Symbiotic+

Dodatak prehrani Kombinacija probiotika i prebiotika idelna za uspostavljanje zdrave mikroflore i rješavanje problema s probavom.

-30%

Symbiotic+

GLAVNE PREDNOSTI:

  • pobjedonosna kombinacija probiotika i prebiotika inulina
  • potiče rast dobrih bakterija i štiti mikrofloru
  • primjereno za odrasle i djecu od 3. godine starosti dalje

 

U prodaji

149,99 kn

97,00 kn

Odaberite paket:
100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 1-3 radnih dana putem GLS dostavne službe.
Opcije plaćanja:

PAKIRANJE:

30 kapsula Symbiotic +

PROBIOTICI su specifični živi organizmi koji su prisutni u tankom i debelom crijevu svakog od nas. Imaju pozitivan učinak na našu probavu i zdravlje. Čine crijevnu mikrofloru koja štiti od razmnožavanja „loših“ bakterija, opasnih za zdravlje. 

Najpoznatiji probiotici su bakterije mliječne kiseline među kojima spada Lactobacillus rhamnosus GG i bakterije kvasca Saccharomyces boulardii.

PREBIOTICI su kompleksni ugljikohidrati, neprobavljivi sastojci nekih namirnica koje konzumiramo. Oni ostaju u probavnom traktu i stimuliraju rast korisnih bakterija.

Najpoznatiji prebiotik je inulin. On potiče rast  korisnih bakterija i sprječava razmnožavanje patogenih bakterija. Prebiotici osiguravaju energiju, ali ne podižu razinu glukoze (šećera) u krvi, pa su zbog toga korisni i za dijabetičare svih uzrasta.

Proizvod koji sadrži kombinaciju probiotika i prebiotika osigurava bolji učinak. Zbog toga smo u Sensilabu razvili proizvod pod imenom SymBiotic+. Kombinacija probiotika i prebiotika idealna je za uspostavljanje zdrave prirodne crijevne mikroflore.

SYMBIOTIC+ preporučujemo:

  • Kada uzimate antibiotike i nakon njihovog liječenja.
  • Za vrijeme putovanja
  • Kada ste preosjetljivi na hranu i kada imate negativne učinke nakon konzumiranje hrane (proljev, kožni osip) 
  • Kada vas muče probavne smetnje kao što je proljev, zatvor ili nadutost.
 

Način upotrebe: Preporučena dnevna doza je: za djecu od 3. godine dalje: 1 kapsula s 2 dl vode za vrijeme obroka; za odrasle: 1-3 kapsule s 2 dl vode za vrijeme obroka. Ne rastapajte sadržaj kapsula u mlijeku i sokovima, vrućim napitcima ili jelima jer to može smanjiti učinkovitost probiotika.

Upozorenja: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka tog proizvoda ili uzimate lijekove, prije upotrebe se posavjetujte s liječnikom.

Napomene: Preporučene dnevne količine tj. doze se ne smiju prekoračiti. Dopuna prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života su od izuzetne važnosti.

Način čuvanja: Čuvajte dalje od dohvata djece. Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Sastojci (u 1 kapsuli): glukoza, Saccharomyces boulardii  2,5 x 109 CFU*,  inulin 50 mg, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53 103) AF 6 x 109 CFU*, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvilo: titanov dioksid. *CFU = kolonijskih jedinica živih bakterija

Symbiotic+