3 NEVJEROJATNA prirodna načina kako »ubiti« bol

Bol… glavobolja, bolovi u zglobovima i mišićima, bolovi u trbuhu i još bi mogli nabrajati. Svi bi se htjeli riješiti bolova- ŠTO PRIJE! Ali što kada nemate nikakvu tabletu protiv bolova? Otkrivamo 3 ODLIČNA prirodna rješenja protiv bolova.  

image

1) Bolno ljuta hrana

Volite ljutu hranu? Onda će vas to razveseliti. Ljuta hrana već sama po sebi »boli«, ali iznenađuje činjenica da djeluje kao sredstvo protiv bolova! Kajenski papar je jedan od najpoznatijih. Pomaže ublažiti bolove čak i nakon operacije! Kajenski papar možete koristiti i za bolove u zglobovima. On sadrži sastojak Capsaicin- prirodan lijek protiv bolova, koji ublažava bolove kod otečenih mišića, napetosti i kožnih upala.

2) Snažna ulja

- Ulje pupoljke, je bogato s masnim kiselinama i postaje sve popularnije kao pomoć kod PMS-a. Mnogo žena ga koristi za ublažavanje predmenstrualnih simptoma i protiv bolova.  Ulje pupoljke naime odlično utječe na ravnotežu hormona!

- Ulje arnike je ulje koje bi moralo biti dio svake kućne ljekarne. Ono pomaže kod kožnih upala zbog uboda insekata, modrica i čak artritičnih upala. Zanimljivost: Imate sindrom karpalnog tunela? Upotrijebite ulje arnike!

- Ulje metvice + ulje lavande će vam pomoći kod glavobolje. Nanesite par kapljica oba ulja na dlan, promješajte, zatim mješavinu nanesite na čelo, sljepoočnice i zadnji dio vrata. Ta kombinacija je odlična i protiv bolova u mišićima.

3) Epsomska sol / Gorka sol

Sigurno ste već čuli za epsomsku sol, koju još zovemo i gorka sol. Ta sol, bogata s magnezijem, je prirodno sredstvo protiv bolova u zglobovima i mišićima. Isto tako pomaže kada vam se u ruku zabije trn. Kako je koristiti? Bolno područje s trnom namočite u toploj vodi s dodanom soli i zatim nježno izvucite trn- bez bolova! Zanimljivost: Kupelj s epsomskom soli pomaže i kod bolova kod poroda.

Nemate gornje sastojke koji bi ublažili bolove u zglobovima i mišićima?

Ponekad bolovi dođu iznenada ili nam nedostaje sastojka s kojima bi BRZO i ODMAH smanjili bolove u zglobovima i mišićima. Što onda?

FlexiForce gel  za hlađenje je bez pretjeravanja neizostavan dio vaše putne i kućne ljekarne. Zašto? Jer su zategnuti i bolni mišići, uganuća, upale tetiva i udarci dio svakodnevnice većine nas ili naših bližnjih. A ako smo tjelesno aktivniji, te poteškoće se javljaju češće.

Gel je iznimno učinkovit i ugodan za upotrebu (nije ljepljiv ili mastan), zato ga preporučavaju i vrhunski sportaši.

Proizvodi za vas

ZGLOBOVI
-29%
Posebna cijena 9,99 EUR(75,27kn) Standardna cijena 13,99 EUR(105,41kn)
Pogledajte proizvod