JETRA JE NEZAMJENJIVA

Jetra je najveći unutarnji organ. Samo mozak može nadmašiti jetru u funkciji i složenosti. No dok većina zna puno o mozgu, malo tko dobro zna jetru. Jeste li znali da jetra obavlja preko 500 vitalnih funkcija i da ne možemo preživjeti bez jetre?
image

Jetra funkcionira kao organ za pohranu, metabolizam, detoksikaciju i izlučivanje. Ali što to točno znači?

Uzima hranjive tvari iz hrane i pretvara ih u tvari koje tijelo može koristiti i po potrebi opskrbljuje stanice tim tvarima. Na taj način jetra djeluje i kao jedan od naših glavnih organa za sagorijevanje masnoće.

Ali jetra ima još jednu presudnu ulogu...

Jetra je glavni tjelesni filtar

I ovaj filtar treba redovito čistiti.

Hrana, alkohol, cigarete, kozmetika ili lijekovi često sadrže mnogo toksina koji prolaze kroz jetru. A jetra se mora riješiti tih zagađivača.

Naša jetra apsorbira te toksine i pokušava ih neutralizirati i riješiti se prije nego što se naprave daljnja oštećenja. Što se više toksina nakuplja u našem tijelu, to je veća šteta.

Ali problem je...

Samo zdrava jetra može dobro obaviti svoj posao

Svakodnevni stres, nedostatak sna, nezdrava hrana, alkohol, pušenje i nedostatak tjelovježbe jako opterećuju jetru. Kada je jetra preopterećena, ona ne može pravilno funkcionirati. A to onemogućava učinkovitu razgradnju masnoća i neutraliziranje toksina.

Tada se u stanicama jetre počinje nakupljati sve više masti i masti topivih toksina (uključujući metaboličke ostatke lijekova i teških metala). Ako ne reagiramo pravovremeno, to može dovesti do masne jetre!

image

Iako su male količine masnoće u vašoj jetri prilično normalne, previše masnoće može jetru učiniti vrlo slabom. Ali čak i u oslabljenom stanju, vaša jetra nastavlja pokušavati očistiti toksine i djeluje do iznemoglosti. Nažalost bez uspjeha. Pa da objasnimo.

Naša jetra može uspješno izvršavati svoje zadatke samo ako nije preopterećena. Čak i tada, rješavanje određenih toksina bez pomoći može biti teško. Kada su naša tijela svakodnevno izložena toksinima, sposobnost jetre da se sama detoksicira i obnavlja dodatno se smanjuje.

image

Kako možete znati je li vam jetra preopterećena?

Prvo odgovorite na sljedeća pitanja:

  • Priuštite li si pivo ili dva nekoliko puta tjedno?
  • Jedete li često gotova jela ili često naručite hranu?
  • Pijete li često slatka pića ili si češće priuštite ukusni desert?
  • Pušite li?
  • Da li se često nalazite u stresnim situacijama?
  • Spavate li često manje od 7 sati noću?
  • Uzimate li često lijekove protiv bolova, npr. protiv glavobolje?
  • Koristite li redovito kremu za lice ili ruke i slične proizvode za uljepšavanje?
  • Ako vam ovo zvuči poznato, imamo lošu vijest za vas. Vrlo je vjerojatno da vaša jetra ima problema s preradom toksina.

Svaka treća osoba pati od masne jetre

Ali samo rijetki prepoznaju simptome!


Dok svakodnevno izvršavate brojne zadatke, vaša jetra možda zove upomoć.

Ako se često osjećate umorno, imate probavne probleme i ne uspijevate smršavjeti unatoč vašim naporima, sve bi to moglo biti posljedica preopterećene jetre. No budući da prekomjerno opterećena jetra ne boli i njezini su znakovi upozorenja tako česti, lako je previdjeti činjenicu da bi masna jetra mogla biti uzrok vaše nelagode.

Osobe s preopterećenom jetrom često imaju:

  • Umor i razdražljivost
  • Problem s koncentracijom ili pamćenjem
  • Akumulacijom masnoće, posebno na trbuhu
  • Suha, svrbežna ili oštećena koža
  • Nadimanje i lošu probavu
  • Povećanu razinu kolesterola i triglicerida
  • Probleme s gubitkom kilograma

I to nije sve. Tijelo izloženo toksinima često je osjetljivije na upale uzrokovane porastom slobodnih radikala. To može dovesti do brojnih ozbiljnih zdravstvenih problema.

Nažalost, znakove masne jetre primjećujemo vrlo kasno. Posljedice mogu biti vrlo ozbiljne jer preopterećena jetra može ozbiljno naštetiti vašem tijelu. Može se dogoditi šteta koja može utjecati na vaše fizičko i mentalno stanje.

Srećom rješenje postoji!


Potrebno je samo nekoliko koraka kako biste smanjili stres na jetri. Možete učiniti sljedeće:

1. Oprostite se od nezdrave hrane poput zasićenih masnoća, šećera, prerađene hrane, gotovih jela kao i aditiva za hranu. Umjesto toga odaberite sezonske i organske proizvode od lokalnih dobavljača.

2. Odaberite hranu bogatu kalijem. Puna je vitalnih minerala i elektrolita! Tu spadaju avokado, slatki krumpir, špinat, lubenica, kokosova voda i šipak - ukusno i zdravo!

3. Pomozite svojoj probavi tako da u svoju prehranu unesete što više vlakana. Hrana bogata vlaknima uključuje zob, kruške, jagode, jabuke, banane, brokulu i mahunarke.

4. Uživajte u alkalnoj hrani i pijte puno vode kako biste izbacili što više toksina.

5. Počnite redovito vježbati. Kombinacija aerobnih i anaerobnih vježbi (osobito dizanje utega) ubrzava opskrbu jetre i drugih vitalnih organa kisikom i ubrzava metabolizam.

6. Pokušajte upravljati razinom stresa i pobrinite se da dovoljno spavate - barem 7 sati noću. Istraživanja pokazuju da se stres može povezati s pogoršanjem zdravlja jetre, kao i nedostatak sna jer može dovesti do nakupljanja masnoća u jetri. A to je upravo suprotno od onoga što ovdje pokušavate postići.

7. Detoksicirajte, regenerirajte i ojačajte jetru sinergijskim prirodnim sastojcima koji povećavaju sposobnost čišćenja jetre i podržavaju funkcioniranje jetre. Ako želite da jetra funkcionira optimalno, ovo je presudan korak.

Mliječni čičak: superzvijezda koja čisti jetru

Zahvaljujući svojim moćnim svojstvima zaštite jetre, čičak se koristi za promicanje zdravlja jetre više od 2000 godina. S pravom, jer brojne znanstvene studije kao i EFSA1 potvrđuju važnu ulogu koju mliječni čičak ima u detoksikaciji, regeneraciji i jačanju jetre.

Ali ovdje se zna zakomplicirati.

U svom biljnom obliku, tijelo ne apsorbira lako mliječni čičak. To znači da tijelo ne može iskoristiti mliječni čičak i njegovi su učinci jedva primjetni. Iz tog razloga većina dodataka prehrani koristi mliječni čičak u obliku ekstrakta, koji ima mnogo veću bioraspoloživost i značajno povećava učinke na zdravlje jetre.

Dobro je. Ali možemo i bolje!

Iako je oblik ekstrakta učinkovitiji, još uvijek nije dovoljno učinkovit. I tu na scenu stupaju fosfolipidi. U kombinaciji s fosfolipidima, čičak je i do 10 puta više bioraspoloživ*. To znači da naša jetra na ovaj način može mnogo učinkovitije koristiti mliječni čičak!

Drugim riječima, kada uzimate mliječni čičak s fosfolipidima, dobivate 10 puta snažnije* čišćenje jetre! Ne može biti bolje.

Sad je samo pitanje gdje to možete dobiti. I to je najbolja vijest: odmah i ovdje!

Kako bismo vam pomogli u temeljitom i sigurnom čišćenju jetre, naš tim znanstvenika razvio je Hepafar Detox Combo. To je poseban 30-dnevni program koji podržava prirodnu detoksikaciju vašeg tijela uz pomoć naše patentirane premium kombinacije mliječnog čička i fosfolipida.

image

I to nije sve.

Hepafar Detox Combo ne samo da čisti jetru, već i detoksicira cijelo tijelo i podržava mršavljenje. Samo pogledajte recenzije naših korisnika!

(1) Europska agencija za sigurnost hrane - agencija koju financira Europska unija koja pruža neovisne znanstvene savjete o sigurnosti hrane

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i od podataka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprečavanju i liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljne bolesti.

image

"Hepafar Forte pomogao mi je da se vratim u formu nakon dugog ljeta prepunog nezdrave hrane. Moj fokus i energija su se vratili i puno sam sretniji."

Klemen Bunderla,

Radijski voditelj, zabavljač, glumac

image





"Kad smo na turneji, jedemo kao kraljevi, što može biti vrlo stresno za jetru. Zbog toga sam odlučio očistiti jetru - s nevjerojatnim rezultatima! Sad zapravo mogu stegnuti remen na nekoliko rupa. Nisam se ovako dobro osjećao godinama!"

Miki Vlahovič,

Gitarist, zabavljač

Hepafar Detox Combo - Vaš savršeni program za čišćenje jetre

image

Hepafar Detox Combo jedini je detox paket koji ćete ikada trebati. Ovaj je paket dizajniran za pružanje izuzetno učinkovite detoksikacije cijelog tijela, počevši od vaše jetre. Zahvaljujući sinergijskom učinku kapsula Hepafar Forte i napitaka Hepafar Fibers, paket osigurava sljedeće:

  • olakšava vam jetru
  • detoksicira, obnavlja i štiti vašu jetru
  • uklanja toksine iz vašeg tijela

Hepafarova inovativna formula znanstveno je dokazano da je 10 puta učinkovitija* od ostalih sličnih proizvoda. Zapravo je toliko učinkovit da je Hepafar pomogao stotinama tisuća korisnika da očiste jetru i ponovno se osjećaju sjajno. Svaki dan primamo nadahnjujuće priče o uspjehu naših kupaca. Pogledajte Alenkinu priču.

Alenka se borila s preopterećenom jetrom, a da to nije ni znala

Prije sam bila jako umorna, imala sam problema s ustajanjem ujutro i prekomjerno sam se udebljala, što je bilo posebno primjetno u području trbuha.

S godinama je došlo do točke da sam odlučila posjetiti liječnika.

Tada je pronašla rješenje koje joj je promijenilo život

Pregledom je utvrđeno da sam imala preopterećenu jetru. Liječnik mi je rekao da stvari stavim pod kontrolu, ali mi zapravo nije rekao kako. Tada sam otkrila Hepafar. Zaista sam bila zapanjena učinkom koji je Hepafar imao na moje tijelo!

Nakon samo nekoliko mjeseci izgubila sam preko 8 kilograma i razina kolesterola i triglicerida snizila se. Enzimi u mojoj jetri su se vratili u normalu i napokon sam se ponovno osjećala sjajno!

Alenka M.

Zašto je Hepafar toliko učinkovit?

Hepafar Detox Combo pažljivo je razvijena kombinacija sinergijskih prirodnih sastojaka koji vam pomažu u što učinkovitijoj detoksikaciji jetre i tijela.

Željeli smo vam ponuditi najbolje za vaše zdravlje i dobrobit jetre. Zbog toga je naš tim znanstvenika razvio dva visokokvalitetna proizvoda s patentiranim sastojcima koji će vam pomoći da se prirodno osjećate bolje.

Hepafar Forte uklanja toksine iz JETRE

image

Hepafar Forte kapsule dizajnirane su za čišćenje, regeneraciju i jačanje vaše jetre, oslobađanje od toksina i potporu normalnom radu jetre.

Hepafar sadrži patentirani oblik mliječnog čička (silibin), koji je također poznat kao jedan od najučinkovitijih prirodnih dodataka za jetru.

Budući da jetra ne može u potpunosti iskoristiti mliječni čičak, uvrstili smo ga u fosfolipide. Možete to zamisliti kao mikroskopsku kapljicu ulja. U ovom obliku naša jetra može iskoristiti mliječni čičak i do 10 puta učinkovitije, što osigurava 10 puta snažniju* detoksikaciju jetre.

Hepafar forte podržava vašu detoksikaciju jetre zahvaljujući:

  • Ekstraktu artičoke, još jedan prirodan i učinkovit lijek koji također potiče mršavljenje
  • Vitamin Eštiti stanice (jetre) od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, koji nastaju razgradnjom toksina u jetri
  • Patentirani ekstrakt crnog papra s 95% piperina, koji povećava apsorpciju biljnih ekstrakata do 30%*!

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i od podataka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprečavanju i liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljne bolesti.

Hepafar vlakna uklanjaju toksine iz vašeg TIJELA

image

Jednom kada Hepafar Forte kapsule uklone toksine iz jetre, Hepafar Fibersnapitciodrađuju posao. Oni osiguravaju da se toksini uhvate i trajno uklone iz vašeg tijela, tako da se ne mogu vratiti u jetru.

Pri tome presudnu ulogu ima FibregumTM, patentirani oblik akacija vlakana vodotopljivih. Vlakna akacije vezuju toksine i kolesterol koji su se uklonili iz jetre tijekom detoksikacije.

U kombinaciji s ekstraktima ružmarina i cikorije, Hepafar vlakna podržavaju normalnu funkciju vaše jetre i potiču probavu.

Zašto uopće koristiti dodatke prehrani?

Da biste imali uravnoteženu prehranu, većinu kalorija trebali biste dobivati iz svježeg voća, svježeg povrća, cjelovitih žitarica, mahunarki, orašastih plodova i nemasnih proteina. Trebali biste jesti najmanje 5 obroka različitih vrsta voća i povrća dnevno. S prosječnom porcijom od 80 g, to znači 400 g voća i povrća svaki dan. Na ovaj način iz prehrane možete dobiti puno vitamina, minerala i vlakana.

Ovo je super! Ali postoji još jedna stvar...

Da biste zaustavili punjenje tijela toksinima i ublažili opterećenje jetre, iz prehrane biste trebali eliminirati sve vrste prerađene hrane, prestati pušiti i izbjegavati alkohol. Pa čak i tada, povremeno postoje sredstva za ublažavanje boli ili otrovi koje udišete iz zraka ili s kojima dolazite u kontakt tijekom čišćenja kupaonice.

Da, okruženi smo brojnim toksinima...

Da bi vaša jetra ispravno funkcionirala, najprije se pobrinite za pravilnu detoksikaciju.

Većina sastojaka koje koristimo u Hepafaru su u obliku ekstrakta. To znači da imaju puno bolju bioraspoloživost i znatno jači učinak. A to je vitalno za detoksikaciju.

Ne može sve hranjive sastojke koje dobivate hranom apsorbirati. Uzmimo na primjer mliječni čičak. Kada jedete čičak u obliku sjemenki, vaše tijelo može koristiti samo njegov dio u usporedbi s onim kada mliječni čičak sadrži fosfolipide (kao što je slučaj s Hepafarom).

Uz to, naš patentirani ekstrakt mliječnog čička toliko je bio dostupan da je znanstveno dokazano da je 10 puta učinkovitiji* od ostalih sličnih proizvoda.

Oslobodite jetru i učinite da se osjećate sjajno


Detoksicirajte jetru i tijelo uz pomoć Hepafar Detox Combo, vrhunskog programa čišćenja jetre koji je već pomogao stotinama tisuća kupaca širom svijeta.

30 dana da se osjećate lakše

Jetra vas možda jedino sprječava da se osjećate najbolje što možete. Međutim, uz pomoć Hepafar Detox Combato možete popraviti lakše nego ikad prije. Priuštite svojoj jetri vrhunski detoks.

Sada razmislite o tome: Detox tjera vaše tijelo iz zone udobnosti pa naporno radi na izbacivanju toksina. Zbog toga se u početku možete osjećati lošije, a malo kasnije osjećati se bolje. Jednom kad vam se jetra detoksicira, vrijedit će vašeg truda.

Da biste podigli detoksikaciju jetre na sljedeću razinu, trebali biste ponoviti program. Za najbolje rezultate preporučujemo detoksikaciju u roku od 3 mjeseca. Što je vaše tijelo čišće, to su bolji rezultati.

Nutricionistički potvrđeno

image

« Hepafar Detox Combo je najbolji i najcjelovitija detoksikacija jetre i tijela koju sam ikad vidjela. Hepafar je razvijen za poboljšanje kvalitete života - a započinje s jetrom. »

Tamara Rodica,

Nutricionista

.

.

Stotine tisuća korisnika širom svijeta ga preporučuju

Naši kupci hvale se dramatičnim utjecajem koji je Hepafar imao na njihovo zdravlje i dobrobit. Uvjerite se i sami.

"Već nakon 14 dana sam vidjela fantastične rezultate."

Pročitala sam puno pozitivnih recenzija korisnika pa sam i sama odlučila isprobati. Nakon samo 14 dana već sam vidjela fantastične rezultate.

Ne osjećam se više tako teško i počela sam polako mršavjeti. Promjena je očita, posebno na bokovima. Također sam smršavila u predjelu trbuha i nastavljam to činiti.

Probava mi se popravila, a što se tiče raspoloženja, osjećala sam se bolje od prvog tjedna.

Promjena je nevjerojatna! Preporučujem svima koji žele učiniti nešto dobro za svoje tijelo!

Mojca L.

"Jako sam zapanjen!"

Zbog problema s pretilošću i plinovima, rješenje sam počeo tražiti na internetu. Znao sam da imam potrebu za slatkišima, ali nikada nisam mislio da bih mogao imati masnu jetru jer uopće ne pijem alkohol!

Tada sam probao Hepafar. Prvo sam se riješio plinova, a onda mi se vratila energija i također sam izgubio nekoliko suvišnih kilograma! Jako sam zapanjen!

Zvonko K.

"Promjena je očita"

Već nakon mjesec dana osjećam se nevjerojatno bolje!

Mjera bokova i struka se smanjila i promjena je očita. Napokon sam nešto skinula i hlače su mi opet pristajale.

Kolesterol mi je pao toliko da više ne moram razmišljati o uzimanju tableta.

Ali mislim da je najveća promjena koju sam primijetila bila promjena u načinu na koji se osjećam jer sam puna energije i ne trebam drijemati nakon posla.

Nina K. Č.

"Osjećam se mnogo bolje"

Imala sam puno problema s probavom, plinovima i velikim strukom. Po savjetu ljekarnika počela sam uzimati Hepafar.

Sada se osjećam puno bolje, probava se poboljšala i bolovi u trbuhu napokon su nestali.

Jožica K.

"Toplo preporučujem"


Tri puta sam radila detoksikaciju s Hepafarom i moram reći da se osjećam bolje nakon svake detoksikacije. Više nemam nadutost, krvna slika mi je puno bolja, a jetra odlično radi. Mogu ga preporučiti svima koji imaju problema s masnom jetrom.

Leja R.

"Izvrsno! Preporučujem svima."

Provodim prilično dosta vremena u svom automobilu, pa obično sjedim više od 14 sati dnevno. Dakle, masnoća mi se nakupila u predjelu trbuha.

Jednog dana sam odlučila isprobati Hepafar, uzimala sam ga 3 mjeseca. Osjećala sam se sjajno! Probava mi se popravila, a isto tako i koža i kosa. To me potaknulo da skinem i koji kilogram, uz dodatnu podršku, naravno. Zaista ga preporučujem svima.

Vesna D.

"Ponavljam detoksikaciju svake godine"

S Hepafarom sam se prvi put susrela prije godina kada sam gubila kilograme uz pomoć Slimmium proizvoda. Tada mi je bilo preporučeno kombinirati ove proizvode za mršavljenje s Hepafarom.

Odlučila sam se za tromjesečni program. Imala sam više energije, osjećala sam se puno bolje, izgubila sam malo masnoće na trbuhu i također mi se vidljivo smanjio celulit. Zahvaljujući nevjerojatnim rezultatima, ponavljam ovu detoksikaciju svake godine.

Romana O.

"Hepafar mi je puno pomogao"

Godine pothranjenosti, stresa i lijekova utjecali su na moju jetru i uzrokovali nakupljanje masnoće u jetri.

Uzimam Hepafar već 3 mjeseca i rezultati su vrlo pozitivni: želudac mi se izravnao, izgubila sam nekoliko kilograma i detoksicirala jetru. Ako i vi imate masnu jetru, preporučujem da što prije probate Hepafar. Puno mi je pomoglo.

Mihaela T.

30-dnevno jamstvo povrata novca!

Isprobajte bez rizika! Koristite proizvod do 30 dana i uvjerite se i sami u rezultate. Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni, jednostavno nam vratite praznu embalažu i vratit ćemo punu cijenu narudžbe.

Detoksicirajte svoje tijelo uz pomoć Hepafar Detox Comba!

  • 10 puta snažniji* od većine sličnih proizvoda
  • 100% prirodni sastojci
  • 30-dnevno jamstvo povrata novca
  • proizvedeno u EU
  • medicinska kvaliteta prema GMP, HACCP i ISO standardima

Imate li dodatnih pitanja?

To je sasvim prirodno. Što se tiče našeg zdravlja, samo je bitno da je dovoljno dobro. Imajući ovo na umu, sastavili smo popis najčešće postavljanih pitanja pomoću kojih možete saznati više o programu i njegovom funkcioniranju.

P: Je li lijek za detoksikaciju siguran?

Detoksikacija s Hepafarom je potpuno sigurna. Linija proizvoda Hepafar sadrži aktivne sastojke najviše kvalitete i proizvedena je u skladu s najvišim standardima farmaceutske i prehrambene industrije: GMP, HACCP i ISO.

P: Kako mogu znati je li Hepafar detox pravi za mene?

Program Hepafar je za vas ako:

često se osjećate umorno i razdraženo
ste se udebljali (posebno u području trbuha)
imate problema s kožom (suha, svrbežna ili oštećena koža)
često se osjećate teško
imate lošu probavu
imate poteškoća s gubitkom kilograma
želite se razmaziti temeljitim detoksikacijom tijela i također želite izgubiti koji kilogram

P: Kako djeluje ovaj paket za detoksikaciju?

Tijekom prvih 15 dana detoksikacije: uzmite 1 kapsulu Hepafar forte nakon doručka i popijte 1 vrećicu Hepafar vlakana otopljenu u čaši vode. Zatim nakon večere uzmete još 1 kapsulu Hepafar forte.

Sljedećih 15 dana: uzmete 1 kapsulu Hepafar forte nakon doručka i 1 kapsulu nakon večere. Ukupno 2 kapsule dnevno.

P: Koliko dugo mogu koristiti Hepafar Detox Combo?

Budući da su svi Hepafar proizvodi sigurni i prirodni, možete ih uzimati dulje vrijeme. Učinite ovo detoksikacijsko pakiranje dijelom vaše svakodnevice ili uzmite Hepafar ako smatrate da je to potrebno.

P: Koliko bih trebao naručiti za najbolje rezultate?

Preporučujemo da započnete s Hepafar Detoxom, koji traje 30 dana, i ponovite program ako želite podići detoksikaciju na sljedeću razinu i postići još bolje rezultate. Za najbolje rezultate preporučujemo detoksikaciju tijekom 3 mjeseca.

P: Skeptičan sam. Što ako mi ne uspije?

Hepafarje 10 puta snažniji* od većine sličnih proizvoda. Ali svako je tijelo drugačije. Ako ne vidite ili ne osjetite nikakve rezultate i niste zadovoljni proizvodom, vratit ćemo vam novac - u cijelosti. Nemate ništa osim toksina za izgubiti.

P: Niste pronašli odgovor koji ste tražili?

Napišite nam e-mail na info@sensilab.hr i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje!

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i od podataka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprečavanju i liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljne bolesti.

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-62%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 68,99 EUR(519,84kn)
Pogledajte proizvod
JETRA
-47%
Posebna cijena 18,99 EUR(143,09kn) Standardna cijena 35,99 EUR(271,18kn)
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani