Prazna košarica?
Možemo pretpostaviti da je to samo zato što niste vidjeli naše najnovije ponude
*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.
BESPLATAN POKLON!
Pronađite najbolje zdravstvene i nutricionističke savjete, te ukusne recepte u jednom zgodnom e-vodiču!
*Izjava o odricanju odgovornosti: Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.
Održava normalnu razinu šećera u krvi
Contents: 1x GlucoLux 2x 60 capsules/60 dana
Održava normalnu razinu šećera u krvi
Snažan dodatak za ravnotežu glukoze pomaže pri snižavanju razine šećera u krvi i poboljšanju osjetljivosti na inzulin sa snažnim znanstveno potkrijepljenim sastojcima uključujući srebrnu svilenicu, cimet, piskavicu i krom.
Sensilab ima više od 2.600.000 zadovoljnih korisnika diljem EU!
Contents: 1x GlucoLux 2x 60 capsules/60 dana
Dovoljno za 60 dana
0,38 €(2,89kn) / Kapsula
Valeria Casaburi
Angy Rodriges
Sofia Trifiro
Sa jako snažnom formulom za postizanje ravnoteže glukoze
Predijabetes je srednje stanje u kojem je razina šećera u krvi (= glukoze u krvi) iznad normalne, ali ispod dijagnostičke razine dijabetesa. Ima ga od 1 od 3odrasle osobe** u zapadnom dijelu svijeta, a više od 8 od 10** ne zna da ima! Čak 70**% oboljelih će razviti dijabetes tijekom života.
Predijabetes često prolazi neotkriveno, ali možete doživjeti:
povećanu žeđ
učestalo mokrenje
prekomjernu glad i želju za hranom
umor, nedostatak energije
Postignite ravnotežu glukoze uz GlucoLux!
Ostvarite nevjerojatne učinke sa samo 1 kapsulom dnevno
GlucoLux ima pozitivan utjecaj na oslabljeni metabolizam glukoze i pruža snažnu glikemijsku potporu.
Podupire zdravu razinu šećera u krvi
Odgađa apsorpciju glukoze u krvi radi nižih skokova glukoze nakon obroka.
Smanjuje želju za šećerom
Pozdravite se sa željom za slatkim.
Poboljšava osjetljivost na inzulin
Značajno poboljšava omjer inzulina/glukoze nakon obroka.
Poboljšava kontrolu glikemije
Smanjuje razinu šećera u krvi natašte do 25**%.
Studija** je pokazala da cimet može smanjiti razinu glukoze u krvi natašte za do 25*% kod osoba s nedovoljno dobrom kontrolom glukoze u krvi. Pokazalo se da je dulja upotreba cimeta korisnija od kraće.
*Odricanje od odgovornosti: Učinci proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni spriječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.
Razina šećera u krvi rastenakonsvakogobroka. To je osobito slučaj s jelima bogatim ugljikohidratima, jer se ugljikohidrati razgrađuju do glukoze (šećera). Viša razina glukoze u krvi potiče lučenjeinzulina koji omogućuje da glukozauđe u stanice i koristi se za energiju.
Kod ljudi s nedovoljno dobrom kontrolom glukoze u krvi, stanice su manje osjetljive na inzulin i unose manje glukoze. Stoga se razine inzulina moraju povećati kako bi ga potakle. Kako se osjetljivost na inzulin smanjuje, stanice postaju otporne na inzulin i glukoza se počinje nakupljati u krvi.
Gušterača proizvodi još više inzulina kako bi stanice reagirale. Naposljetku, više ne može pratiti - šećer u krvi raste, postavljajući temelj za povišenu razinu glukoze u krvi natašte. GlucoLux nudi potpunupodršku kako bi uravnotežiorazinušećera u krvi i vratio je u normalu.
Hostalek, Ulrike. “Global Epidemiology of Prediabetes - Present and Future Perspectives.” Clinical Diabetes and Endocrinology, vol. 5, no. 1, 9 May 2019, pp. 5–5., https://doi.org/10.1186/s40842-019-0080-0.
National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion. Diabetes and Prediabetes, https://www.cdc.gov/chronicdisease/pdf/factsheets/diabetes-H.pdf. Accessed 11 May 2022.
“Prevalence of Prediabetes among Adults.” Centers for Disease Control and Prevention, Centers for Disease Control and Prevention, 29 Dec. 2021, https://www.cdc.gov/diabetes/data/statistics-report/prevalence-of-prediabetes.html.
Safdar, Mahpara, et al. “Effect of Various Doses of Cinnamon on Blood Glucose in Diabetic Individuals.” Pakistan Journal of Nutrition, vol. 3, no. 5, 2004, pp. 268–272., https://doi.org/10.3923/pjn.2004.268.272.