2 napitka s kojima će vam se kilogrami drastično smanjiti

Znate li da postoji veza između viška vode koja vam se zadržava u tijelu i masnoće koja vam se nakuplja na trbuhu i nogama? Ako vaš limfni sustav ne radi kako treba, višak vode koja je puna toksina može vam uzrokovati nadutost i masne naslage na trbuhu i nogama. Nažalost se toga jako teško riješiti, čak i s tjelovježbom.

image

Limfni sustav koji ima važnu ulogu kod zastajanja viška vode u tijelu mora djelovati 100 % ako želite ravan trbuh bez masnoća i celulita.  

Pogledajte vaš trbuh i noge, ako imate sljedeće znakove…

Da vaš limfni sustav ne radi kako bi trebao možete opaziti ako imate na trbuhu i nogama masne naslage, a u težim primjerima, koji nisu rijetki, možete primjetiti i otečene gležnjeve, celulit i podbuhlo lice. Sve to veoma usporava proces mršavljenja ili ga totalno onemogući.

Zato ako imate na trbuhu i nogama puno masnoće, a nadutost vas konstantno muči, reagirajte odmah

Zašto baš tamo?

Bokovi, trbuh, gležnjevi i lice su dijelovi tijela koji su najpodložniji za »čuvanje« tih toksina.

Imate masnoće oko trbuha koje jedva sakrijete čak i s crnom majicom. Niti tjelovježba vam ne pomaže i zato vam sve više pada motivacija?

Lice vam otiče i cijelo vrijeme se osjećate podbuhlo i natečeno?

Čini vam se da bi mogli biti mršaviji, no svakim danom vam se čini da se sve više debljate?

Odgovori na vaša pitanja se skrivaju u vašem tijelu!

Toksini su krivci za nadutost te masnoće na trbuhu i nogama!  

Zadržava vam se višak vode u tijelu i zato vaš limfni sustav ne djeluje optimalno. Vašim tijelom kruže toksini koji vam uzrokuju nadutost i pretvaraju se u masnoće kojih se nikako ne možete riješiti.

Što god učinili stanje se ne mijenja...

Taj višak vode je toliko tvrdokoran da je se nikako ne možete riješiti. Niti s čajem od peršina koji je poznat diuretik, niti s tjelovježbom. Kratkoročno vam možda i uspije, no višak vode pa čak i masnoća povećat će se još više. Vaša limfa, koja je zaslužna za izlučivanje viška vode, u takvim slučajevima radi kao da ima 70 godina.

Napokon su otkrili provjereno rješenje!

Imamo odličnu vijest: napitak koji sadrži sastojak  CactiNea™ razvili su stručnjaci u suradnji s ženama koje su imale iste probleme te napitak s poznatim topiteljima masnoća poput zelene kave, sjemenki kole s prirodnim kofeinom, đumbira i vitamina B3, su rješenje za masnoće na trbuhu i nogama.  

Napitci će vam pomoći izlučiti višak vode, ubrzati limfni sustav i tako brže topiti masnoću koja vam se skuplja već nekoliko godina.  

S 1 napitkom WaterOut i BootBurn INTENSIVE ćete:

  • Izlučiti za 27 % više viška vode i toksina iz tijela
  • Ubrzati metabolizam
  • Pripremiti tijelo na ubrzano topljenje masnoća na trbuhu, nogama i stražnjici – čak i BEZ tjelovježbe!  
  • Izgubiti prve kilograme već u nekoliko dana

Paket preporučamo svima koji…

Paket WaterOut i BootBurn INTENSIVE je odlično rješenje za prosinac, ako želite što prije izgubiti kilograme i otopiti masne naslage! Riješite se nadutosti, topite masnoće čak i dok mirujete i smršavite u samo 2 tjedna.


Sada u ekskluzivnoj ponudi, čak -25 % popusta! Požurite jer zalihe su ograničene!