Harri: "Izgubio sam 7 kilograma. Moja motivacija je na vrhuncu i sretniji sam nego ikad."

Upoznajte Harrija, koji radi kao obrazovni savjetnik u jednoj osnovnoj školi u Finskoj. Nakon što se malo udebljao, samopouzdanje mu je opalo i osjetio je da mu je potrebna promjena. Hepafar proizvodi pomogli su mu da to ostvari!

Pitate se kako se njegov život promijenio? Čitajte dalje...

image

Harri je već neko vrijeme dobivao na težini i počeo je osjećati posljedice svog nezdravog načina života. Smatrao je da se po tom pitanju mora nešto učiniti. "Moja forma je utjecala na moje raspoloženje, energija i samopouzdanje su opadali. Morao sam učiniti nešto po tom pitanju!" - kaže Harri.

Sensilab je bio odgovor

Harri je već prije koristio Sensilab proizvode i znao je da im može vjerovati. Stoga je, kad je želio napraviti promjenu, posegnuo za 30-dnevnim Hepafar Detoksom jetre - savršenim programom za čišćenje.

"Hepafar Fibers i Hepafar Forte pomogli su mi da postignem svoje ciljeve."

Nakon uzimanja Hepafar proizvoda primijetio je rezultate u svim aspektima svog života. "Motiviralo me je da promijenim način života, gotovo sam potpuno prestao piti alkohol, zdravije sam se hranio i povećao sam kretanje."

Čak je uspio smršavjeti i raspoloženje mu se potpuno promijenilo: "Težina mi je konačno počela padati i osjećam se lakše. Smršavio sam 7 kg! Moja motivacija je na vrhuncu i sretniji sam nego ikad."

Rezultati izvana i iznutra

Primijetio je pozitivnu promjenu čak i u nalazima krvi: "Kao i obično, obavio sam godišnje pretrage krvi i sada su mi sve vrijednosti uredne."

Isprobajte 30-dnevni Hepafar detoks jetre

I Hepafar Forte i Hepafar Fibers su dizajnirani za prirodnu detoksikaciju jetre.

Hepafar Forte kapsule sadrže patentirani ekstrakt sikavice, zahvaljujući kojem su 10 puta učinkovitije od ostalih sličnih proizvoda. Ove kapsule pomažu detoksikaciji, regeneraciji i zaštiti vaše jetre.

Za najbolje rezultate, kombinirajte kapsule Hepafar Forte s Hepafar Fibers napitkom.

Ovaj napitak za čišćenje jetre s topivim vlaknima akacije pomaže u uklanjanju toksina iz tijela radi temeljitog čišćenja jetre. Veže toksine koje je jetra izbacila tijekom detoksikacije i uklanja ih iz tijela.

Sada možete nabaviti ova dva nevjerojatna proizvoda u jednom pakiranju Hepafar Detox Combo s velikim popustom:

Proizvodi za vas

JETRA
-53%
Posebna cijena 33,99 EUR(256,11kn) Standardna cijena 71,99 EUR(542,44kn)
Pogledajte proizvod
30-DNEVNI PROGRAM
-56%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 90,99 EUR(685,61kn)
Pogledajte proizvod