BootBurn STRONG Active 3x

Dodatak prehrani Naš najprodavaniji hit za sagorijevanje masnoća sad s još snažnijom formulom za lakše oblikovanje tijela.

-70%

 • Nevjerojatno poboljšanje metabolizma
 • Veoma jednostavno sagorijevanje masnoća
 • Još lakša i bolja tjelovježba za super oblikovano tijelo
 • Uvijek budite puni energije
 • S tri vrhunska topioca masnoće: gvarana, zeleni čaj i čaj mate (yerba)
 • Čak 1000 mg najčišćeg L-karnitina iz Švicarske

 

U prodaji

479,98 kn

144,99 kn

100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 1-3 radnih dana putem GLS dostavne službe.
Opcije plaćanja:

45 napitaka za 45 dana, 90 grama

UDVOSTRUČENA SNAGA SAGORIJEVANJA MASNOĆE

BootBurn Strong Active 1000 ima sad još snažniju formulu nego njegov prethodnik: udvostručili smo količinu L-karnitina, udvostručena je i količina zelenog čaja te mate čaja (yerbe).

Najbolje pri BootBurnu je da kombinacija ovih sastojaka čini čuda: svaki sastojak posebno sudjeluje pri pretvorbi masnoće u energiju, a kombinacija svih sastojaka su kao stroj za višesatno sagorijevanje masnoća.

Studije su pokazale da sastojci u BootBurn Strong Active 1000 imaju nevjerojatno djelovanje:

 • za 5x jače sagorijevanje kalorija
 • nude najmanje 4 sata povećanog sagorijevanje masnoća nakon konzumacije
 • jer ubrzaju metabolizam i djeluju čak i kad mirujete
 • poboljšaju razmjer između masnoće i mišića, za ljepše oblikovano tijelo

Najsnažniji topioc masnoće BootBurn Strong Active sad još snažnije sagorijeva kalorije, s produženim 4-satnim djelovanjem. Nevjerojatna kombinacija koja potakne trošenje masnoće i produži to djelovanje za više sati – samo jedan sastojak takvog učinka nikad ne bi mogao postići.

"KAD SE UJUTRO POGLEDAM U OGLEDALO, PONOSNA SAM NA SVOJ USPJEH!"

»Prije nisam nikad imala problema s viškom kilograma, uvijek sam bila aktivna sportašica. Zbog zdravstvenih problema bila sam primorana prestati s aktivnim sportom, zato su mi se počeli nakupljati kilogrami. Nisam više bila zadovoljna sa sobom. A nisam više ni imala one prave energije. BootBurn Strong me riješio. Konačno sam se mogla ponovno bez problema baviti sportom, osjećala sam kako brzo se tope masnoće. Sad imam ljepše oblikovano tijelo i u svojo koži se osjećam super – kad se ujutro pogledam u ogledalo, ponosna sam na svoj uspjeh i dan je odmah ljepši.«

Andreja,31 godina

TAJNA USPJEHA: SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE

 • Zeleni čaj, yerba i gvarana poznati su topioci masnoće koji potiču da tijelo poveća sagorijevanje masnoće kako bi proizvelo više toplote.
 • L-karnitin neophodan je za sagorijevanje masnoće i proizvodnju energije. Glavni je transporter koji prenosi većinu masnoća, koje unesemo u tijelo, (dugolančane masne kiseline) u stanice koje sagorijevaju masnoće – mitohondrije. Bez L-karnitina ne bismo mogli sagorijevati masnoće i iz nje dobiti energije.
 • U kombinaciji s B-kompleksom, bez kojeg hrane ne bismo mogli nikad pretvoriti u koristan oblik – energiju, BootBurn Active Strong ima još dodatno djelovanje: diže razinu energije, sprječava umor i povećava izdržljivost.

ZBOG BOOTBURN STRONG ACTIVE 1000 PITAT ĆE VAS KAKO VAM JE USPJELO

 • Poboljša razmjer između masnoće i mišića
 • Ubrza sagorijevanje masnoća
 • Pomaže oblikovati tijelo
 • Djeluje čak i kad mirujete

BootBurn STRONG ACTIVE 1000 – dodatak prehrani sa sladilom. Sadrži kofein. Ne preporuča se djeci i trudnicama (sadržaj kofeina: 158 mg/1 vrećica)

Sastojci (u 1 vrećici): povećivač volumena: kukuruzni dekstrin, L-karnitin L-tartrat, ekstrakt sjemenki guarane s 10% kofeina, ekstrakt listova mate čaja s 20% kofeina, ekstrakt listovazelenog čaja s 90% polifenola i 5-9% kofeina, ekstrakt plodova papaje s 1500 jednicia USP protoelitične aktivnosti papaina (sadrži max. 0,1% laktoze), prirodna aroma manga, mješavina vitamina B-kompleksa [nikotinamid; povećivač volumena: maltodekstrin; kalcijev D-pantotenat; D-biotin; ciankobalamin;piridoksin hidroklorid; riboflafin; tiamin mononitrat; pteroilmonoglutaminska kiselina], regulator kiselosti: limunska kiselina, tvar protiv zgrudnjavanja: koncentrat riže, sladilo: sukraloza

Način upotrebe: Preporučena dnevna doza je 1 vrećica rastopljena u 2 dl vode nakon obroka.

Upozorenja: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak tog proizvoda ili uzimate lijekove, prije upotrebe se savjetujte s liječnikom. Proizvod ne preporučamo trudnicama i dojiljama.

Napomene: Preporučene dnevne količine tj. doze se ne smiju prekoračiti. Dopuna prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života su od izuzetne važnosti.

Način čuvanja: Čuvajte dalje od dohvata djece. Čuvati u tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C.

BootBurn STRONG Active 3x