Kako znate da su vam hormoni u neravnoteži

Ako ste stariji od 30 godina vjerovatno ćete primijetiti hormonalne promjene u svojem tijelu. Te promjene su male, međutim vaše tijelo ih osjeća

Ne brinite, niste vi krivi, krivi su vaši hormoni.

Prijavite se i počnite s testom

Upišite svoje ime, dob i e-mail.

Ispunjavanjem obrasca potvrđujete da Sensilab d.o.o. (upravitelj) od vas
dobije, čuva i obrađuje osobne podatke
za:
Ispunjavanjem obrasca, slažete se da Sensilab d.o.o. (upravitelj) skuplja, čuva i obrađuje vaše
dobije, čuva i obrađuje osobne podatke
.
i
i
Više informacija o obradi osobnih podataka

* Obavezna polja

Koji su simptomi?

Koji simptomi se odnose na vas?

questions

* Obavezna polja

Vjerovatno su hormoni štitnjače

Što to znači?

Neuravnoteženost hormona je učestala pojava za osobe starije od 30 godina. Niska razina hormona utječe na tjelesnu težinu i kvalitetu kose i kože. Na temelju vaših odgovora, naši stručnjaci za vas pripremaju izvješće. Primiti ćete ga u roku od 24 sata na svoju e-mail adresu. Informacije koje primite pomoći će vam da regulirate svoje hormone na prirodan način i vratite ih u normalu. Nudimo vam odličan proizvod za ublažavanje problema: Tirolux.

Helena, korisnica TiroLuxa

Prije 8 godina, Helena je primjetila da su joj se iznenadno počeli nakupljati kilogrami, iako nije promjenila način života. Često je billa nervozna i patila od nesanice. "Krajem prošle godine Sensilabov savjetnik mi je predložio korištenje TiroLuxa i nakon 2 mjeseca korištenja moram priznati da se osjećam puno bolje! Počela sam gubiti prekomjernu težinu! Uz redovito korištenje TiroLuxa, uspjela sa sam uvelike smanjiti svoje probleme".

-50%
379,98 kn
189,99 kn

Kortizol upravlja vašim životom

Što to znači?

U vašem životu stres je stalna pojava, što može imati fizičke i psihičke posljedice. Trbušne masnoće, stalni umor, nedostatak koncentracije… To su sve simptomi umora nadbubrežne žlijezde. Na temelju vaših odgovora, naši stručnjaci će za vas pripremiti izvješće. Primiti ćete ga u roku od 24 sata na svoju e-mail adresu. Izvješće će vam pomoći da regulirate svoje hormone na prirodan način i vratite ih u normalu. Sensilab stoji uz vas. Nudimo vam izvrstan proizvod za ublažavanje vaših problema: AdrenaLux.

Andreja, korisnica Adrenaluxa

Već 10 godina radim u polju informacijske tehnologije, što zna biti jako stresno.Često nisam imala redovite obroke i oslanjala se na kavu…takav način života se brzo pokazao na mom tijelu. Iako nisam nikad imala problema s kilogramima, zbog nepravilne prehrane, masne naslage su mi se počele skupljati oko trbuha. Kao da to nije dovoljno, imala sam i nesanicu zbog koje sam bila stalno umorna. Na društvenim mrežama sam čitala o AdrenaLux-u i prepoznala svoje simptome. Odlučila sam ga isprobati. Nakon 2 mjeseca korištenja, izuzetno sam zadovoljna rezultatima!

Estrogen upravlja vašim životom

Što to znači?

Nakon 30-te godine žene su često suočene s neugodnim simptomima koji su usko povezani s neravnotežom estrogena u tijelu: teškim predmenstrualnim simptomima, valovima vrućine, razdražljivosti ... Ne brinite, jer niste sami u tome. Dobra vijest je da se možete bolje osjećati na posve prirodan način. Na temelju vaših odgovora, naši stručnjaci za vas pripremaju izvješće. Primiti ćete ga u roku od 24 sata na svoju e-mail adresu. Informacije koje primite pomoći će vam da regulirate svoje hormone na prirodan način i vratite ih u normalu.  Sensilab stoji uz vas. Nudimo vam izvrstan proizvod za ublažavanje vaših problema: EstroLux. 

Marjana, korisnica EstroLuxa

Kad sam navršila 40 godina, uspjela sam u vrlo kratkom vremenu dobiti puno kilograma, stalno sam bila napuhana ... bez obzira na to što sam jela. Nisam bila svijesna uzroka i postala sam depresivna. Primila sam e-poštu Sensilaba, gdje su predstavili Estrolux i odlučila sam ga isprobati. Sada se osjećam sjajno.