Naši korisnici obožavaju Sensilab!

Sensilab ima više od 3.500.000 zadovoljnih korisnika po cijeloj Europi. Zadovoljni sveukupnim rezultatima, svojim tijelom i poboljšanom općom dobrobiti, naši korisnici žele podijeliti svoje uspjehe i motivirati ostale da postignu fantastične rezultate.

image

Christian, Švedska

Potvrđeno

Ove elastična traaka odlična je za vježbe od doma, kao i za maksimalno iskorištavanje vježbi u teretani. Vježbe su savršene za poboljšanje ravnoteže i jačanje nogu.

...Pročitajte više

image

Josefin, Švedska

Potvrđeno

U suradnji sa SlimJOY-om testirala sam ovu nevjerojatnu elastičnu fitnes traku. Tražila sam elastičnu traku koja bi zadovoljila sve moje zahtjeve i konačno sam je pronašla!

...Pročitajte više

image

Lilla, Švedska

Potvrđeno

Ova elastična traka izvrsna je za trening od doma i savršena u vrijeme ljeta kada biste možda htjeli trenirati više na otvorenom. Zbog svog širokog oblika ne klizi, bez obzira koju vježbu odabrali.

...Pročitajte više

image

Wiktoria, Švedska

Potvrđeno

Ovo je sjajno vrijeme za vježbanje na otvorenom. U suradnji sa SlimJOY-om imala sam priliku isprobati njihovu super elastičnu fitnes traku napravljenu od mekanog tekstila.

...Pročitajte više

image

Anna, Švedska

Potvrđeno

Za bolji san noću i odličan trening ujutro! Različite vježbe s mojom novom Slimmium elastičnom fitnes trakom.

...Pročitajte više

image

Jessica, Italija

Potvrđeno

Isprobala sam Slimmium Fat Burning Losion i mogu vam reći da se moja koža jako poboljšala, postala je mekša i glađa. Ovo je dio moje dnevne rutine, jer ujutro nakon tuširanja i navečer prije odlaska u krevet odvojim vrijeme za masažu problematičnih područja tijela uz pomoć ovog anticelulitnog proizvoda. S obzirom na rezultate, preporučujem ga s ljubavlju i velikim zadovoljstvom - proizvod je uistinu fantastičan.

...Pročitajte više

image

Farrah, Ujedinjeno Kraljevstvo

Potvrđeno

Slimmium Fat Burning Losion mi je zaista pomogao da ojačam noge i riješim se narančine kore!

...Pročitajte više

image

Amberley, Ujedinjeno Kraljevstvo

Potvrđeno

Htjela sam više hidratizirati tijelo pa sam počela koristiti novi Slimmium Fat Burning Losion. Napravljen je tako da cilja i učinkovito smanji neželjenu tvrdoglavu masnoću koja se nakuplja na trbuhu, bokovima, bedrima i stražnjici! Koristim ga više od tjedan dana i razlika je već primjetna, moja koža je manje naborana, više hidratizirana i jako mekana, što je pobjeda sama po sebi!

...Pročitajte više