20 kilograma manje u samo 2 mjeseca

Prekomjerna tjelesna težina, debljina i masni jastučići kojih se nikako ne možete riješiti, problemi su s kojima se mnogi suočavaju. Osjećaj da vam više niti jedna dijeta ne pomaže smanjuje motivaciju, a zbog toga možete vrlo lako izgubiti volju i odustati od postavljenih ciljeva da bi smršavili. Potpuno drugačije iskustvo doživjela je naša korisnica Mirela.

image

U samo 2 mjeseca -20kg!

"Hvala Sensilab!
S pomoću metode Slimcut Dietstar sam u 2 mjeseca izgubila čak 20 kilograma. malo sam vježbala i pazila šta jedem, ali kilogrami su išli dolje puno brže nego inače. Probava se mi je poboljšala za 180 stupnjeva, osim toga dobila sam dodatnu motivaciju i postala sam puna energije. Zaista djeluje i preporučujem ga od srca! BIti ćete sigurno zadovoljni!" Mirela

Kako sa znanosti pobijediti kilograme?

Slimcut DIETSTAR prvi u Hrvatskoj nudi cjelovito rješenje za gubitak viška kilograma i to pomoću znanosti. Njegova najveća prednost je da pomaže ukloniti uzroke prekomjerne tjelesne težine i ne samo posljedice. Temelj je svakog mršavljenja i svake dijete za mršavljenje bez obzira na koji način ju započnete.

Kombinacija 5 prirodnih sastojaka (smeđe morske alge, karambole, kivija, čaja i tamarinda) u proizvodu Dietstar jedinstveno se nadopunjuje i sinergično djeluje te osigurava učinkovito mršavljenje.
Učinkovito pomaže:

  • Ubrzati topljenje masnoća
  • Sprječava apsorpciju masnoća
  • Ubrzava metabolizam
  • Produžuje osjećaj sitosti