Maca s velikom dozom + L-arginin + vitamini + cink, 240 kapsula

240 kapsula | Zaliha za 60 dana

Contents: 1x Maca s velikom dozom + L-arginin + vitamini + cink, 240 kapsula 240 capsules/60 dana

Bez glutena

Bez GMO

Bez laktoze

HACCP

Proizvedeno u EU

*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

BESPLATAN POKLON!

Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!

Bez glutena

Bez GMO

Bez laktoze

HACCP

Proizvedeno u EU

*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Maca s velikom dozom + L-arginin + vitamini + cink, 240 kapsula

240 kapsula | Zaliha za 60 dana

Snažna kombinacija podržava vašu vitalnost i imunološki sustav i bori se protiv slobodnih radikala.

Contents: 1x Maca s velikom dozom + L-arginin + vitamini + cink, 240 kapsula 240 capsules/60 dana

Dovoljno za 60 dana

0,09 EUR(0,66kn) / Kapsula

Posebna cijena 20,99 EUR(158,16kn)

Odaberite paket:

Odaberite jednokratnu kupnju ili se pretplatite

Savjet: Uštedite dodatnih 17% uz pretplatu

Jednokratna narudžba
(Zaliha za 60 dana)
20,99 EUR(158,16kn)
Pretplatite se i uštedite više
(Primite 60-dnevnu zalihu svaki mjesec.)
17% Popust + Besplatna dostava
 
20,99 EUR(158,16kn)
17,42 EUR(131,27kn)

Najjeftiniji izbor

Loading...
Nema na skladištu
SKU
450001
4.30 32

BESPLATAN POKLON!

Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!

Maca kapsule s velikom dozom + L-arginin + vitamini + cink, 240 kapsula za 2 mjeseca

Maca korijen vjerojatno je najsvestranija superhrana na svijetu. Kako je učiniti još boljom? Tako da je obogatite L-argininom, vitaminima C, B6 i B12 i elementom u tragovima, cinkom. Ova kombinacija može podržati vašu vitalnost i imunološki sustav i bori se protiv slobodnih radikala.

Pregled svojstava maca kompleksa

  • Što je maca? Maca korijen koji se upotrebljava potječe iz Anda u Peruu, a macu su zbog njene višestruke primjene poštovali čak i Inke.
  • Bolje zajedno: Ekstrakt mace kombinira se s aminokiselinom L-argininom, vitaminima C, B6 i B12 i cinkom. Zašto? Zato što se savršeno nadopunjuju.
  • Velika doza za veći učinak:Superhrana maca sadrži veliku dozu od 4000 mg maca praha iz 1000 mg maca ekstrakta u omjeru 4:1 po dnevnoj dozi. Sadrži sve, od antioksidansa do sekundarnih biljnih tvari.
  • 2 mjeseca kontinuirane upotrebe: Uz preporučenu dozu od 2 x 2 kapsule dnevno, jedno pakiranje dovoljno je za dva mjeseca.
  • Prirodno na prirodan način:Superhrana je sama po sebi izvrstan izvor hranjivih tvari. Zato se ne upotrebljavaju nepotrebni aditivi.

Djelovanje i upotreba kapsula s velikim dozama mace

Vitamaze maca dobiva se ekstrakcijom iz korijena mace iz peruanskih Anda. No samo to nam jednostavno nije dovoljno. Zato smo superhranu iz Južne Amerike nadopunili drugim vitalnim tvarima.

Maca je optimalno kombinirana s velikom dozom aminokiseline L-arginina te cinkom i esencijalnim vitaminima B6, B12 i C. Sve to u pakiranju koje se lako proguta. Sve to u kapsuli normalne veličine koja se lako proguta.

Za L-arginin se kaže da ima brojne koristi. Poluesencijalna aminokiselina posebno je popularna kod sportaša.

Cink doprinosi normalnoj plodnosti, normalnoj razini testosterona u krvi i normalnoj reprodukciji. Osim toga, cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji i normalnom metabolizmu makronutrijenata. Cink također podržava održavanje normalnog stanja kostiju, noktiju, kože i kose te pridonosi normalnom vidu i funkciji imunološkog sustava.

Vitamin B6, vitamin B12 i vitamin C imaju mnoge uloge, doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj funkciji živčanog sustava, normalnoj mentalnoj funkciji, normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjenju umora. Vitamin B6 i B12 također doprinose normalnom formiranju crvenih krvnih stanica. Vitamin B6 također doprinosi regulaciji aktivnosti hormona.

Cink i vitamin C mogu pomoći u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Koliko nam je ovih tvari potrebno? Odgovor ćete pronaći u kapsulama. Mikronutrijenti su precizno usklađeni s dnevnim potrebama prosječnog čovjeka. Maca i L-arginin sadržani su u velikim dozama.

Proizvod Maca sadrži 1000 mg maca ekstrakta u omjeru 4:1 po dnevnoj dozi, odnosno 4000 mg maca praha.

Kapsule Maca i njihova proizvodnja u tvrtki Vitamaze

Svatko tko kupuje dodatke prehrani trebao bi pročitati sitna slova. Važno je da se u proizvodu ne upotrebljava magnezijev stearat, koji inhibira apsorpciju i bioraspoloživost sastojaka. U kapsulama Maca upotrebljava se mikrokristalna celuloza, koja ne sadrži nanočestice. Naravno, ne bi trebali biti uključeni ni aditivi poput pesticida, fungicida i ostalih štetnih tvari. Naša kvalitetna proizvodnja u Njemačkoj prema sustavu HACCP jamči ispunjenje ovih kriterija. Proizvod Maca pogodan je za alergičare jer ne sadrži alergene. Upotrebljava se samo goveđa želatina.

Nabavite odmah zalihu kapsula Maca za 2 mjeseca.

Vitamaze | Amazing life

U svakodnevnom životu nije uvijek moguće održati prehranu zdravom i uravnoteženom. Dodatak vašoj dnevnoj prehrani pomoći će vam da svaki dan postignete vrhunsku formu i tako ostvarite svoje osobne ciljeve. 

Već dugi niz godina naziv Vitamaze predstavlja zdravlje, ravnotežu i dobrobit. Tisuće kupaca svake godine daje svoje povjerenje kvaliteti proizvoda Vitamaze, tako da danas možemo ponuditi široku paletu proizvoda s izvrsnim omjerom cijene i učinka.

U bliskoj suradnji sa znanstvenicima i stručnjacima neprestano širimo široku paletu dodataka prehrani. Visokokvalitetne sirovine i najbolji sastojci jamče visoku razinu kompatibilnosti. Namjernim izbjegavanjem tvari za odvajanje, magnezijevog stearata, osiguravamo da tijelo brzo i učinkovito apsorbira i obradi aktivne sastojke. Stroge smjernice za Vitamaze proizvode također jamče najvišu kvalitetu proizvodnje u Njemačkoj, koja se kontrolira u skladu s preventivnim sustavom HACCP. Podrazumijeva se da niti jedan od naših proizvoda ne sadrži štetne aditive, gluten, laktozu i ostale alergene.

Bilo da želite poboljšati kondiciju, zdravlje, performanse ili se općenito dobro osjećati, nudimo vam profesionalne proizvode koji mogu sustavno pridonijeti prirodnom očuvanju brojnih tjelesnih funkcija.

Aktivni sastojci

Maca kapsule+L-arginin+vitamini+cink
Pakiranje (1 jedinica)240 kapsula
Dnevna doza4 kapsule
Neto težina (1 jedinica)206,4 g

Sastojciu 1 kapsuliu 4 kapsule*%PDU**
L-arginin450 mg1800 mg/
Ekstrakt mace 4:1250 mg1000 mg/
Vitamin C20 mg80 mg100 %
Cink2,50 mg10 mg100 %
Vitamin B60,35 mg1,4 mg100 %
Vitamin B12
0,625 µg2,5 µg100 %

* Dnevni preporučeni unos
** Postotak dnevnog preporučenog unosa sukladno Uredbi o informiranju potrošača o hrani (EU) br. 1169/2011

Način upotrebe

Uzimati 2 x 2 kapsule dnevno s dovoljnom količinom vode.

2 kapsule

Dva puta dnevno

SASTOJCI:

L-argininhidroklorid, ekstrakt mace 4:1 (Lepidiummeyenii, gomolj), omot kapsule (goveđa želatina), askorbinska kiselina (vitamin C), cink glukonat, povećivač volumena (mikrokristalna celuloza), piridoksinhidroklorid (vitamin B6), cijanokobalamin (vitamin B12), tvar protiv zgrušavanja (ekstrakt riže)

UPOTREBA

Uzimati 2 x 2 kapsule dnevno s dovoljnom količinom vode.

UPOZORENJA / PRAVNE OBAVIJESTI

Preporučena dnevna količina ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života. Nije prikladno za djecu i maloljetnike. Proizvod čuvajte zatvoren, na hladnom i suhom mjestu izvan dohvata djece.

Rok trajanja / Broj serije: pogledajte dno.

PROIZVODNJA

  • Proizvedeno u Njemačkoj prema službenom sustavu HACCP (Hazard AnalysisCriticalControlPoint). HACCP se primjenjuje za analizu opasnosti i služi za osiguranje higijenske ispravnosti hrane

  • Registrirano pri njemačkom saveznom uredu za zaštitu potrošača i sigurnost hrane.

  • Neovisni inspektor potvrdio je neograničenu mogućnost stavljanja na tržište.

  • U mikrokristalnoj celulozi nema nanočestica.