Visokokvalitetne multivitaminske kapsule

Vitagen Multivitamin

120 kapsula | Zaliha za 60 dana

Uravnotežena multivitaminska formula s 37 hranjivih tvari i bez aditiva. Prikladno za vegane!

Contents: 1x Vitagen Multivitamin 120 capsules/60 dana

Bez glutena

Bez GMO

Bez laktoze

Vegansko

Vegetarijansko

Proizvedeno u EU

HACCP

*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

BESPLATAN POKLON!

Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!

Bez glutena

Bez GMO

Bez laktoze

Vegansko

Vegetarijansko

Proizvedeno u EU

HACCP

*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Visokokvalitetne multivitaminske kapsule

Vitagen Multivitamin

120 kapsula | Zaliha za 60 dana

Uravnotežena multivitaminska formula s 37 hranjivih tvari i bez aditiva. Prikladno za vegane!

 • Potpuna, uravnotežena multivitaminska formula

 • S 37 vrijednih nutrijenata u jednoj formuli

 • Vrlo visoka bioraspoloživost

 • Sastojci najviše kvalitete

 • Bez ikakvih aditiva

 • Pogodno za vegane i vegetarijance

 • Dobar omjer cijene i performansi

 • Njemačka kvaliteta

Contents: 1x Vitagen Multivitamin 120 capsules/60 dana

Dovoljno za 60 dana

0,25 EUR(1,88kn) / Kapsula

Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn)

Odaberite željenu količinu

1x 29,99 EUR(225,97kn) za komad
Uštedite 3%
za 2 28,99 EUR(218,44kn) za komad
Uštedite 7%
za 3 27,99 EUR(210,90kn) za komad

Odaberite paket:

Odaberite jednokratnu kupnju ili se pretplatite

Savjet: Uštedite dodatnih 17% uz pretplatu

Jednokratna narudžba
(Zaliha za 60 dana)
Pretplatite se na ovaj proizvod i dobit ćete ga na kućnu adresu svaka svaki mjesec uz dodatnih 17% popusta za svaku ponovljenu narudžbu.
(60 dnevna zaliha svaki mjesec za 24,89 EUR(187,56kn))
17% Popust + Besplatna dostava od 1. ponavljajuće narudžbe

Najjeftiniji izbor

 
Loading...
Na skladištu
SKU
260144
5.00 5

BESPLATAN POKLON!

Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!

Multivitaminske kapsule s vrlo širokim spektrom od 37 vitalnih nutrijenata

Vitamini, minerali i elementi u tragovima uključeni su u sve tjelesne funkcije. Oni utječu na zdravlje, izgled, performanse pa čak i emocije. Optimalna opskrba ovim hranjivim tvarima odlučujući je faktor da ostanete u formi, energični, mladi i učinkoviti.

Kako je Vitagen još učinkovitiji u opskrbi tijela vrijednim vitalnim tvarima, formula je sada dodatno optimizirana i prilagođena najnovijim znanstvenim spoznajama.

Brinete li dovoljno o sebi?

Stručnjaci za prehranu izračunali su da biste trebali pojesti pet ili više porcija svježeg sirovog voća i povrća dnevno kako biste apsorbirali dovoljno hranjivih tvari. Ovo je lakše reći nego učiniti.

Kako svakodnevni život postaje sve užurbaniji, mnogi ljudi imaju sve manje vremena između posla, obitelji i kućanstva za zdravu, raznoliku prehranu. Brza hrana i gotova jela sve češće nego ikad prije završavaju na stolu za ručak ili večeru. Individualna potreba za vitalnim hranjivim tvarima može se značajno povećati.

Primjerice, pušači, osobe pod stresom, trudnice i dojilje, kao i osobe koje su sve više izložene zagađivačima iz okoliša ili se nezdravo hrane imaju puno veće potrebe za hranjivim tvarima.

Ne prepustite svoju vitalnost i zdravlje slučaju! Ako želite ostati zdravi, mladi i fit, trebali biste pripaziti na adekvatan unos vitamina. S Vitagenom možete jednostavno osigurati svom tijelu vrijedne hranjive tvari koje u današnjoj prehrani često nedostaju.

37 vrijednih nutrijenata u jednoj formuli

Vitagen je visoko kvalitetni multivitamin u uravnoteženoj dozi za pouzdanu dnevnu opskrbu vitalnim tvarima. Pruža sve važne vitamine, minerale i druge manje elemente u tragovima u bioaktivnom obliku za optimalnu opskrbu mikronutrijenata stanicama tijela.

Osim toga, pruža 3 snažna, prirodna antioksidansa. Ovi sekundarni biljni spojevi imaju snažan antioksidativni učinak i podržavaju vitamin C, vitamin E, beta karoten i selen u njihovoj ulozi protiv slobodnih radikala.

Prednosti Vitagena:

 • opskrbljuje 37 vrijednih vitalnih nutrijenata
 • uravnotežen sastav
 • sadrži samo sastojke najviše kvalitete
 • vrlo visoka bioraspoloživost
 • s prirodnim antioksidansima
 • pogodan za svakodnevnu upotrebu
 • bez ikakvih aditiva
 • zajamčeno bez GMO-a
 • punjene u biljne kapsule
 • pogodno za vegetarijance, vegane
 • vrlo dobra vrijednost za novac

Što Vitagen čini tako jedinstvenim?

Vitamin D plus vitamin K2 i vitamin K1

Kao što istraživanja pokazuju, vitamin D i vitamin K mnogo su važniji za održavanje dobrog zdravlja nego što se dosad mislilo. Oba su vitamini topljivi u mastima i, kako se pokazalo, ne samo vitamin D, već i vitamin K ključni su za razvoj i održavanje čvrstih kostiju i zdravih zuba.

Vitagen sada sadrži vitamin D3 iz lišajeva i konačno je pogodan i za vegane. Nadalje, doza po 2 kapsule je povećana na 1000 IU.

Vitagen sada sadrži i prirodni vitamin K2 (all-trans MK-7) i prirodni vitamin K1. Vitamin K2 usko surađuje s vitaminom D3, kalcijem i magnezijem za jačanje kostiju.

Vitamin K1 uključen je u Vitagen formulu, jer je neophodan za pravilno zgrušavanje krvi.

100% prirodni kompleks vitamina E

Vitamin E sada je uključen u sva 4 oblika tokoferola. Osim alfa i gama tokoferola, koji su prisutni u optimalnom omjeru 1:1, Vitagen sadrži i delta i beta tokoferol. Zajedno štite srce, povećavaju vitalnost i usporavaju proces starenja.

Vitamin C pogodan je za želudac

Kalcijev askorbat i magnezijev askorbat su aktivirani, puferirani oblik vitamina C. Oni su ugodniji za želudac i učinkovitiji su od konvencionalne askorbinske kiseline. Zajedno sa sadržanim biljnim ekstraktima zelenog čaja, borovnice i sjemenki grožđa (OPC) štite stanice organizma od slobodnih radikala te jačaju imunološki sustav i vezivno tkivo. Ovi biljni sastojci ujedno pojačavaju djelovanje vitamina C.

Kompletan bioaktivni kompleks vitamina B

Kompleks B-vitamina ključan je za kontrolu stresa. Stoga Vitagen sada sadrži vitamine B2, B6 i B12 u njihovom bioaktivnom obliku u još većoj dozi.

Folna kiselina je također prisutna u svom prirodnom, bioaktivnom obliku kao folat (Quatrefolic®). Tijelo je može koristiti izravno bez pretvorbe, što je posebno važno za ljude koji ne mogu iskoristiti uobičajenu folnu kiselinu zbog smanjene funkcije enzima.

100% prirodni karotenoid

Za razliku od konvencionalnih multivitamina, Vitagen sadrži prirodni karotenoidni kompleks iz alge Dunaliella Salina.

Alge proizvode velike količine karotenoida kako bi se zaštitile od sunca. Alga Dunaliella Salina posebno je bogata prirodnim beta-karotenom, ali sadrži i druge karotenoide kao što su alfa-karoten, kriptoksantin, zeaksantin i lutein.

Svi karotenoidi sadržani u Vitagenu prisutni su u 100% prirodnom obliku. Nasuprot tome, konvencionalni multivitamini gotovo uvijek sadrže sintetski beta-karoten, za koji su studije pokazale da je posebno nepogodan za pušače.

Osnovni minerali i bioaktivni elementi u tragovima

Sadržani prirodni kalcij i magnezij ekstrahiraju se iz algi i morske vode. Važan je i visok sadržaj magnezija, što je osobito važno za osobe koje žive s kroničnim stresom.

Najvažniji elementi u tragovima nalaze se u vrlo bioraspoloživom obliku glicinata. Zbog svoje sposobnosti vezanja na aminokiselinu glicin, mogu se bolje apsorbirati u krv i razviti svoj poseban učinak.

100% prirodni antioksidansi

Vitagen štiti tjelesne stanice preko brojnih snažnih radikala (antioksidansa). To uključuje prirodne karotenoide, prirodni vitamin E, puferirani vitamin C, bioaktivni selen i biljne ekstrakte iz zelenog čaja, borovnica i sjemenki grožđa (OPC).

Antioksidansi postaju sve važniji zbog modernog načina života i povezanog povećanja slobodnih radikala. Nova Vitagen formula spaja najbolje iz prirode i znanosti kako bi nas zaštitila od slobodnih radikala.

Optimalna apsorpcija vitalnih tvari

Sve hranjive tvari sadržane u Vitagenu imaju visoku bioraspoloživost i mogu se optimalno apsorbirati u tijelu.

Nadalje, Vitagen biljne kapsule se brzo i potpuno otapaju. Dakle, vrijedne hranjive tvari odmah su vam dostupne. Nasuprot tome, tablete vitamina prešaju se pod velikim pritiskom i često su vrlo tvrde te im je potrebno mnogo više vremena da se otope i oslobode vitalne tvari.

Bez aditiva

Zajamčeno je da Vitagen ne sadrži alergene tvari kao što su laktoza, jaja, mlijeko, šećer, gluten, sredstva za prešanje tableta, konzervansi ili umjetne boje i arome. Također dolazi u obliku biljnih kapsula, a ne u uobičajenim želatinskim kapsulama. Kao što vidite, za Vitagen je uočena najviša kvaliteta u svakom području.

Sirovine najviše kvalitete

Svi vitamini, minerali, elementi u tragovima i biljni ekstrakti sadržani u Vitagenu proizvedeni su od strane renomiranih tvrtki i vrhunske su kvalitete. Cijeli lanac proizvodnje Vitagena podliježe strogim kontrolama kvalitete.

Jednom dnevno nije dovoljno

Vitagen je posebno formuliran za upotrebu dva puta dnevno – i to s dobrim razlogom. Varaju se svi koji vjeruju da su dobro njegovani samo jednom tabletom vitamina tijekom dana. Mnoge vitalne tvari tijelo troši vrlo brzo.

Osim toga, kapacitet apsorpcije po unosu je ograničen. Uzimanje dva puta dnevno ima dvije velike prednosti. Prvo, maksimizira apsorpciju i drugo, vašem tijelu daje više vrijednih hranjivih tvari.

Vitagen – sigurniji multivitamin

Vitagen nije lijek, već kvalitetan, prirodan dodatak prehrani, koji se može uzimati za pouzdanu opskrbu vitalnim tvarima bez pauze tijekom cijele godine.

Zbog svog uravnoteženog, sigurnog sastava i širokog spektra Vitagen mogu svakodnevno uzimati i djeca i adolescenti.

Važna pitanja i odgovori o vitaminima: što su vitamini?

Znanstvenicima je tek nedavno bilo moguće doći do spektakularnih uvida u različite funkcije vitamina u ljudskom tijelu. Ono što je sigurno jest da organizam nije održiv bez vitamina jer oni sudjeluju u svim važnim tjelesnim funkcijama. Mogu se naći posvuda u ljudima i utječu na njihov izgled, zdravlje, čak i osjećaje i performanse.

Bez optimalnog unosa vitamina, stanice tijela postaju suhe poput biljaka bez vode. Današnji se nutricionisti slažu da su vitalne tvari poput vitamina, minerala i elemenata u tragovima odlučujući čimbenik za ostanak u formi, mladosti i vitalnosti.

Unosite li dovoljno vitamina?

Mnogi još uvijek zabijaju glavu u pijesak i vjeruju da ste prosječnom prehranom optimalno opskrbljeni svim vitalnim tvarima. Da je to doista tako, ne bi li većina ljudi bila puna zdravlja i energije? Zašto su mnogi od nas još uvijek umorni i iscrpljeni?

Stručnjaci za prehranu izračunali su da svaki dan trebate pojesti pet ili više porcija svježeg sirovog voća i povrća kako biste unijeli dovoljne količine vitalnih tvari. Međutim, to je lakše reći nego učiniti.

Moderan način života ima svoju cijenu

U užurbanoj svakodnevici između posla, obitelji i kućanstva sve je manje vremena za zdravu, raznovrsnu prehranu. Brza hrana se sve više koristi za utaživanje gladi. Veliki svjetski uspjeh proizvođača gotovih jela i brze hrane to jasno dokazuje.

Voće i povrće kupljeno u supermarketu već je izgubilo dio vitamina jer se često bere zeleno i mora izdržati duge transportne rute. Nepravilno skladištenje i priprema također su doveli do gubitka vrijednih vitalnih tvari.

Koliko se doista zdravo hranimo?

U proteklih pedeset godina naša se prehrana potpuno promijenila otkako su svijet osvojili gotova jela, čips, pizza, brza hrana, proizvodi od bijelog brašna, tjestenina, šećer, peciva, slatkiši i slatke limunade.

Mnoge od ovih namirnica su među omiljenim namirnicama većine ljudi i čine većinu današnje prehrane. Takva prehrana sigurno dovodi do nedostatka vitamina i vitalnih tvari s gadnim posljedicama.

Kome treba više vitamina?

 • ljudi koji često jedu brzu hranu
 • sportaši
 • ljudi pod stresom
 • ljudi na dijeti
 • osobe koje redovito uzimaju laksativne tablete
 • žene koje uzimaju kontracepcijske pilule
 • trudnice i dojilje
 • djeca u rastu i adolescenti
 • ljudi koji redovito piju alkohol
 • stariji ljudi

Trebamo li danas više vitalnih tvari nego prije?

Postoji nekoliko razloga zašto su naše potrebe za vitalnim tvarima veće nego kod naših predaka.

 1. Jedan od njih je stres. Svakodnevno smo mu izloženi – bilo na poslu ili u nervoznoj svakodnevici. Otima vrijedne vitalne tvari, a da to ne primijetimo. I odjednom se osjećamo iscrpljeno i bezvoljno.
 2. Zbog povećanog zagađenja okoliša potrebno nam je više vitalnih tvari za detoksikaciju tijela nego prije.
 3. Nezdrava prehrana s previše šećera, bijelog brašna i masti također iscrpljuje veće količine vitalnih tvari jer tijelu više oduzima nego što ga daje.
 4. Oni koji se redovito bave sportom također imaju veću potrebu za vitaminima i mineralima za optimalan energetski metabolizam, veću snagu i bržu regeneraciju.

Je li jedenje voća i povrća bezvrijedno ako uzimate dodatne vitamine?

Nikako. Iako povrće i voće više nisu tako bogati životno važnim tvarima kao nekada, i dalje su među najzdravijima u usporedbi s ostalim namirnicama. Samo zbog toga ih treba jesti nekoliko puta dnevno, čak i ako hranu nadopunjavate vitalnim tvarima.

Prirodni ugljikohidrati, aminokiseline i masti sadržani u voću i povrću te bioflavonoidi, vlakna i druge prirodne biljne tvari neophodni su za naše zdravlje i vitalnost.

Kako možete odrediti trebate li uzimati i vitamine?

Procijenite svoju prehranu i utvrdite spadate li u one skupine ljudi s povećanim potrebama. Nedostatak vitamina obično se javlja postupno, a njegovi prvi simptomi često se isprva ignoriraju. Samo se osjećate umorno, iscrpljeno, bezvoljno i neusredotočeno.

Uostalom, navikneš se na takvo stanje i misliš da je to sasvim normalno. Ako ta nedovoljna opskrba vitalnim tvarima traje godinama, iz nje se mogu razviti ozbiljni zdravstveni problemi.

Trebam li uzimati vitamine svaki dan?

Da. Jer većinu vitamina i nijedan mineral tijelo ne može proizvesti samo. Međutim, oni se konzumiraju svakodnevno i stoga se moraju kontinuirano dodavati. U idealnom slučaju, unose se hranom. Preduvjet za to je prirodna prehrana s najmanje 5 porcija sirovog voća i povrća dnevno.

To je većini nas gotovo nemoguće. Stoga je nadopunjavanje prehrane vitaminima, mineralima i elementima u tragovima idealno za kompenzaciju mogućeg neoptimalnog unosa. Uz dobar multivitamin kao što je Vitagen također imate sigurnost da ste dovoljno opskrbljeni svim važnim vitalnim tvarima.

Koliko je vremena potrebno da se osjeti pozitivan učinak dodatnih vitamina?

Sve ovisi o tome koliko je nedostatak vitamina izražen. Ako ste netko tko ne pazi na prehranu, ali i dalje postavlja visoke zahtjeve svom organizmu, bit će potrebno više vremena da se osjeti pozitivan učinak optimalne opskrbe vitalnim tvarima. Općenito, može se reći da može proći najmanje 4 do 12 tjedana da se primijete promjene.

Je li bolje uzimati pojedinačne vitamine ili cjelovitu formulu vitalnih tvari?

Uglavnom, ima smisla da svatko redovito dobiva dobar multivitamin za osnovnu opskrbu vitalnim tvarima, npr. Vitagen. To je najlakši i najsigurniji način da svaki dan unesete sve važne vitalne tvari. Osim toga, pojedinačni vitamini ili druge vitalne tvari mogu se uzimati uz Vitagen ovisno o individualnim potrebama.

Ako pušite, svakako biste trebali uzeti dodatnu dozu vitamina C. Ako imate visoku razinu kolesterola, preporučuje se omega 3 ili kapsule ulja krila. Ako osjetite nedostatak željeza, uzmite željezov bisglicinat s Vitagenom kako biste što prije nadoknadili nedostatak. Čim se razina željeza stabilizira u idealnom rasponu, Vitagen je u većini slučajeva dovoljan za njeno održavanje.

Ključno je kupiti dobar multivitamin kao što je Vitagen, koji će omogućiti da svi ostali pojedinačni pripravci ili posebne formule vitalnih tvari bolje i brže razviju svoje djelovanje.

Vitamini i minerali savršeno se nadopunjuju

Koliko god važni bili vitamini, oni ne mogu puno učiniti bez minerala. Dnevna opskrba mineralima je vitalna jer naše tijelo nije u stanju proizvesti niti jedan jedini mineral.

Minerali i elementi u tragovima nalaze se u otopljenom obliku posvuda u tijelu i ispunjavaju važne metaboličke zadatke. Oni kontroliraju ravnotežu vode u tijelu, potrebni su za provođenje stimulacije između živaca i mišića, reguliraju acidobaznu ravnotežu tijela i osiguravaju građevni materijal za zube i kosti.

Vitamini i minerali djeluju samo u timu

Samo kada se vitamini i minerali uzimaju zajedno u formuli može doći do punog učinka. Oni se međusobno nadopunjuju i osiguravaju neometano odvijanje svih metaboličkih procesa.

Nedostatak samo jedne od ovih vitalnih tvari može poremetiti ovaj sklad i narušiti vitalnost, učinkovitost i dobrobit. Dakle, dobar multivitamin također treba sadržavati kalcij, magnezij i elemente u tragovima u uravnoteženom omjeru.

Zaštitite se od slobodnih radikala

Slobodni radikali su agresivne molekule kisika koje oštećuju naše obrambene mehanizme i mogu oštetiti stanice. Nastaju, između ostalog, nepravilnom prehranom, ispušnim plinovima, smogom, ozonom, dimom cigareta, a stvara ih i sam organizam pojačanim stresom u svakodnevnom životu i sportu.

Znanstvenici jednoglasno vjeruju da je zaštita od slobodnih radikala jedna od najvažnijih mjera za sprječavanje preranog starenja. Za optimalnu zaštitu tijela od slobodnih radikala potrebna mu je podrška prirodnih antioksidansa. Vitamini i elementi u tragovima kao što su beta-karoten, vitamin C, vitamin E, selen i cink.

Biljni ekstrakti (kao što je OPC, ekstrakt borovnice ili zelenog čaja) također su snažni antioksidansi. Oni štite tjelesne stanice i blokiraju napad ovih agresivnih molekula kisika.

Ojačajte svoj imunološki sustav

Snažan imunološki sustav djeluje kao zaštitni štit. To je tajna svih onih koji kroz život idu puni vitalnosti i zdravlja. Ojačajte svoj imunološki sustav redovitim uzimanjem vitamina, minerala i elemenata u tragovima.

Ako vaše tijelo ne dobiva dovoljno vitalnih tvari, primjerice vitamina C i cinka, ne može se optimalno obraniti od mikroba.

Vaše osobno zdravstveno osiguranje

Nove studije pokazuju da posljedice nedostatka vitamina mogu imati veći utjecaj na tijelo nego što se mislilo. Stoga sve više nutricionista preporuča uzimanje dobrog multivitamina kao što je Vitagen kao zdravstvenog osiguranja za nadoknadu mogućeg nutritivnog nedostatka.

Ne prepustite svoju vitalnost i zdravlje slučaju. Dodatni unos Vitagena jamči da ste dovoljno opskrbljeni važnim vitalnim tvarima. Milijuni ljudi stoga već uzimaju multivitamin svaki dan.

Ima li Vitagen interakciju s lijekovima na recept?

Osobe koje uzimaju antikoagulanse ili imaju poremećaj zgrušavanja krvi trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom prije uzimanja ovog proizvoda. To je zato što uzimanje vitamina K2 može smanjiti učinke antikoagulansa na bazi koagulina. Oni djeluju tako da inhibiraju vitamin K2 u tijelu.

Uštedite do 20% pri kupnji Vitagen Multivitamin kapsula

Multivitaminske kapsule poput Vitagena treba uzimati redovito tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Stručnjaci čak preporučuju stalan dnevni unos kako bi se zajamčila odgovarajuća opskrba vitalnim tvarima i spriječio njihov nedostatak.

Stoga kupite svoje multivitaminske kapsule na zalihama ili ih naručite u velikoj količini kod obitelji ili prijatelja. Iskoristite naše skupne popuste s kojima možete uštedjeti i do 20%. Istodobno, imate koristi od mnogih prednosti dugotrajnog uzimanja Vitagen Multivitamin kapsula.

Svojstva

 • Bez mliječnih proizvoda
 • Bez jaja
 • Bez ribe
 • Bez boja
 • Bez želatine
 • Bez glutena
 • Hipoalergen
 • Bez laktoze
 • Bez umjetnog zaslađivača
 • Bez aroma
 • Bez magnezijevog stearata
 • Bez mikrokristalne celuloze
 • Bez GMO
 • Bez oraha
 • Bez kikirikija
 • Bez konzervansa
 • Bez školjki
 • Bez soje
 • Bez šećera
 • Vegetarijansko
 • Bez pšenice
 • Bez kvasca
 • Proizvedeno u Europi
 • Bez aditiva

O Vitality Nutritionals

Zajamčena kvaliteta za vaše zdravlje

image

image


Kad je vaše zdravlje u pitanju, kvaliteta je najvažnija. Stoga se naši proizvodi Vitality Nutritionals podvrgavaju najsuvremenijim neovisnim laboratorijskim analizama kako bi se potvrdile tvrdnje na etiketi i osiguralo da dobivate dodatke prehrani najviše kvalitete.

Ovih 5 čimbenika jamče našu kvalitetu:

1. Provjerena kvaliteta

 • svi sastojci su testirani na njihovu čistoću i aktivne spojeve
 • neovisni laboratorij također provjerava kvalitetu krajnjih proizvoda
 • kvalitetu sastojaka i proizvoda potvrđuje potvrda analize


2. Najkvalitetniji sastojci bez kompromisa

 • koristimo samo najkvalitetnije i čiste sastojke
 • standardizirani sastojci jamče snagu aktivnih sastojaka
 • najveća bioraspoloživost u terapeutski učinkovitoj dozi

3. Zajamčeno čist i bez aditiva

 • potpuno izbjegavanje svih nepotrebnih dodataka
 • apsolutno bez umjetnih boja, punila, veziva itd.
 • zajamčeno bez genetski modificiranih tvari

4. Proizvedeno u certificiranim tvrtkama

 • proizvedeno u certificiranim pogonima s najsuvremenijom proizvodnom opremom
 • proizvedeno u skladu s najstrožim higijenskim propisima
 • proizvedeno prema najvišim standardima kvalitete kao što su GMP, HACCP, IFS itd.

5. Potpuna transparentnost

 • navedeni su svi sastojci i sastav sirovina
 • specifikacija svih sastojaka s njihovim standardiziranim aktivnim sadržajem
 • uvijek su navedeni alergeni i životinjski proizvodi

Detalji o proizvodu

Vitagen Multivitamin


Artikl br.6801-04
MarkaVitality Nutritionals
Ovojnica kapsuleBiljna celuloza
Doza po jedinici120
ProizvodnjaNIzozemska
Veličina pakiranja120 kapsula
Doza2 kapsule

Način upotrebe

Preporučena dnevna doza je 2 kapsule.

1 kapsula

2 puta dnevno

SASTOJCI

Prirodni kalcij i magnezij iz algi i morske vode, biljna celuloza (kapsula), prirodni kompleks vitamina E (kao što su d-alfa, d-gama, d-beta i d-delta tokoferol), kalcijev askorbat, magnezijev askorbat, prirodni karotenoidi algi , cink bisglicinat, nikotinamid, željezo bisglicinat, ekstrakt sjemenki grožđa, ekstrakt borovnice, ekstrakt zelenog čaja, d-alfa-tokoferol sukcinat, vitamin K2 (MK7), borna kiselina, kalcijev pantotenat, mangan bisglicinat, vitamin D3 (iz lišajeva), selen monometionin , bakar bisglicinat, biotin, vitamin B6 (piridoksal-5-fosfat), likopen vitamin B2 (riboflavin-5-fosfat), vitamin B1 (tiamin), krom (Chrominex 3+), prirodni vitamin K1, folna kiselina (kao Quatrefolic® (6S) -5-MTHF), kalijev jodid, natrijev molibdat, vitamin B12 (metilkobalamin)

Zajamčeno čisto i bez aditiva:

 • bez laktoze, glutena, kvasca
 • bez pšenice i mliječnih proizvoda
 • bez umjetnih boja i konzervansa
 • Bez GMO-a
 • bez sastojaka životinjskog porijekla
 • u kapsulama biljnog podrijetla
 • pogodan za vegetarijance, vegane i dijabetičare

ALERGENI

Ovaj proizvod ne sadrži alergene.

SASTAV

2 kapsule sadrže:

Prirodni karotenoidi:

(100% prirodna morska trava Dunaliella Salina)

 • 4800 mcg beta-karotena
 • 200 mcg likopina
 • 222 mcg alfa-karotena
 • 70 mcg kriptoksantina
 • 37 mcg zeaksantina
 • 83 mcg luteina

Prirodni kompleks vitamina E:

(100% prirodna morska trava Dunaliella Salina)

 • 24 mg d-alfa-tokoferola
 • 24 mg d-gama-tokoferola
 • 9,2 mg d-delta-tokoferola
 • 0,8 mg d-beta-tokoferola

Prirodni vitamin D plus K:

 • 1000 IE Vitamin D3 (veganski)
 • 50 mcg vitamina K2 (all-trans MK-7)
 • 50 mcg vitamina K1 (prirodni oblik)
 • Bioaktivni kompleks vitamina C
 • 80 mg kao kalcijev askorbat
 • 80 mg kao magnezijev askorbat

Bioaktivni kompleks vitamina B:

 • 2,2 mg vitamina B1
 • 2,8 mg vitamina B2 (bioaktivni oblik)
 • 2,8 mg vitamina B6 (bioaktivni oblik)
 • 5 mcg vitamina B12 (kao metil kobalamin)
 • 100 mcg biotina
 • 200 mcg folne kiseline (kao Quatrefolic®)
 • 32 mg niacina
 • 12 mg pantotenske kiseline

Prirodni minerali:

 • 250 mg kalcija

 • 250 mg magnezija

Bioaktivni elementi u tragovima:

 • 10 mg cinka
 • 7 mg željeza
 • 55 mcg selena
 • 1 mg bakra
 • 2 mg mangana
 • 80 mcg kroma (kao Chrominex 3+)
 • 150 mcg joda
 • 50 mcg molibdena

Prirodni antioksidansi:

 • 25 mg ekstrakta sjemenki grožđa (40% OPC)
 • 25 mg ekstrakta borovnice
 • 25 mg ekstrakta zelenog čaja

UPOTREBA

Za osnovnu opskrbu hranjivim tvarima, uzmite 1 kapsulu Vitagena dva puta dnevno, uz obrok (po mogućnosti za doručak i večeru).

Djeca trebaju uzimati 1 kapsulu Vitagena dnevno (čim mogu progutati kapsule).

U slučaju povećane potrebe, primjerice zbog stresa, sportske aktivnosti, pušenja, niskokalorične ili nezdrave prehrane ili prehlade, moguće je povećati dozu uz uzimanje 2 kapsule, dva puta dnevno.

Upozorenje: ako uzimate lijekove za razrjeđivanje krvi ili imate poremećaj zgrušavanja krvi, razgovarajte sa svojim liječnikom prije uzimanja ovog proizvoda. To je zato što uzimanje vitamina K2 može smanjiti učinke antikoagulansa na bazi koagulina. Periodične analize faktora zgrušavanja mogu dati informacije o konkretnom slučaju.

DODATAK PREHRANI

Dodaci prehrani nisu zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Uvijek držite izvan dohvata djece. Navedene informacije nemaju namjeru zamijeniti preporuke vašeg liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika. Izlječenje nije zajamčeno i ovo nije poziv na samoliječenje.

ČUVANJE

 • Nakon svake upotrebe dobro zatvorite ambalažu
 • Čuvati na suhom mjestu, daleko od sunčeve svjetlosti i vlage
 • Ne čuvati u hladnjaku
 • Ostavite sredstvo za sušenje u spremniku
 • Čuvati izvan dohvata djece

Recenzije

imageimageimageimageimage

Adriana:

Izvrstan proizvod

Brza dostava, lako se preuzima. Ne mogu procijeniti rezultate nakon samo 3 dana, ali vjerujem da dobro djeluje!

imageimageimageimageimage

Caterina:

Odličan proizvod

Izvrstan proizvod, podnošljiv i s dobrim učincima. Koristim ga 6 tjedana i nastavit ću tako. Služba za korisnike je savršena, kao i dostava. Mogu samo toplo preporučiti Vitaminexpress.

imageimageimageimageimage

Giorgia:

Vitagen

Vitagen je izvrstan bazični multivitaminski dodatak prehrani čiji je sastav temeljito istražen. Svi Vitaminexpress proizvodi su vrlo čisti i bez nepotrebnih dodataka.