Zašto je 10 dnevno čišćenje organizma odlična investicija?

Ok, znamo, i sasvim je ok, svi smo pojeli previše tijekom hladnije sezone. Neki se osjećamo poput napuhnutog balona, dok drugi već mislite na ljeto, kratke hlače i suknje. Uz sve to proljeće donosi osjećaj novog početka – vrijeme je za čišćenje tijela! Idemo!

 

image

2 puta godišnje

Detox ili čišćenje organizma se preporučuje 2 puta godišnje. Naime, mnogo je faktora koji utječu na povećanje toksina u organizmu: toksini iz okoline, stres, neprikladan stil življenja, nezdrava prehrana, manjak tjelesne aktivnosti i sl. Budući da se u svakodnevnici skoro nemoguće striktno i kontinuirano pridržavati zdravog načina življenja, 10 Days Detox program predstavlja odlično rješenje.  

Pomislite, samo 10 dana investicije za pola godine zdravlja! U tih 10 dana možete potpuno očistiti svoj organizam svih toksina, čak izgubiti koji kilogram. Nakon 10 dnevnog programa ćete se osjećati:  

  • Puni energije

  • Lakši (izgubit ćete koji kilogram)

  • Bez neprijatne nadutosti

  • Imat ćete više motivacije za stvari

  • Posebno će se to izražavati u vašem odličnom raspoloženju

Program sastavljaju 3 faze:

1.     Faza: uvodno, 5 dnevno razdoblje

2.     Faza: dani pročišćavanja tijela

3.     Faza: savjeti za prehranu i održavanje dobrog raspoloženja nakon programa

Kako izgleda program? 

U prvih 5 dana ćete se postepeno naučiti uvažiti zdravije prehrambene navike, naučiti imati stres i stresne situacije ispod kontrole te možda čak uvažiti tjelesnu aktivnost u svoju svakodnevnicu.  

S 10 dnevnim programom detoksikacije dobivate i e-priručnik u kojem su zapisana jako jednostavna i jasna načela zdrave prehrane, jelovnici i ostali savjeti za što bolji učinak detoxa. Također vas u priručniku čeka tablica nepreporučenih i preporučenih namirnica 

 

Nakon programa možete opet posegnuti za namirnica iz tzv. nepreporučene strane tablice, ali pozor, ipak vam savjetujemo da i nakon tih 10 dana pripazite na prehranu. Obećamo, nećete požaliti.

Time ćete održavati energiju, dobro raspoloženje i fit tijelo na pola godine. 

Ne propustite odličnu ponudu 10 Days Detox + Malinie GRATIS

Uzimanje Malinie kapsula vam preporučamo nakon obavljenog 10 dnevnog programa. Na očišćenom i spremnom organizmu će ketoni maline raditi još brže i učinkovitije.