Super Omega 3 + Q10

Dodatak prehrani. 2 u 1: 1000 mg visoko kvalitetnog ribljeg ulja bogatog s omega 3 i 50 mg koencima Q10.

Super Omega 3 + Q10
  • 2 proizvoda u 1 - omega 3 i koencim Q10
  • Sadrži čak 280 mg EPK i 190 mg DHK te 50 mg koencima Q10 u 1 kapsuli
  • EPK i DHK imaju važnu ulogu kod rada srca
  • DHK sudjeluje u očuvanju vida
  • DHK sudjeluje kod funkcija mozga


 
129,90 kn

U prodaji

100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 8-10 radnih dana putem GLS ili HP ekspres dostavne službe.

PAKIRANJE: 30 kapsula

Bolesti srca i krvnih žila glavni su uzrok prerane smrti u Europskoj uniji i drugim razvijenim zemljama. Važnu ulogu u radu srca imaju i omega- 3 masne kiseline, a prije svega EPA i DHA.

Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje

Svjetska zdravstvena organizacija kao potreban dnevni unos omega-3 masnih kiselina preporučuje minimalno 500 mg omega-3 masnih kiselina životinjskog porijekla. Kako bi osigurali takav unos u našu prehranu trebali bi, barem dva do tri puta na tjedan, uključiti kvalitetne masne ribe koje su izvor omega-3 masnih kiselina, što često iz različitih razloga nije izvodljivo.

Kapsule Super Omega 3 + Q10 sadrže 1000 mg visoko kvalitetnog ribljeg ulja koji je bogat izvor omega-3 masnih kiselina. Svaka kapsula sadrži barem 280 mg EPA i 190 mg DHA. Proizvodu smo dodali i 50 mg prirodno pridobivenog koencima Q10. Svakodnevna upotreba kapsula Super Omega 3 + Q10 doprinosi optimalnom djelovanju srca i krvnih žila.

Iznimna kombinacija - s dodanim koencimom Q10

Koencim Q10 je tvar slična vitaminima za razliku od kojih tijelo može samo proizvesti. Prisutan je u svakoj stanici, a u većim količinama ga možemo pronaći u jetrenim i srčanim stanicama. Starenjem nastanak koencima Q10 počinje upadati. Nakon 50. godine starosti u tkivu ga je 60 % manje nego u 20. godine starosti.

S hranom u tijelo unesemo vrlo malo koencima Q10, prosječno 3 do 5 mg dnevno. Koencim Q10 možemo naći u mesu, mahunarkama, kikirikiju i drugim oraščićima. Kuhanje i pečenje smanjuje količinu koencima Q10 u hrani zato ga je u tijelo potrebno unijeti u obliku kvalitetnog prehrambenog dodatka. Kapsule Super Omega 3 + Q10 sadrže čak 50 mg prirodno pridobivenog koencima Q10.

Sensilab kvaliteta

Riblje ulje koje se nalazi u proizvodu Super Omega 3 + Q10 pridobiveno je od malih riba (inčuni, sardele) čiji organizam nije opterećen teškim metalima. Ribe nisu bile umjetno uzgajane nego su ulovljene u vodama Perua i Čilea. 

Što su EPK i DHK?

Omega 3 masne kiseline su esencijalne što znači da ih naše tijelo ne može samo proizvesti. Među omega-3 masne kiseline ubrajamo alfa-linolensku kiselinu (ALK) koja se nalazi u sjemenkama i biljnim uljima te eikozapentaensku kiselinu (EPK) i dokozaheksaensku kiselinu (DHK) koje su isključivo životinjskog porijekla (losos, tuna, bakalar, sardele).

Naša svakodnevna prehrana sadrži puno ALK, ali siromašna je s masnim kiselinama kao što je EPK i DHK.

U našem tijelu nalaze se enzimi koji velik dio ALK pretvore u EPK i DHK. Unatoč tome pretvori se manje od 5 % ALK, zato je dodatan unos EPK  i DHK omega-3 masnih kiselina vrlo važne i nužan dio svakodnevne zdrave prehrane.

 

 

 

SASTOJCI (u 1 kapsuli, dnevna doza): koncentrirano riblje ulje (280 mg EPK i 190 mg DHK) 1000 mg, kapsula: riblja želatina, glicerin, koencim Q10 50 mg, bojilo: žuti željezov oksid.

NAČIN UPOTREBE: Preporučena dnevna doza je 1 kapsula s 2 dcl vode nakon doručka. Korisni učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPK i DHK.

VAŽNE OBAVIJESTI: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Preporučamo vam raznoliku i uravnoteženu prehranu te zdrav način života. 

UPOZORENJA: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda molimo da se posavjetujete s vašim liječnikom. Korištenje proizvoda ne preporučujemo trudnicama i dojiljama.

ČUVANJE: Čuvati izvan dosega djece! Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do +25°C.Čuvati izvan dosega svjetla i toplote.

 

Preporučeni proizvodi