Zašto su pretplate na dodatke prehrani put prema boljoj dobrobiti

Velike su šanse da kupnjom dodataka jednu po jednu kutiju nećete ostvariti njihove potpune učinke. Zašto? Pa, da bi dodaci doista imali učinak, morate ih uzimati dulje vrijeme. Dakle, posegnuti za njima tu i tamo kada mislite da vašem tijelu treba dodatna podrška najčešće nije dovoljno.

Subscribe for maximum benefits

Međutim, postoji mnogo bolja opcija koja dugoročno korištenje dodataka čini mnogo lakšim: plan pretplate na dodatak prehrani. A evo kako ćete zapravo uštedjeti mnogo novca!

Zašto stručnjaci preporučuju dugotrajnu upotrebu dodataka

Dugotrajno uzimanje dodataka prehrani je stalna investicija u vaše zdravlje. Nedostaci vitamina, hormonska neravnoteža i drugi zdravstveni problemi obično se ne razvijaju preko noći – a neće se ni riješiti preko noći jer je dodacima potrebno vrijeme da djeluju na staničnoj razini.

Pružanje potpore tijelu kroz dulje suplementiranje ključno je jer određene hranjive tvari donose dobrobiti samo dok se nakupljaju u tijelu tijekom vremena, dok se druge uopće ne mogu pohraniti u tijelu, što znači da ćete možda trebati svakodnevno suplementirati.

Uzmimo, na primjer, dodatke prehrani za kožu i kosu. Sastojci poput kolagena, biotina i antioksidansa djeluju na promicanje elastičnosti kože i rasta dlačica, no te promjene mogu proći tjednima ili čak mjesecima da postanu vidljive. Koža ima više slojeva kojima može trebati puno vremena da se obnove, a zbog prirodnog procesa rasta dlačica može proći dugo vremena da se primijeti promjena u duljini ili strukturi.

Hormonski dodaci, poput onih namijenjenih zdravlju štitnjače ili nadbubrežne žlijezde, često zahtijevaju kontinuiranu upotrebu kako bi se dugoročno održala bolja ravnoteža. Ovi dodaci postupno djeluju na uspostavljanje hormonske harmonije.

Određeni vitamini, poput vitamina D, preporučuju se za kontinuiranu upotrebu, osobito u godišnjim dobima s ograničenim izlaganjem suncu. Slično tome, mogli bismo posegnuti za dodacima za jačanje imuniteta prvenstveno u hladnijim mjesecima, ali čak i tada, oni mogu biti korisniji ako ih počnemo koristiti puno prije vremena prije nego što sezona gripe dođe do punog učinka.

Dakle, koliko dugo biste trebali uzimati dodatke prehrani? Općenito govoreći, za većinu dodataka stručnjaci preporučuju između 3-6 mjeseci kako bi rezultati bili uistinu vidljivi.

Što je usluga dodatne pretplate?

Dodatna usluga pretplate čini davanje prioriteta vašem zdravlju i dobrobiti puno lakšim zadatkom. To znači da se vaši odabrani dodaci isporučuju na vaša vrata kada ih trebate, tako da ih možete koristiti dosljednije.

Pretplatom na dodatak ne morate preskočiti niti jedan dan suplementacije ili brinuti o ponovnom naručivanju svaki put kad vam nešto ponestane! Ako znate da imate isporuku kada je trebate, veća je vjerojatnost da ćete nastaviti koristiti svoje dodatke prema redovnom rasporedu.

Odim toga, planovi pretplate obično nude dodatne popuste i druge pogodnosti, što ih čini isplativijim izborom.

Zašto biste trebali odabrati Sensilab plan pretplate

Nudimo opciju pretplate za sve naše proizvode jer nikada ne želimo da ostanete bez svojih omiljenih Sensilab proizvoda!

Ostanite u tijeku sa svojim prehrambenim potrebama i izbjegnite gnjavažu ponovnog naručivanja proizvoda kada ih ponestane. Pretplatni plan Sensilab dolazi s dodatnih 17% popusta na pretplatu. Ne morate brinuti ni o troškovima dostave – sve narudžbe pretplate dobivaju besplatnu dostavu.

Nema skrivenih troškova ili naknada. Zapravo, moći ćete zadržati cijenu za koju ste se prijavili, čak i ako se cijena na našoj stranici s vremenom promijeni. Osim toga, kada se zalihe smanje, nudimo vam prioritetni pristup.

Kako bismo vam zahvalili na vašoj vjernosti, nudimo i besplatne poklone uz svaku narudžbu koja se ponavlja.

Pretplaćivanje je također potpuno bez rizika: svoju pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku!

Ovo su omiljeni planovi pretplate naših kupaca!

Uravnotežite razinu estrogena uz EstroLux

Ako se borite s debljanjem, nadutošću, celulitom, problemima sa spavanjem, umorom… Možda imate posla s viškom estrogena. Naš bestseler EstroLux pruža prirodan hormonalni detoks i uspostavlja vašu hormonalnu ravnotežu.

Koristite ovaj proizvod najmanje 3 do 4 mjeseca kako biste primijetili prve rezultate detoksikacije vašeg tijela od viška estrogena, ali preporučuje se dugotrajna primjena za podršku cjelokupnoj hormonalnoj ravnoteži i dobrobiti.

Podržite svoju štitnjaču s ThyroLuxom

Naši sretni pretplatnici navode da im je redovita uporaba ThyroLuxa pomogla u ravnoteži hormona štitnjače, što je rezultiralo gubitkom težine, poboljšanim fokusom, čvršćom kosom i noktima te boljom kvalitetom kože!

Iako ThyroLux daje brze rezultate, vašoj štitnjači možda je potrebna stalna podrška. Preporučujemo da koristite proizvod najmanje 6 mjeseci za optimalne rezultate.

Za podršku tijekom (peri)menopauze: M-Pause!

Ne dopustite da vam hormonska neravnoteža zavlada životom tijekom (peri)menopauze! M-Pause nudi pomoć u borbi protiv valunga, noćnog znojenja i drugih neugodnih simptoma.

Većina naših korisnica izjavila je da su osjetili olakšanje nakon 2 do 3 mjeseca redovite uporabe tijekom perimenopauze ili menopauze, ali proizvod možete koristiti koliko god dugo trajao prijelaz.

Vrhunska formula koja voli kožu: UNDO Kolagen u prahu

Ovaj ukusni napitak s okusom borovnice sadrži vrhunski kolagen i hijaluronsku kiselinu, dva ključna sastojka koji će vašu kožu održati zdravom i mladolikom.

Primijetit ćete neke dobrobiti kolagena za učvršćivanje kože nakon nekoliko tjedana, ali puni učinak počinje nakon otprilike 3 do 6 mjeseci. Međutim, budući da se proizvodnja kolagena u tijelu nastavlja smanjivati kako starimo, proizvod možete koristiti i kontinuirano.

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-62%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 68,99 EUR(519,84kn)
Pogledajte proizvod