Maria Cristina: “U zadnjih mjesec dana smršavjela sam 2* kg”

Maria Cristina je bioenergetičarka naturopatinja koja proučava homeopatiju i jako voli prirodne proizvode. Prije nekoliko godina patila je od ozbiljnih zdravstvenih problema zbog kojih se udebljala i osjećala nesretno. Nastavite čitati i saznajte kako joj je Sensilab pomogao vratiti nadu i izgubiti višak kilograma.

image

Maria Cristina je nekada patila od problema s težinom, ali ih je uspjela prevladati i kasnije se osjećala odlično u svom tijelu: “Osjećala sam se jako dobro, voljela sam svoje tijelo. Bila sam ponosna, u 55. godini, što još uvijek imam stas sportske mlade djevojke.”

Nažalost, sve se to promijenilo u posljednjih nekoliko godina, jer su ozbiljni zdravstveni problemi utjecali na njezin izgled.

Zdravstveni problemi i debljanje

Zbog svoje bolesti, Maria Cristina se više nije osjećala dobro u svom tijelu: “Morala sam početi uzimati neke lijekove koji su me doveli do 5-7 kg viška. Prošlo je već 3 godine, a ja se još uvijek ne mogu riješiti viška kilograma.” U isto vrijeme, razina njezine aktivnosti se smanjila: “Morala sam prestati hodati onoliko koliko sam prije, planinariti u planine, aqua trekking. Sada sam uvijek kod kuće, ispred kompjutera ili TV-a.”

Debljanje ju je učinilo nesretnom i uzrokovalo značajan pad samopouzdanja, s čime se i danas bori. “Ne volim se vidjeti u ogledalu, ne volim se”, kaže ona. Ali srećom, postoji svjetlo na kraju tunela.

“Hepafar mi je dao nadu”

Stvari su se za Mariju Cristinu počele mijenjati kada je otkrila Sensilab: „Hepafar Forte mi je odmah privukao pozornost jer mi jetra nije dobro. Odlučila sam ga isprobati jer mi se činilo da savršeno odgovara mojim problemima – stimulira jetru i potiče mršavljenje.”

“Jako volim prirodne proizvode, a redovitim korištenjem Hepafar Forte primijetila sam poboljšanje u energetskom smislu što mi je dalo nadu. Do danas koristim Hepafar Forte oko 9 mjeseci, a nedavno sam počela koristiti i Metabolism Boost.”

“Izgubila sam 2* kg u zadnjih mjesec dana”

Osim što su poboljšali zdravlje i dobrobit njezine jetre, proizvodi su pomogli Mariji Cristini da konačno smršavi: "Izgubila sam 2* kg u posljednjih mjesec dana, uglavnom oko stražnjice i bedara."

“Stvarno sam mogla osjetiti kako mi se metabolizam ponovno pokreće uz Metabolism Boost, što me učinilo neizmjerno sretnom.”

“Osjećam se bolje u svom tijelu”

Pozitivni rezultati poboljšali su sliku tijela Marije Cristine: “Osjećam se bolje u svom tijelu, ali još nisam zadovoljna. Masnoća oko mog struka, trbuha, stražnjice i bedara čini da se osjećam loše. Ima još puno posla."

Dok nastavlja svoje zdravstveno putovanje, Maria Cristina se i dalje oslanja na Sensilab za učinkovite proizvode koji joj pomažu da postigne svoje ciljeve: "Otkrila sam ozbiljnu tvrtku čiji proizvodi zapravo odgovaraju opisima proizvoda."

Upoznajte omiljene proizvode Marije Cristine!

Maria Cristina koristila je kombinaciju naših najprodavanijih kapsula za detoksikaciju jetre Hepafar Forte i znanstveno utemeljene formule za mršavljenje Metabolism Boost kako bi prirodno poboljšala svoje stanje i smršavila:

  • Hepafar Forte – Prirodne kapsule mliječnog čička s artičokom, maslačkom i đumbirom za jačanje vitalnosti i promicanje zdravlja našeg glavnog organa za sagorijevanje masnoće, jetre
  • Metabolism Boost – Snažne 3-u-1 kapsule s morskim algama i papajom za ubrzavanje metabolizma, potiču sagorijevanje masnoće i blokiraju apsorpciju masnoće

Nabavite ih po posebnoj cijeni i krenite na put zdravlja već danas!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

JETRA
-65%
Posebna cijena 16,99 EUR(128,02kn) Standardna cijena 47,99 EUR(361,60kn)
Pogledajte proizvod
KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-59%
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod