Sensilab proizvodi imaju 30 dana garancije

100 % garancija na zadovoljstvo! Vaša narudžba je bez rizika 


Ako niste zadovoljni s proizvodima i rezultatima, u roku od 30 dana možete nam vratiti proizvode ili samo ambalažu, a mi ćemo vam vratiti vaš novac!

Za više informacija nazovite nas na besplatni broj 0800 35 45.

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Garancija
Svi proizvodi kupljeni u Sensilab internetnoj trgovini imaju garanciju, koja je navedena na garancijskom  listu ili računu. Korisnik ih može vratiti prodavaču u određenom vremenskom razdoblju, ako je tako navedeno kod kupnje.

Pravo odustajanja od kupnje i vraćanja proizvoda
Kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda. O svojoj odluci je dužan obavijestiti prodavatelja pisanim putem, te sam snositi trošak povrata proizvoda prodavatelju. Kupljene proizvode potrebno je vratiti Trgovcu najkasnije u roku 30 dana od narudžbe i obavijesti o odustajanju kupoprodajnog ugovora. Za povrat kupljenih proizvoda u roku za odustajanje od kupoprodajnog ugovora dovoljna je poruka o odustajanju.

Kupljene proizvode potrebno je vratiti neoštećene u originalnoj ambalaži i u nepromijenjenoj količini. Jedini trošak za korisnika (kupca) pri povratu proizvoda je trošak dostave Trgovcu. Za vraćene proizvode trgovac će korisniku (kupcu) također, ako je to moguće, najkasnije u roku od 30 dana od prijema proizvoda vratiti uplaćeni iznos ili poklon bon, ali se mogući promocijski popusti korisniku (kupcu) ne vraćaju. Iznos se korisniku (kupcu) vraćaju na njegov transakcijski račun, a poklon bon u obliku odobrenog dobropisa za buduću kupnju. putem elektronske pošte infohr@sensilab.com. Ako je zbog nastale pogreške došlo do nepotrebnih troškova.