Cjelovita analiza vašega tijela

Praćenje napretka

Stručno savjetovanje

Osobni plan

Besplatna prijava »

Vaš prvi korak do zdravog načina života i zadovoljstva!

Ne propustite jedinstvenu priliku, prijavite se na Sensivital besplatnu analizu vašeg tijela i stručno savjetovanje!

Ono što vam drugi naplaćuju mi vam nudimo potpuno BESPLATNO! Vjerujemo da ovaj novi pristup morate prvo probati kako bi se uvjerili u njegovu učinkovitost.

Ono što vam drugi naplaćuju mi vam nudimo potpuno BESPLATNO! Vjerujemo da ovaj novi pristup morate prvo probati kako bi se uvjerili u njegovu učinkovitost. Pomoću profesionalne dijagnostičke opreme (bez brige, ne izgleda kao obična vaga!) dobiti ćete brzu, detaljnu i preciznu analizu vašeg tijela. Na osnovi tih podataka naši stručnjaci oblikovati će vama prilagođene i personalizirane savjete te korisne upute za zdrav način života. Upoznati će vas i s najnovijim trendovima zdrave prehrane i tjelesnih aktivnosti.

U nekoliko minuta ćemo vam otkriti vašu:

✔ Tjelesnu težinu ✔ Udio tjelesnih masnoća ✔ Udio vode ✔ Mišićnu masu ✔ Koštanu masu ✔ Bazalni metabolizam ✔ Nivo masnoća u trbušnom predjelu

Osim toga dobiti ćete i:

  • Knjižicu u kojoj ćete zajedno s vašim savjetnikom bilježiti vaš napredak

  • Stručno savjetovanje i osobni plan prilagođen vašim ciljevima (prehrana, jelovnik, gibanje)

  • Detaljno obrazloženje svakog parametra tjelesne analize

  • Mogućnost besplatnih ponavljanja mjerenja sastava tijela (praćenje napretka)

Kako se možete prijaviti na besplatno Sensivital mjerenje? Ispunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vas nakon vrlo kratkog vremena nazvati kako bi se s vama dogovorili za termin koji vam najviše odgovara. Mjerenje se provodi u našoj trgovini Sensilab misli Zdravo u Zagrebu.

* Obavezna polja