Jedina krema koja zaustavlja starenje kože već kod samog uzroka

Imate blizu 30 ili više i već znate da je krajnje vrijeme da se pobrinete za mladoliki izgled vaše kože s posebnom kremom.

Briga za vlažnost kože odavno nije dovoljna. Vama treba nešto što djeluje dubinski i ne nadražuje vašu kožu. Nešto što će napraviti razliku. Jedina takva krema s medicinski dokazanim učinkom je UNDO krema. 

image

Mnoge kreme obećavaju čuda, ali niti jedna nema medicinsku pozadinu. UNDO krema jedina djeluje direktno na kolagensku mrežu, koja pod kožom brine da koža izvana izgleda čvrsto i sjajno. S posebnim patentiranim sastojkom Undo complexTM usporava djelovanje posebnih enzima koji poput škara režu kolagensku mrežu i tako je uništavaju. Kolagen je glavna bjelančevina u našoj koži i brine za njezinu čvrstoću i elastičnost, a Undo complexTM spriječava njegovu razgradnju i osigurava koži mladoliki izgled.

UNDO krema ima trostruko djelovanje

Kada smo razvijali vrhunsku kremu, htjeli smo ponuditi najviše što nam znanost pruža. Zato UNDO ima trostruko djelovanje:

Sprječava starenje kože jer zaustavlja razgradnju kolagenske mreže  

Najrevolucionarniji sastojak je Undo complexTM kojeg su znanstvenici na području srca i krvnožilnih bolesti otkrili kada su otkrivali lijek za »pomlađivanje« žila. Pokazalo se da ako je dobro za mlađi izgled žila, dobro je i za mladolikiji izgled kože. I upravo zbog medicinske pozadine UNDO krema nije samo još jedna skupa krema.  

Sprječava starenje kože, jer zaustavlja štetno djelovanje slobodnih radikala.

Enzimi koji razgrađuju kolagen ubrzano djeluju pod utjecajem štetnih faktora, ne samo starenja: UV-zračenja, cigareta, alkohola, brze hrane, previše šećera, zagađenog zraka, štetnih kemikalija u kozmetici i odjeći...

Nakon određene starosti našem je tijelu potrebna dodatna potpora, zato UNDO krema sadrži vitamine A, E i C koji neutraliziraju slobodne radikale i sprječavaju oštećenja kože na staničnoj razini.

Sprječava starenje kože jer potiče nastanak stabilne kolagenske mreže

Nije dovoljno samo zaustaviti raspadanje kolagenske mreže, potrebno ju je i ojačati i pobrinuti se da se dobro obnavlja. Vitamin C nije samo snažan antioksidans koji sprječava oštećenja kolagenskih niti već je obavezan za normalno stvaranje kolagena.  

Klinički dokazano smanjuje bore za 25 % i povećava elastičnost kože za 10 % 

UNDO krema se razlikuje od većine drugih anti-age krema upravo zato jer ima klinički dokazano djelovanje. Testirali su je u neovisnom dermatološkom laboratoriju DermoConsult u Njemačkoj. Nakon 4 tjedna upotreba UNDO krema dokazano:

  • smanjuje površinu bora za 25 %
  • povećava elastičnost kože za 10 %
  • povećava sadržaj kolagena za 12 %
  • povećava čvrstoću kože za 17 %
  • povećava vlažnost kože za 40 %
  • povećava obnovu kože za 25 %

Irena, 35 godina: »Najviše promjena sam primijetila na predjelu oko obraza i usnica.«

35-godišnja Irena je nekoliko godina testirala i mijenjala različite kreme jer njezinoj koži niti jedna nije odgovarala. S UNDO kremom je njezina potraga završila.

»Prije su se pojavljivale alergije, različite reakcije, crvenilo i slično. Zato sam očekivala i sada taj peckajuć osjećaj koji bi se na licu pojavio svaki put kad bi namazala kemu. No bila sam ugodno iznenađena. Nakon mjesec dana upotrebe UNDO kreme nije se dogodilo ništa slično i zato sam veoma zadovoljan.«

Naravno Irena nije zadovoljna samo zbog toga, što UNDO krema NEMA negativnih učinaka, nego prije svega jer IMA pozitivne učinke: »Moje bore oko ustiju su se smanjile. Koža je glađa i čvršća, opazila sam da je i elastičnija. Najviše promjena sam primijetila na predjelu oko obraza i usnica – tu koža zbilja izgleda mladolikije