Magnezijev kompleks 350 mg, 180 veganskih tableta

180 tableta | Zaliha za 180 dana

Contents: 1x Magnezijev kompleks 350 mg, 180 veganskih tableta 180 tablets/180 dana

image

Bez glutena

Bez GMO

Bez laktoze

Vegansko

Vegetarijansko

HACCP

Proizvedeno u EU

*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

BESPLATAN POKLON!

Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!

Bez glutena

Bez GMO

Bez laktoze

Vegansko

Vegetarijansko

HACCP

Proizvedeno u EU

*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Magnezijev kompleks 350 mg, 180 veganskih tableta

180 tableta | Zaliha za 180 dana

Ključni mineral za mišiće i kosti 

Contents: 1x Magnezijev kompleks 350 mg, 180 veganskih tableta 180 tablets/180 dana

Dovoljno za 180 dana

0,09 EUR(0,71kn) / Tableta

Posebna cijena 16,99 EUR(128,02kn)

Odaberite željenu količinu

1x 16,99 EUR(128,02kn) za komad
Uštedite 6%
za 2 15,99 EUR(120,48kn) za komad
Uštedite 12%
za 3 14,99 EUR(112,95kn) za komad
Loading...
Na skladištu
SKU
450005
4.5 6

BESPLATAN POKLON!

Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!

Tablete magnezija, količina za 6 mjeseci kontinuirane upotrebe, 180 veganskih tableta

Magnezij ne donosi koristi samo sportašima. Najsvestraniji mineral ima brojne funkcije. Dobar je za održavanje energetske ravnoteže, kosti i živčani sustav. Pritom se odlikuje kvalitetom koja je uobičajena za Vitamaze proizvode.

Pregled svojstava magnezijevog kompleksa

  • Za što vam je potreban magnezij? Taj je mineral uključen u brojne procese u tijelu. Nedostatak magnezija može imati posljedice.
  • Kompleks 3-u-1: Kao i sastojci iz vaše prirodne prehrane, ovaj proizvod također upotrebljava razne aktivne sastojke. Svi oni čine odličnu kombinaciju – Magnezij3.
  • Posebno za sportaše: Magnezij podržava kardiovaskularni sustav i tako opskrbljuje vaše mišiće s dovoljnom količinom kisika – čak i tijekom maratona.
  • Zaliha za 6 mjeseci: 180 veganskih tableta koje možete prepoloviti osigurava vam 350 mg elementarnog magnezija po dozi. Jedna tableta na dan je dovoljna.
  • Najbolja bioraspoloživost: ne upotrebljavamo magnezijev stearat kao tvar za odvajanje. Rezultat: hranjive tvari učinkovitije dolaze do vašeg organizma. I to samo hranjive tvari, dok se nepotrebni aditivi izostavljaju.

Djelovanje i primjena tableta magnezija

Sportaši posebice dobro znaju da je magnezij kraljica dodataka prehrani. Nije ni čudo, jer je jedan od njegovih primarnih zadataka opskrba energijom. Na primjer, sudjeluje u proizvodnji crvenih krvnih stanica. One opskrbljuju vaše mišiće kisikom, a time i energijom. Stoga ako vam ponestane daha, razlog može biti nedostatak magnezija.

Naravno, magnezij ne donosi koristi samo sportašima. Budući da ima brojne primjene u organizmu, i vi možete isprobati kako se osjećate s dodatnom dozom magnezija. Na primjer, često se uzima protiv grčeva jer podupire živčani sustav. Osim toga, magnezij doprinosi normalnoj mentalnoj funkciji, održavanju kostiju i zubiju, normalnoj funkciji mišića te smanjenju umora. Kao što možete vidjeti: upotrebljava se za mnoge namjene.

Propisno doziranje još je važnije. Trebalo bi se temeljiti na vašim dnevnim potrebama. Koliko je magnezija dovoljno? Odgovor: Najbolje je uzimati 350 miligrama elementarnog magnezija dnevno uz zdravu prehranu. Time ćete učinkovito povećati ravnotežu magnezija u organizmu.

Vitamaze upotrebljava magnezijev kompleks – naš Magnezij3. Tablete sadrže tri različita aktivna sastojka: magnezijev citrat, magnezijev oksid i magnezijev karbonat. Jedna tableta dnevno dovoljna je za dostatnu opskrbu u kombinaciji s vašom dnevnom prehranom. 180 tableta u pakiranju dovoljna je količina za 6 mjeseci kontinuirane upotrebe.

Proizvodnja magnezija Vitamaze u 3 koraka

1. korak: Od samog početka strogo se pridržavamo najviših standarda. Proizvodnja u Njemačkoj odvija se prema provjerenom konceptu HACCP.

2. korak: Ne upotrebljavamo bespotrebne aditive i opasne zagađivače. Bez laktoze, glutena, alergena, nanočestica, tvari nastalih genetskim inženjeringom, sredstava za prskanje itd. Idealno za vegane i vegetarijance.

3. korak: Tvar za odvajanje, magnezijev stearat, ne upotrebljava se u proizvodnji. Umjesto toga upotrebljava se mikrokristalna celuloza (bez nanočestica). Rezultat: Iznimno brza bioraspoloživost i apsorpcija magnezija u vašem organizmu.

Kupite odmah tablete magnezija za 6 mjeseci kontinuirane upotrebe.

Vitamaze | Amazing life

U svakodnevnom životu nije uvijek moguće održati prehranu zdravom i uravnoteženom. Dodatak vašoj dnevnoj prehrani pomoći će vam da svaki dan postignete vrhunsku formu i tako ostvarite svoje osobne ciljeve. 

Već dugi niz godina naziv Vitamaze predstavlja zdravlje, ravnotežu i dobrobit. Tisuće kupaca svake godine daje svoje povjerenje kvaliteti proizvoda Vitamaze, tako da danas možemo ponuditi široku paletu proizvoda s izvrsnim omjerom cijene i učinka.

U bliskoj suradnji sa znanstvenicima i stručnjacima neprestano širimo široku paletu dodataka prehrani. Visokokvalitetne sirovine i najbolji sastojci jamče visoku razinu kompatibilnosti. Namjernim izbjegavanjem tvari za odvajanje, magnezijevog stearata, osiguravamo da tijelo brzo i učinkovito apsorbira i obradi aktivne sastojke. Stroge smjernice za Vitamaze proizvode također jamče najvišu kvalitetu proizvodnje u Njemačkoj, koja se kontrolira u skladu s preventivnim sustavom HACCP. Podrazumijeva se da niti jedan od naših proizvoda ne sadrži štetne aditive, gluten, laktozu i ostale alergene.

Bilo da želite poboljšati kondiciju, zdravlje, performanse ili se općenito dobro osjećati, nudimo vam profesionalne proizvode koji mogu sustavno pridonijeti prirodnom očuvanju brojnih tjelesnih funkcija.

Aktivni sastojci

Magnezijev kompleks 350 mg

Pakiranje (1 jedinica)180 tableta
Dnevna doza1 tableta
Neto težina (1 jedinica)198 g

Sastojciu 1 tableti*%PDU**

Tri-magnezijev dicitrat

406,25 mg

od toga: Magnezij

65,00 mg

17,33

Magnezijev oksid

400,00 mg

od toga: Magnezij

240,00 mg

64,00 %

Magnezijev karbonat

160,00 mg

od toga: Magnezij

45,00 mg

12,00

Ukupno: Magnezij

350,00 mg

93,33 %

* Dnevni preporučeni unos
** Postotak dnevnog preporučenog unosa sukladno Uredbi o informiranju potrošača o hrani (EU) br. 1169/2011

Način upotrebe

Popiti 1 tabletu dnevno s dovoljnom količinom vode.

1 tableta

Jednom dnevno

SASTOJCI:

Tri-magnezijev dicitratanhidrat, magnezijev oksid, magnezijev karbonat, modificirani škrob, povećivač volumena (mikrokristalna celuloza)

PREPORUKA

Popijte 1 tabletu dnevno s dovoljnom količinom vode.

UPOZORENJA / PRAVNE OBAVIJESTI

Preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života. Nije prikladno za djecu i maloljetnike. Proizvod čuvajte zatvoren, na hladnom i suhom mjestu izvan dohvata djece.

Rok trajanja / Broj serije: pogledajte dno.

PROIZVODNJA

  • Proizvedeno u Njemačkoj prema službenom sustavu HACCP (Hazard AnalysisCriticalControlPoint). HACCP se primjenjuje za analizu opasnosti i služi za osiguranje higijenske ispravnosti hrane.
  • Registrirano pri njemačkom saveznom uredu za zaštitu potrošača i sigurnost hrane.
  • Neovisni inspektor potvrdio je neograničenu mogućnost stavljanja na tržište.