Adiponektin: hormon koji pomaže pri mršavljenju!

Bliži se ljetna sezona i mnogi od nas se trude vratiti u formu, smršavjeti i skinuti masnoću s određenih područja, te dobiti vitku figuru. Međutim, često se dogodi da unatoč strogim dijetama i satima tjelesne aktivnosti, većina nas ima problem s gubitkom samo nekoliko kilograma. Ali što ako postoji pomoćnik koji vas želi podržati u borbi protiv neželjenih kilograma? Čitajte dalje kako biste saznali više!

image

Hormoni igraju važnu ulogu jer su odgovorni za mnoge važne procese u našem tijelu. A da ne spominjemo da hormonska neravnoteža, kao što je poznato, može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Ali to nije sve! Također se pokazalo da neki hormoni imaju izravan utjecaj na našu težinu i proces sagorijevanja masnoće. A jedan od ovih hormona je ključ za učinkovito mršavljenje.

Adiponektin, hormon mršavih

Hormon mršavljenja, adiponektin, proizvodi smeđe masno tkivo u našem tijelu. Osim pozitivnih učinaka na metaboličke i upalne procese u tijelu, poboljšava i osjetljivost na inzulin, tj. način na koji tkiva našeg tijela reagiraju na njega.

Uz to, tijekom proučavanja adiponektina, stručnjaci su otkrili još jedno vrlo zanimljivo svojstvo: mršave osobe imaju puno veću razinu ovog hormona od ljudi s prekomjernom težinom. Adiponektin uzrokuje snažan učinak sagorijevanja masnoće u tijelu, odnosno podupire razgradnju masnoća koje se u tijelu nakupljaju zbog stresa, fizičke neaktivnosti i nepravilne prehrane.

Oprostite se od masnoće! Otkrijte revolucionarne AdipoBurn EXTREME kapsule

Srećom, postoji odličan pomoćnik koji vas može podržati u borbi protiv prekomjerne težine. Zahvaljujući prirodnim ekstraktima sicilijanskih crvenih naranči, zelenog čaja, ekstrakta papra i kajenskog papra,  AdipoBurn EXTREME kapsule stimuliraju smeđe masno tkivo i proizvodnju adiponektina - hormona za mršavljenje, čime se maksimiziraju termogeni procesi u tijelu i sagorijevanje masnoće.

AdipoBurn EXTREME, prirodni dodatak za mršavljenje koji je već postao popularan tisućama Europljana, brzo je postao jedan od naših bestselera. Kliničke studije potvrđuju zašto:

  • smanjuje opseg struka do 7,5 cm*.
  • smanjuje opseg bokova i bedara do 6 cm*.
  • smanjuje količinu trbušne masnoće do 50%*.
  • s ekstraktom PIPERIN-a, koji povećava učinkovitost aktivnih sastojaka do 30%*.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i počnite mršaviti već sada zahvaljujući AdipoBurn EXTREME-u!

Proizvodi za vas

15-DNEVNI PROGRAM
-54%
Posebna cijena 22,99 EUR(173,23kn) Standardna cijena 49,99 EUR(376,67kn)
Pogledajte proizvod

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Kako biste izgubili kilograme, važno je hraniti se raznoliko i voditi zdrav način života.

Možda ćete biti zainteresirani