Opći uvjeti upotrebe partnerskog (affiliate) programa trgovine Sensilab.hr

Prije pridruženja u partnerski (affiliate) program trgovine Sensilab.hr (u daljem tekstu: Sensilab.hr affiliate) morate biti suglasni i upoznati s uvjetima korištenja Upravljača partnerskog programa -Sensilab d.o.o. (u daljem tekstu: Upravljač. Čin registracije u partnerski program znači da ste suglasni s ovdje iznesenim uvjetima.

1. Tko može postati partner?

U Sensilab.hr affiliate mogu se prijaviti pravna lica koja će tijekom registracije navesti istinite podatke. U primjeru kada pravna osoba iznese nepotpune ili pogrješne podatke, pridržavamo si pravo do blokade partnerskog računa i naplate prihoda. Uz to, Upravljači pridržavaju pravo da svaku prijavu ručno razmotre i prihvate ili odbiju suradnju s bilo kojom pravnom osobom. Partneri nemaju pravo na više nego jedan (1) otvoren račun u sustavu. Duplicirani računu su povod za blokadu svih partnerskih računa pravne osobe koja krši ovo pravilo.

2. Partneri su suglasni:

Da će biti promidžbeni materijali i sadržaj na stranici unikatan i da neće prouzročiti kršenje autorskih prava ili prava licenciranja. Da će adekvatno voditi brigu o djelovanju svih korištenih linkova tj. poveznica. Upravljači nisu dužni provjeravati ispravnost linkova i obavještavati partnera o nedjelovanju istih. Da će u slučaju promjene ovih općih uvjeta po potrebi popunjavati ili prilagođavati sadržaj. Upravljač partnerskog programa se obvezuje da će o svim promjenama obavijestiti sve partnere na vrijeme, putem elektroničke pošte. Da će biti sve objave i promidžbeni materijali objavljeni u skladu s općim uvjetima. Upravljač može prema vlastitoj presudi obavijestiti partnera o kršenju i zahtijevati njegov ispravak. Višekratno kršenje općih uvjeta povod je za blokadu partnerskog računa. Da će stranica partnera i djelovanje partnera biti u skladu s pravnim redom Republike Hrvatske. Da će partner objavljivati affiliate linkove isključivo na stranicama koje su u njihovoj vlasti ili na stranicama za koje imaju dozvolu za upravljanje oglasnog prostora. Da će proslijediti sve stranice, »landing« stranice, promidžbeni materijal i ostale stvari povezane oglašavanjem internetske stranice Sensilab.hr u pregled odgovornoj osobi Upravljača za »affiliate« program (jelena.rasula@sensilab.com)

3. Partneri su suglasni da neće:

Da neće objavljivati linkove partnerskog programa i drugog promidžbenog materijala na stranicama s nelegalnim, rasističkim sadržajem ili govorom mržnje i takvim koji bi mogli škoditi reputaciji internetske trgovine Sensilab.hr i poduzećima Sensilab d.o.o. Upravljač partnerskog programa si uzima pravo na zabranu objavljivanja partnerskog programa na stranicama prema vlastitoj presudi. Partner je suglasan da neće ni u kojem obliku manipulirati posjetitelje stranice o njegovoj povezanosti s trgovinom Sensilab.hr ili poduzećem Sensilab d.o.o. te se predstavljati kao službeni zastupnik. Da neće na stranici pisati neistinite ili neprovjerene tvrdnje o proizvodima koje prodaje internetska trgovina Sensilab.hr i njeni Upravljači. Koristiti domene koje u nazivu sadrže ime robne marke ili koristiti imena proizvoda bez prethodne pismene dozvole Upravljača robne marke ili vlasnika proizvoda. Promovirati proizvode putem elektroničke pošte (mailing liste) osobama od kojih prethodno nisu zaprimili dozvolu o slanju promidžbenog sadržaja. U slučaju vršenja »spam« pošte putem elektroničke pošte, partneru se smjesta blokira račun. Da neće kupovati ključnih riječi u sustavu Google AdWords koje sadrže imena robnih marki poduzeća Sensilab d.o.o., uključujući imena svih proizvoda.

4. Naplata prihoda

Sve se naplate vrše jednom mjesečno za razdoblje proteklog mjeseca, ali isključivo u slučaju kada je prihod partnera u minimalnom iznosu naplate, tj. 50€, konvertirano u lokalnu valutu. Obračunsko razdoblje traje od prvog do zadnjeg dana u mjesecu, dok se naplata vrši u sljedećem mjesecu. Na primjer, naplata se prihoda za mjesec siječanj vrši između 15. i 20. veljače. Partner treba Upravljaču poslati račun na kojem je ispisan iznos naplate. Faktura se šalje elektronskim putem, odgovornoj osobi Upravljača za »affiliate« program (jelena.rasula@sensilab.com). Iznos dogovorene provizije se obračuna od uspješno zaključene prodaje u vrijednosti naručenog proizvoda (bez PDV), i ne vrijedi za poštarinu, poklon pakiranje i sl. Pravo na proviziju ima partner (affiliate) isključivo nakon uspješno zaključene prodaje. Nepreuzeta dostava se ne ubraja u uspješno zaključenu prodaju. Reklamacije koje su dio Sensilabovog 100% jamstva na zadovoljstvo ubrajaju se u uspješno zaključenu prodaju. Da bi se provizija uspješno mjerila, Partner mora koristiti svoj partnerski link, koji dodaje u nastavak svakog linka koji objavljuje na svojoj stranici ili stranicama na kojima ima pravo za oglašavanje. Takva poveznica koja sadrži partnerski kod, korisniku koji klikne na oglas namjesti cookie, koji omogućava praćenje kupnje u periodu do 30 dana od dana namještenog kolačića.

5. Prekid sudjelovanja

U slučaju partnerovog kršenja općih uvjeta ima Upravljač pravo na prekid sudjelovanja bez obavještenja. Ako Upravljač Sensilab.hr presudi da sudjelovanje u bilo kojem smislu šteti trgovini Sensilab.hr također pridržava pravo na prekid sudjelovanja. I partner ima pravo na prekid sudjelovanja. O donesenoj odluci je dužan obavijestiti upravljača Sensilab.hr affiliate putem elektroničke pošte. Na adresu: jelena.rasula@sensilab.com. Račun će biti zatvoren najkasnije u roku od 10 radnih dana. U slučaju prekida sudjelovanja će Upravljač izvršiti sve svoje obaveze do partnera najkasnije u roku od šezdeset (60) dana nakon otkazanog sudjelovanja. Upravljač nije dužan izvršiti naplatu u slučaju da je iznos naplate manji od 50€, konvertirano u lokalnu valutu. Također Upravljač nije dužan isplatiti proviziju partneru u slučaju da se utvrdi bilo kakva nepravilnost ili kršenje općih uvjeta programa Sensilab.hr affiliate.

6. Jamstvo

Upravljač ni u kojem obliku ne daje jamstvo na to da će partner u partnerskom programu Sensilab.hr affiliate imati zaradu.

7. Opće

Svi se ugovoreni partneri slažu kako Upravljač ne nosi nikakve dužnosti za neuspjele investicije partnera koje su bile izvršene u okviru sudjelovanja u partnerskom programu Sensilab.hr affiliate. Partner je dužan poštovati zakone Republike Hrvatske koji se odnose na zaštitu osobnih podataka. Također, nije dozvoljeno davati pristup affiliate platformi trećim i neovlaštenim osobama.

8. Pravni sporovi

Upletene su stranke u program partnerstva Sensilab.hr affiliate suglasne kako će sve moguće sporove rješavati na miran i konsensualan način. U primjeru da takvu suglasnost nije moguće postići, za rješavanje je sporova nadležan sud u Ljubljani.