3 zelene stvari za brže i lakše mršavljenje

Ako mršavite, onda ovo morate znati: proces gubitka kilograma možete ubrzati. Čak i ako vježbate (ili pak nemate vremena). Donosimo vam tri načina koji je ubrzati cijeli proces, a imaju nešto zajedničko, boju: zelenu!  

image

1. zelena stvar: povrće!

Špinat, endivija, kelj, zelena salata i još bi ih mogli nabrojati. Zeleno povrće već je dugo znano kao jedno od najboljih načina za brže i lakše mršavljenje. Unesite ga u svoj dnevni plan prehrane, ima jako malo ugljikohidrata, puno vitamina i vlakna zbog čega ćemo duže vremena ostati siti. Bonus zelenog povrća je i to da nam neće stvoriti osjećaj nadutosti.

Sa zelenim povrćem ćemo iskoristiti više kalorija nego što smo ih unjeli. 100 grama zelene salate ima 17 kcal, no za metabolizam ćemo ih iskoristiti više. Zato jedite što više zelenog povrća, koje će vam u ovim ljetnim danima itekako goditi!

2. zelena stvar: zeleni čaj na tašče

Redovito, svaki dan pijte zeleni čaj. U njemu se nalaze sastojci koju poboljšavaju metabolizam i pomažu kod bržeg sagorijevanja nepotrebnih masnih naslaga. Preporučamo da ga popijete na tašče, jer on snižava razinu šećera u krvi i pobrinuti će da bude niska cijeli dan.

3. zelena stvar: prirodne kapsule, koje smanjuju kaloričnu vrijednost obroka

Za još bolje rezultate mršavljenja uzmite i prirodne kapsule Slimmium, koje sadrže patentirani sastojak ID-aLGTM, to je kombinacija dijelova smeđe morske alge i sjemenki grožđa. Djelovanje kapsula su pratili i stručnjaci te došli do zaključka da učinkovito zaustavljaju djelovanje 2 probavna enzima, koja su ključna za razgradnju masnoća i škroba. To su enzimi amilaza i lipaza.

Jednostavnije, kapsule smanjuju kaloričnu vrijednost masnoća za čak 58 % i za 54 % unesenih ugljikohidrata.

S njihovom pomoći naše tijelo ne iskoristi sve kalorije iz unesenih masnoća i ugljikohidrata, nego ih pošalje naprijed u debelo crijevo i izluči. Zato te kalorije ne sačuva u obliku masnih naslagana bedrima, bokovima i stražnjici.