Sensilab

AVENOBO

Kurkuma

Superhrana u kojoj se nalaze svi nama potrebni elementi korišteni još od davnina, sada u revolucionarnoj formuli s najsnažnijim učinkom do sada.

Upoznajte se sa AVENOBO Kurkumom, jedna od najboljih kurkuma na tržištu, s patentiranom vrhunskom njemačkom revolucionarnom formulom za maksimalan učinak.

 • vrhunska bioraspoloživost tako da je vaše tijelo može apsorbirati brže i bolje
 • podržava otpornost na alergije
 • jačanje vašeg imunološkog sustava i funkcije mozga

Ne propustite! -50% popusta

199,99 kn

99,99 kn

Odaberite paket:

Dostava u roku 1-3 radnih dana.

1 kapsula je snažna kao 20 običnih kurkuminih kapsula

185x

snažnija od obične kurkume

Zdravstvene koristi za cijelo tijelo

Kurkuma je upečatljiv aktivni sastojak koji potječe od korijena kurkume, koji se već tisućama godina koristi u terapijske svrhe. Cijenjen zbog svog širokog raspona djelovanja:

 • štiti jetru
 • dokazajući se kao jak antioksidant
 • pojačava imunološki sistem
 • podržava živčani sustav
 • održava zdravlje zglobova

Nakon godina opsežnog istraživanja, znanstvenici potvrđuju da je kurkuma superhrana koja pogoduje cijelom tijelu i olakšava mnoga stanja. Ali samo ako se konzumira na pravi način.

Nije svaka kurkuma dovoljno dobra

Iako je vrlo korisna, sama kurkuma ne apsorbira se lako u ljudsko tijelo. Ako ne ulazi u krvotok, nemoguće je da je vaše tijelo koristi (nije biološki rapoloživa). Srećom, pronašli smo savršeno rješenje!

Revolucionarni pristup iskorištavanja kurkumine supersnage

Korištenjem potpuno novog pristupa za povećanje njegove biološke raspoloživosti kurkumu smo obavili micelom - tekućim nositeljem topivim u vodi koja osigurava najbolju moguću apsorpciju! Na taj način maksimiziramo biološku raspoloživost, za najbolje moguće učinke.

To je upravo ono što čini razliku kada je u pitanju korištenje njegovih zdravstvenih prednosti i upravo ono što čini AVENOBO Kurkumu jednu od najboljih dodataka na tržištu.

Vjerojatno najbolji proizvod s kurkuminom do sada

Uzeli smo davni višenamjenski lijek i spojili ga s najnovijim znanstvenim istraživanjima te obukli u poseban oblik micel. Bioraspoloživost (=dostupnost tijelu) ovog kurkumina preseže sve druge oblike kurkumina na tržištu.

Istraživanje sponzorirano od Njemačkog ministarstva za Obrazovanje i Istraživanje potvrđuje da je naša Kurkuma:

 • čak 185x više biorazgradiva od prirodnog ekstrakta kurkumina i 20x bolja od mikroniziranog oblika
 • tako učinkovita da snaga 1 pojedinačne kapsule iznosi 20 standardnih kapsula 80% ostalih kurkuminih kapsula
 • još uvijek djeluje nakon 24 sata (bilo je 75x više naše kurkume s novom revolucionarnom formulom u usporedbi s prirodnim kurkuminom i 21x više u usporedbi s mikroniziranimm kurkuminom nakon 24 sata oralne primjene)

Zdravstvene prednosti za cijelo tijelo

 • ojačava imunološki sustav
 • jačanje kostiju i mišića
 • poboljšava mentalnu oštrinu i poboljšava pamćenje
 • čisti i šiti jetru
 • spriječava nakupljanje masti i pomaže u njihovom smanjenju
 • ublažava bolove u mišićima i zglobovima
 • ublažava probleme želuca
 • poboljšava probavu
 • poboljšava zdravlje kože
 • pomaže u održavanju zdravlja pluća i gornjeg respiratornog trakta
 • poboljšava cirkulaciju krvi i funkciju srca

Savršena sinergija najboljeg od prirode

U ovoj nevjerojatno efektivnoj formuli, visoko biorazgradivom kurkuminu dodani su i vitamin D3 za još bolje učinke.

Vitamin D3

U kombinaciji sa kurkumom, aktivni oblik vitamina D pomaže:

 • Održavati normalnu apsorpiju kalcija i fosfora
 • Regulirati proces diobe stanica
 • Održavati normalnu funkciju kostiju i mišića

UPOTREBA

Preporučen dnevni unos je 1-2 kapsula nakon obroka uz čašu vode.

SASTOJCI: NovaSOL®️ kurkumin [polisorbat, ekstrakt rizoma kurkume longa sa 6% kurkuminoida 1000 mg, kolekalciferol (vitamin D3 10,8 µg - 216% PDU*)], antioksidans: L-askorbinska kiselina, kapsule: hidroksipropil metilcelulozu. * PDU = Preporučeni dnevni unos.

UPOZORENJA: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda ili koristite lijekove posavjetujte se s vašim liječnikom. Proizvod ne preporučamo osobama koje imaju problema s probavnim traktom, štinjačom te trudnicama i dojiljama i osobama koje koriste antikoagulanse.

VAŽNE OBAVIJESTI: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučamo vam raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav način života.

NAČIN ČUVANJA: Proizvod držite na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do +25°C.

Toliko jača od običnog kurkumina

Isprobano, testirano i dokazano: AVENOBO KURKUMA nudi najbolju vrijednost za novac. Apsolutni je pobjednik među najpopularnijim oblicima kurkumina.

Obične kapsule

(prirodni kurkumin)

nije biorazgradiva – izrazito mala apsorpcija

jako mali učinak na tijelo i zdravlje

 

kratko se zadržava u tijelu – samo tragovi nakon 24 sata

Poboljšane kapsule

(mikronizirani kurkumin)

približno 9x bolja biorazgradivost u usporedbi s prirodnim ekstraktom kurkumina – kurkumin ulazi u krvotok, ali se ne apsorbira u potpunosti

ograničeni zdravstveni učinci

 

bolje zadržavanje u tijelu u usporedbi s praškom kurkume – još uvijek u krvotoku nakon 24 sata (približno 3.5x veća iskoristivost od obične kurkume)

AVENOBO

Kurkuma

185x više biorazgradiva od prirodnog ekstrakta kurkumina i 20x bolja od mikroniziranog oblika

drastično povećana apsorpcija sa optimalnim zdravstvenim učincima

 

duže vrijeme zadržavanja u tijelu u usporedbi s prirodnim kurkuminom – još uvijek cirkulira i ima efekt nakon 24 sata (bilo je 75x više naše kurkume s novom revolucionarnom formulom u usporedbi s običnom kurkumom i 21x više u usporedbi s mikroniziranom kurkumom nakon 24 sata oralne primjene)

 

obogaćena sa vitaminom D3 za još bolje rezultate

RECENZIJE PROIZVODA

Lara

“Prilikom jednog istraživanja, otkrila sam da je kurkumin vrlo učinkovit, ali ga naša tijela teško apsorbiraju. Avenobo Kurkuma kapsule imaju kurkumin u micelarnom obliku što ga čini 185 puta više biodostupnijim! To znači da se bolje apsorbira i da dobijete najbolje moguće učinke”

Žiga

“Avenobo Kurkuma je odličan dodatak prehrani! Sadrži micelarni oblik ekstrakta korijena kurkume. Osim kurkumina, on sadrži i vitamin D3 koji ojačava imunološki sustav!”

Dino

“Kurkuma je stvarno super-biljka! Možete imati toliko koristi od nje, pogotovo u zimskim mjesecima! Nažalost, mnogima se ne sviđa njezin okus. Zato ima Avenobo Kurkuma savršeno rješenje: prirodni dodatak prehrani u obliku kapsula!”

Corinna

“Zdravlje je naša najvažnija imovina i prema svome tijelu se odnosim s time u mislima. Avenobo Kurkuma kapsule su definitivno super hrana za mene, i oslanjam se na njih svakoga dana. Uzimanje samo 1 Avenobo kapsule je kao da bi uzeli 20 običnih kurkuminih kapsula, a uz to dobijemo još i vitamin D3!”

Nabavite svoju sada

Redovita upotreba, najbolji rezultati.

Uzmite dnevnu dozu Kurkume i pronađite olakšanje koje ste tražili. Nabavite odmah!

Dostava u roku 1-3 radnih dana.

100% Garancija na zadovoljstvo!

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete nam vratiti kutiju u skladu s našom garancijom u roku od 30 dana i mi ćemo vam vratiti novac.

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici.