Glavni problem na koji se žene u menopauzi žale je povećanje tjelesne težine

Tijekom menopauze žene često dobivaju na težini zbog brojnih čimbenika poput: smanjenja razine estrogena, slabljenja mišića povezanog s godinama, nedostatka tjelesne aktivnosti i načina života. Studije** pokazuju da niža razina estrogena također može uzrokovati povećan apetit.

S padom razine estrogena, metabolizam se usporava. Osim toga, vjerojatnije je da će se kilogrami nakupljati oko trbuha sredovječnih žena, a ne na bokove i bedra, kao što je to bio slučaj tijekom plodnih godina. Ne samo da to uzrokuje poteškoće kod oblačenja vaše omiljene odjeće, već i prekomjerna težina oko struka može imati i negativne posljedice po zdravlje.

Uobičajeni simptomi menopauze

Menopauza znači kraj menstrualnog ciklusa za ženu. To se obično događa nakon četrdesete ili pedesete godine života. Hormonske promjene mogu uzrokovati nelagodu. Zapravo, više od 80%** žena doživljava simptome menopauze kao navale vrućine - što može značajno utjecati na njihovu kvalitetu života. Simptomi se mogu pojaviti već u 30. godini života! Možda ćete primijetiti:

 • Neredovne menstruacije

 • Debljanje

 • Usporen metabolizam

 • Povećan apetit

 • Vaginalna suhoća

 • Osjećaj stalne hladnoće

 • Naleti vrućine

 • Noćno znojenje

 • Problemi sa spavanjem

 • Promjena raspoloženja

 • Promjene libida

M-Pause se bori protiv simptoma prirodne menopauze

image

Prirodno

image

Bez hormona

image

Bez laktoze

image

Bez glutena

image

Vegansko

image

Klinički testirano

Vrhunski sastojci bez hormona i soje

Budite opet svoji sa samo jednom kapsulom dnevno

image

Ublažite simptome menopauze uz M-Pause! Ove kapsule na biljnoj bazi olakšavaju mršavljenje i održavaju težinu s korijenom cikorije.

M-Pause kapsule pomoći će vam da smanjite valunge do 4x* u 6 tjedana! Studije** pokazuju da M-Pause također može pomoći u smanjenju noćnog znojenja do 2x* u samo 8 tjedana.

Lifenol® ekstrakt hmelja pomoći će u ublažavanju drugih nelagodnih simptoma menopauze, kao što su razdražljivost, problemi sa spavanjem, glavobolje, debljanje, promjene raspoloženja i nedostatak energije.

Vratite svoje blagostanje i budite opet svoji s M-Pause kapsulama bez hormona!

Najbolje ponude - isprobajte ih odmah!

Zaliha za 30 dana
S klinički dokazanim učincima! Očistite tijelo, uravnotežite hormone, riješite se viška vode i smanjite simptome menopauze, kao što su valovi vrućine i nadutost
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 59,99 EUR(452,02kn)
Loading...
Pogledajte proizvod
Pogledajte sve objave na blogu

**Izvori

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Bansal, Ramandeep, and Neelam Aggarwal. “Menopausal Hot Flashes: A Concise Review.” Journal of mid-life health vol. 10,1 (2019): 6-13. doi:10.4103/jmh.JMH_7_19