Kako znate da su vam hormoni u neravnoteži

Ako ste stariji od 30 godina vjerovatno ćete primijetiti hormonalne promjene u svojem tijelu. Te promjene su male, međutim vaše tijelo ih osjeća

Ne brinite, niste vi krivi, krivi su vaši hormoni.

Prijavite se i počnite s testom

Upišite svoje ime, dob i e-mail.

Ispunjavanjem obrasca potvrđujete da Sensilab d.o.o. (upravitelj) od vas
dobije, čuva i obrađuje osobne podatke
za:
Ispunjavanjem obrasca, slažete se da Sensilab d.o.o. (upravitelj) skuplja, čuva i obrađuje vaše
dobije, čuva i obrađuje osobne podatke
.
i
i
Više informacija o obradi osobnih podataka

* Obavezna polja

Koji su simptomi?

Koji simptomi se odnose na vas?

questions

* Obavezna polja

Vjerovatno su hormoni štitnjače

Što to znači?

Neuravnoteženost hormona je učestala pojava za osobe starije od 30 godina. Niska razina hormona utječe na tjelesnu težinu i kvalitetu kose i kože. Na temelju vaših odgovora, naši stručnjaci za vas pripremaju izvješće. Primiti ćete ga u roku od 24 sata na svoju e-mail adresu. Informacije koje primite pomoći će vam da regulirate svoje hormone na prirodan način i vratite ih u normalu. Nudimo vam odličan proizvod za ublažavanje problema: Tirolux.

Helena, korisnica TiroLuxa

Prije 8 godina, Helena je primjetila da su joj se iznenadno počeli nakupljati kilogrami, iako nije promjenila način života. Često je billa nervozna i patila od nesanice. "Krajem prošle godine Sensilabov savjetnik mi je predložio korištenje TiroLuxa i nakon 2 mjeseca korištenja moram priznati da se osjećam puno bolje! Počela sam gubiti prekomjernu težinu! Uz redovito korištenje TiroLuxa, uspjela sa sam uvelike smanjiti svoje probleme".

Kortizol upravlja vašim životom

Što to znači?

U vašem životu stres je stalna pojava, što može imati fizičke i psihičke posljedice. Trbušne masnoće, stalni umor, nedostatak koncentracije… To su sve simptomi umora nadbubrežne žlijezde. Na temelju vaših odgovora, naši stručnjaci će za vas pripremiti izvješće. Primiti ćete ga u roku od 24 sata na svoju e-mail adresu. Izvješće će vam pomoći da regulirate svoje hormone na prirodan način i vratite ih u normalu. Sensilab stoji uz vas. Nudimo vam izvrstan proizvod za ublažavanje vaših problema: AdrenaLux.

Andreja, korisnica Adrenaluxa

Već 10 godina radim u polju informacijske tehnologije, što zna biti jako stresno.Često nisam imala redovite obroke i oslanjala se na kavu…takav način života se brzo pokazao na mom tijelu. Iako nisam nikad imala problema s kilogramima, zbog nepravilne prehrane, masne naslage su mi se počele skupljati oko trbuha. Kao da to nije dovoljno, imala sam i nesanicu zbog koje sam bila stalno umorna. Na društvenim mrežama sam čitala o AdrenaLux-u i prepoznala svoje simptome. Odlučila sam ga isprobati. Nakon 2 mjeseca korištenja, izuzetno sam zadovoljna rezultatima!

Estrogen upravlja vašim životom

Što to znači?

Nakon 30-te godine žene su često suočene s neugodnim simptomima koji su usko povezani s neravnotežom estrogena u tijelu: teškim predmenstrualnim simptomima, valovima vrućine, razdražljivosti ... Ne brinite, jer niste sami u tome. Dobra vijest je da se možete bolje osjećati na posve prirodan način. Na temelju vaših odgovora, naši stručnjaci za vas pripremaju izvješće. Primiti ćete ga u roku od 24 sata na svoju e-mail adresu. Informacije koje primite pomoći će vam da regulirate svoje hormone na prirodan način i vratite ih u normalu.  Sensilab stoji uz vas. Nudimo vam izvrstan proizvod za ublažavanje vaših problema: EstroLux. 

Marjana, korisnica EstroLuxa

Kad sam navršila 40 godina, uspjela sam u vrlo kratkom vremenu dobiti puno kilograma, stalno sam bila napuhana ... bez obzira na to što sam jela. Nisam bila svijesna uzroka i postala sam depresivna. Primila sam e-poštu Sensilaba, gdje su predstavili Estrolux i odlučila sam ga isprobati. Sada se osjećam sjajno.