SensOmega

Dodatak prehrani Koncentrirano riblje ulje s omega 3 masnim kiselinama koje imaju važnu ulogu za djelovanje srca.

-45%

SensOmega

GLAVNE PREDNOSTI:

 • Omega 3 s najmanje 280 mg EPK i 190 mg DHK u dnevnoj dozi
 • Koncentrirano riblje ulje dobiveno iz sardina
 • EPK i DHK imaju važnu ulogu kod djelovanja srca
 • DHK ima ulogu kod očuvanja vida
 • DHK ima ulogu kod djelovanja mozga


 

U prodaji

79,99 kn

43,99 kn

Odaberite paket:
100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 300 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 300 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 1-3 radnih dana putem GLS dostavne službe.
Opcije plaćanja:

PAKIRANJE: 60 kapsula

Do nedavno su sve prehrambene masnoće bile na lošem glasu, no sve više novih istraživanja pokazuje da je to daleko od istine. No važno je da koristimo dobre masnoće, koje s važnim hranjivim tvarima podupiru naše tijelo. Jedne od najvažnijih masnoća, o kojima ste sigurno već nešto čuli, su omega 3 masne kiseline.  

Zašto su omega 3 tako važne?

Prvo treba naglasiti da su omega 3 esencijalne masne kiseline. To znači da ih naše tijelo ne može samo proizvesti, zato ih moramo unositi s hranom. Istraživanja dokazuju da omega 3 pomažu smanjiti opasnost od nastanka bolesti srca i krvnih žila.

Jer su omega 3 u velikim količinama koncentrirane u mozgu, imaju ulogo i kod brojnih funkcija mozga – od pamćenja i koncentracije do raspoloženja, te očuvanja vida.

Zašto bi morali SensOmega koristiti svaki dan?

 • Jer sadrži koncentrirano riblje ulje.
 • Jer nema neugodnog okusa po ribama.
 • Jer sadrži optimalan omjer između EPK i DHK.
 • Jer štiti srce i krvne žile.
 • Jer pomaže za optimalan rad mozga.
 • Jer pomaže očuvati dobar vid.

Omega 3 u pravom obliku

Kada se odlučimo za korištenje omega 3 je izuzetno važno da odaberemo i pravi oblik omega 3 masnih kiselina. Na tržištu su u većini prisutna dva oblika ribljeg ulja – u obliku triglicerida i etil estera.

Omega 3 u obliku etil estera nije prisutna u prirodi i dobivena je sintetičkim putem, zato je naše tijelo ne prepoznaje i teško je iskoristi. S druge strane su trigliceridi, prirodni oblik ribljeg ulja, znači takav kojeg naše tijelo prepoznaje i lako iskoristi.  U kapsulama SensOmega se omega 3 masne kisline nalaze isključivo u obliku triglicerida.

Sensilab kvaliteta

Riblje ulje korišteno u proizvodu SensOmega je dobiveno iz malenih riba koje u sebi ne sadrže teške metale (inćuni i srdele). Te ribe nisu iz uzgoja, a ulovljene su u vodama Perua i Čilea.

Sastojci: (u 2 kapsule): koncentrirano riblje ulje (sadrži min. 280 mg EPK, min. 190 mg DHK, min. 560 mg omega-3) 1000 mg, kapsule: goveđa želatina, tvar za zadržavanje vlage: glicerol, antioksidans: DL-alfa-tokoferil acetat.

*Korisni učinak se postiže s dnevnim unosom 250 mg EPK i DHK.

Način primjene: Preporučena dnevna doza su 2 kapsule s 2 dl vode između obroka.

Upozorenje: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak proizvoda ili koristite lijekove savjetujte se s liječnikom prije upotrebe.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Način čuvanja: Čuvati od dohvata djece! Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži na suhom mjestu i temperaturi do 25 °C.

Neto količina: 41,4 g

SensOmega