30 DAYS Slim Men: po završetku programa

Čestitamo! Uspješno ste završili s programom 30 DAYS Slim Men i tako dobili fit liniju i dobar izgled tijela. I dalje pokušajte zadržati plan prehrane i vježbi koje ste prakticirali u posljednjih mjesec dana. Vaši obroci neka sadrže što više namirnica iz dozvoljenog popisa. Tako ćete pridobivenu liniju njegovati i dalje.

image

Savjeti nakon završenog programa

Nakon završenog programa vam savjetujemo da koristite proizvod Hepafar. Kapsule sadrže kombinaciju sojinih fosfolipida, artičoke i vitamina E koji se pobrinu za redovnu detoksikaciju i optimalno djelovanje jetre.

Jetra je organ koji je zadužen za probavu masnoća i štetnih tvari koje cirkuliraju u tijelu. U našoj okolini se nalaze ogromne količine zagađivača koji opterećuju našu jetru. Razlog tome može biti višak kilograma i veći opseg trbuha. S redovnim konzumiranjem kapsule Hepafar, vaša će jetra funkcionirati normalno i tako pridonositi očuvanju vitke linije.

Kada ponoviti 30-dnevni program za mršavljenje?

Ako želite izgubiti još koji kilogram viška, dijetu možete produžiti ili ponoviti. Kada se odlučite na to, budite svjesni da mršavljenje nije sprint već trčanje na duge staze. Uzmite si vremena za gubitak viška kilograma i nemojte se vratiti na stare staze nakon završene dijete.

Imate dodatno pitanje?

Za sva vaša pitanja tijekom 30-dnevnog programa 30 DAYS Slim Men smo vam na raspolaganju preko elektronske pošte info@sensilab.hr  ili telefonom na 0800 80 20.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod