Priča o nastanku 30 Days Liver Detox proizvoda

 

Nakon napornog rada i istraživanja lansiran je novi proizvod, jedinstven u cijeloj Europi.

image

Uspješni proizvodi kao što su 10-Days Detox i Hepafar bili su nadahnuće za razvoj sasvim novog programa za čišćenje jetre i zdravlje cjelovitog tijela. U želji da bi kupcima ponudili učinkovitu pomoć u poboljšanju kvalitete života, nastao je program 30 Days Liver Detox.

Znamo li dovoljno o jetri?

Svi smo svjesni kako je briga o srčanom zdravlju, zdravlju bubrega i pluća od vitalne važnosti, dok je znanje o jetri još uvijek oskudno. 30 Days Liver Detox je upravo stoga razvijen poput cjelokupnog programa koji uz ljekovitu pomoć pruža i e-knjigu, savjete, recepte te podršku tijekom čišćenja. Vrijeme je da stavimo jetru u prvi plan! Naime, radi se o najvećem i jedinom organu koji nije zamjenjiv i koji je odgovoran za približno 500 funkcija u našem tijelu. Jeste li znali da je jetra neophodna za razgradnju masti, da sve tvari koje unesemo u organizam dolaze u jetru, da ima važnu ulogu u regulaciji razine šećera u krvi, da u jetri nastaje kolesterol i još bismo mogli nabrajati. Snažnim programom čišćenja, jetra pretvara lijekove i otrove u molekule koje se mogu eliminirati iz organizma putem mokraće ili crijeva.

Glavne prednosti programa 30 Days Liver Detox

• Jedini cjeloviti program koji pruža dnevno i noćno čišćenje jetre.

• Kombinacija pozorno odabranih i prirodnih sastojaka koji brinu o čišćenju jetre.

• S paketom dobivate e-knjigu s savjetima, receptima i jasnim uputama za 30-dnevni program.

• Uz 30 Days Liver Detox dobivate i priručnu kutijicu za jednostavnu pohranu i uzimanje kapsula gdje god da se nalazite.

Kako uzimati 30 Days Liver Detox?

30 dnevni program sadrži sasvim prirodne ekstrakte koje koristimo u tri stupnja:

Stupanj A - Morning purification uzima se ujutro. Namijenjen je tome da tijelu omogućava razgradnju toksina odmah nakon doručka.

Stupanj B - Day support uzima se nakon ručka i nastavlja razgrađivati toksine te izlučivati ih putem mokraće, znojenja ili žuča.

Stupanj C - Night care uzima se izravno prije spavanja jer pozitivno utječe na smirenje cijelog tijela i omogućava da se organizam detoksicira dok spavamo.

Za kvalitetnu i pravilnu detoksikaciju moramo našem tijelu ponuditi puno odmora, pa je stoga neophodno da si priuštimo dobar san.

Kome preporučamo 30-dnevni program?

• Onima koji žele prirodne ekstrakte za regeneraciju i detoksikaciju jednog od najvažnijih organa u tijelu.

• Svim onima koji su često izloženi stresu i nemaju vremena za zdravu prehranu te im treba jasan i jednostavan program za detoksikaciju jetre.

• Osobama koje žive u većim gradovima ili u blizini prometnih cesta i većinu vremena prežive u zatvorenim prostorijama.

• Osobama koje se redovito opuštaju pomoću cigarete ili uz čašu alkoholnog pića.

S detoksikacijom jetre idemo putem izravno do zdravlja. S cjelovitim programom 30 Days Liver Detox to činimo bez muke i neprijatnih tehnika.