U harmoniji s hormonima!

Dodatak prehrani. U harmoniji s hromonima sa 100 % prirodnim sastojcima!

U harmoniji s hormonima!

Ultimativna kombinacija 100 % prirodnih sastojaka za:

  • smanjenje simptoma pregorjelosti
  • bolje podnošenje tjelesnog i psihičkog stresa
  • čišćenje jetre
  • ubrzavanje metabolizma i regulaciju tjelesne težine
  • gubitak viška kilograma


 
449,97 kn

U prodaji

100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 1-3 radnih dana putem GLS dostavne službe.

AdrenaLux: 30 kapsula, TiroLux: 60 kapsula, EstroLux: 60 kapsula

Hormoni su vrlo važni jer prenose različite poruke po našem cijelom tijelu. Nisu izolirani nego je njihovo međusobno djelovanje povezano. To znači da neravnoteža jednog hormona uzrokuje neravnotežu drugoga. Zato je paket U harmoniji s hormonima! osnovan kao cjelovito rješenje za probleme s hormonskom ravnotežom:

  • prekomjerna količina stresnog kortizola u tijelu uzrokuje pojavu pregorjelosti, stalni umor, »zamagljenost« u glavi, nedostatak motivacije, tjeskobu, napadaje gladi, oslabljen imunitet…
  • preniska aktivnost štitnjače i nedostatak hormona štitnjače uzrokuje usporeno djelovanje cijelog tijela što se očituje kao iscrpljenost, prekomjerno ispadanje kose, prevelika osjetljivost na hladnoću, povećanje tjelesne težine unatoč istom životnom stilu…
  • prekomjerna aktivnost estrogena u tijelu povezana je s PMS-om, razdražljivosti, smanjenjem libida, zadržavanjem vode u tijelu, ginekološkim problemima, erektivnom disfunkcijom…

RAVNOTEŽA KORTIZOLA = OPTIMALNO PODNOŠENJE STRESA = DOBRO DJELOVANJE CIJELOG TIJELA

Kortizol je hormon koji u velikoj mjeri utječe na druge hormone i poruši njihovu ravnotežu. Dok ne budete imali stres pod kontrolom nivo kortizola biti će konstantno povišen što dugoročno vodi u nastanak različitih bolesti.

Kada smo pod stresom, nadbubrežna žlijezda izlučuje veće količine kortizola. Dugoročno je to pogubno za cijelo tijelo jer poruši razinu ostalih hormona. U tijelu je alarm na opasnost stalno upaljen (tako tijelo razumije svaki oblik stresa) zato nema vremena za bolesti (imunološki odaziv je potlačen i čeka da eksplodira kao tempirana bomba), nema vremena za probavu (tijelo očekuje da će morati bježati zato svu energiju usmjeri u mišiće), nema vremena za spolnost (tijelo kada mora bježati, ne razmišlja o sexu i potomcima). Tijelo očekuje teško razdoblje (u slogu jamskog čovjeka: nikada ne znaš kada ćeš dobiti slijedeći zalogaj) zato u sebi čvrsto zadržava sve masnoće koje unesemo hranom i one koje su već prirodno prisutne. Uglavnom, vašem tijelu se u takvoj situaciji ne piše dobro. Zato je vrlo važno da spriječimo divljanje kortizola u tijelu i pobrinemo se za dobar odaziv tijela na stres.  

Kako se pobrinuti za optimalno podnošenje stresa?

S proizvodom AdrenaLux – prirodnim biljnim ekstraktima i odabranim vitaminima pomaže uspostaviti optimalan odaziv na stres što znači da regulira kortizol, sprječava  pregorjelost i  održava ravnotežu u tijelu.

RAVNOTEŽA HORMONA = OPTIMALAN METABOLIZAM = VIŠE ENERGIJE

Dok se ne budete pobrinuli za ravnotežu hormona štitnjače stalno ćete imati nedostatak energije i nikako se nećete moći riješiti viška kilograma. Štitnjača se nalazi na vratu tik ispod Adamove jabučice i nadzire metaboličke (probavne) procese svake stanice u tijelu. Drugačije rečeno diktira tempo našeg tijela – kako brzo će se svi tjelesni procesi odvijati. Te procese prije svega regulira s izlučivanjem hormona

tiroksina (T4) i trijodtironina (T3)Tako nadzire koliko brzo i učinkoviti će stanice pretvarati hranjive tvari u energiju. Ako štitnjača ne proizvodi hormone u dovoljnoj količini poremećeno je djelovanje svih tjelesnih funkcija. U većini slučajeva radi se o preniski aktivnosti štitnjače koja ne proizvodi dovoljno hormona. To znači da se uspore sve tjelesne funkcije, između ostalog uspori se i probava te bazalni metabolizam (potrošnja energije za osnovne životne funkcije) zbog čega se nam bez razloga počne povećavati tjelesna težina – iako nismo promijenili svoj životni stil. Dolazi i do smetnje u regeneraciji tjelesnih tkiva te prilagođavanju na promjene temperature.

Kako se pobrinuti da budete puni energije i da ižaravate od zdravlja?

S proizvodom TiroLux – prirodni biljni ekstrakti i odabrani minerali podupiru djelovanje štitnjače te potiču pretvorbu neaktivnog oblika hormona T4 u aktivni oblik T3 i tako ubrzava metabolizam cijelog tijela, poveća nivo energije i ubrza probavu. Tako će se i višak kilograma početi lakše topiti.

RAVNOTEŽA ESTROGENA = ČIŠĆENJE JETRE = STABILNOST

Gospođe i gospođice: dok ne uravnotežite estrogen vaša svakodnevnica će biti: PMS, bolne, obilne i neredovite menstruacije, promjene raspoloženja, podbuhlost te višak masnoća na bokovima, stražnjici i bedrima.

Gospoda: dok ne uravnotežite estrogen (da, i vama se to događa!) nećete se moći riješiti pivskog trbuha, povećanih prsa i gubitka mišićne mase.

Kao i kod svih hormona tako je i kod estrogena najvažnija ravnoteža. Obično se nivo estrogena uravnotežuje s nivoima ostalih hormona u tijelu kao što je progesteron kod žena i testosteron kod muškaraca. Jedino tako tijelo može djelovati normalno i utečeno. Kada se ta ravnoteža poruši to možete primijetiti kao promjenu raspoloženja i povećanje masnih naslaga na točno određenim dijelovima tijela, a dugoročno dolazi do pojave različitih bolesti.

Estrogen potiče rast estrogensko osjetljivih tkiva, tako da povećava masna tkiva koja su najosjetljivija na estrogen a kod žena su to: bokovi, bedra i zadnjica te ponekad i na donjoj strani ruku. Muškarci mogu višak estrogena primijetiti kao povećanje opsega trbuha i pojava prsi, a s vremenom dolazi i do gubitka mišićne mase. Tako povećanje kilograma možemo učinkovito spriječiti jedino ako uravnotežimo estrogen u tijelu.

Kako se možemo riješiti viška kilograma i drugih problema povezanih s viškom estrogena?

Proizvodom EstroLux koji je namijenjen tako ženama kao i muškarcima. S provjerenim biljnim ekstraktima i odabranim vitaminima uravnotežuje nivo estrogena u tijelu i sprječava posljedice viška estrogena u tijelu. Posebno je učinkovit zbog dvojnog djelovanja:

1. Sprječava djelovanje ksenoestrogena odnosno remetioca djelovanja hormona (njih u domaćinstvu imamo na pretek) koji u tijelu imaju isto djelovanje kao estrogen.

2. Potiče čišćenje jetre koja tako lakše izlučuje višak estrogena iz tijela. 

AdrenaLux

Sastojci: heteropolisaharidi iz gljive Cordyceps u prahu 400 mg, ekstrakt korijena ginsenga sa 6 % skupnih ginsenozida 200 mg, ekstrakt korijena rodiole s 3 % rosavina i 1 % salidrozida 50 mg, kalcijev D-pantotenat (pantotenska kiselina 6 mg – 100% PDV*), sredstvo protiv zgrušnjavanja: magnezijev stearat biljnog izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza

*PDV – preporučeni dnevni unos

Upute za upotrebu: Preporučena doza je 1 kapsula na dan.

Upozorenja: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda, prije upotrebe se posavjetujte sa svojim liječnikom.

Važne obavijesti: Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Prehrambeni dodatak nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Zdrav način života te uravnotežena i raznolika prehrana izuzetno su važni za zdravlje.

Čuvanje: Čuvati izvan dosega djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu te na temperaturi do +25°C.

EstroLux

Sastojci: ekstrakt listova matičnjaka s 2.5 % ružmarinske kiseline, ekstrakt listova ružmarina sa 7 % ružmarinske kiselineekstrakt sjemenki soje s 40 % skupnih izoflavonaekstrakt lanenih sjemenki s 20 % lignanaekstrakt cvjetova brokule s 4 % sulforafanaekstrakt steljke smeđe alge s 0,1-0,12 % skupnog jodasredstvo protiv grušanja: koncentrat rižinih ljusaka, piridoksin hidrokloridkapsule: hidroksipropil metilceluloza

Upute za upotrebu: Preporučena dnevna doza je 1 kapsula 2x na dan s 2 dl vode nakon obroka.

Upozorenje: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda ili ako uzimate lijekove, prije upotrebe se posavjetujte sa svojim liječnikom. Proizvod nije primjeren za trudnice i dojilje.

Važne obavijesti: Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Prehrambeni dodatak nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Zdrav način života te uravnotežena i raznolika prehrana izuzetno su važni za zdravlje.

Čuvanje: Čuvati izvan dosega djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu te na temperaturi do +25°C.

TiroLux

Sastojci: L-tirozin, ekstrakt morskog magnezija s 55 % magnezija, ekstrakt listova svetog bosiljka,  ekstrakt steljke smeđe alge s 0,10-0,12 % skupnog joda, ekstrakt plodova šisandre s 10 % šisandrina, ekstrakt smole gugula s 18-22 % gugulipida, cinkov glukonat, manganov glukonat, kvasac obogaćen sa selenom, sredstvo protiv zgrušnjavanja: magnezijev stearat biljnog izvora, bakrov (II) citrat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV = preporučeni dnevni unos

Upute za upotrebu: Preporučena dnevna doza je 1 kapsula 2x dnevno s 2 dl vode nakon obroka.

Upozorenja: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda ili uzimate bilo kakve lijekove, prije upotrebe posavjetujte se sa svojim liječnikom. Proizvod nije primjeren za trudnice i dojilje.

Važne obavijesti: Preporučene dnevne doze ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Zdrav način života te zdrava i uravnotežena prehrana izuzetno su važni.

Čuvanje: Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na tamnom i suhom mjestu te na temperaturi do +25 °C.