Super omega 3 + Q10

Dodatak prehrani 2 u 1: 1000 mg visoko kvalitetnog ribljeg ulja bogatog s omega 3 i 50 mg koencima Q10.

-10%

Super omega 3 + Q10
  • 2 proizvoda u 1 - omega 3 i koencim Q10
  • Sadrži čak 280 mg EPK i 190 mg DHK te 50 mg koencima Q10 u 1 kapsuli
  • EPK i DHK imaju važnu ulogu kod rada srca
  • DHK sudjeluje u očuvanju vida
  • DHK sudjeluje kod funkcija mozga

 

U prodaji

129,90 kn

116,90 kn

Odaberite paket:
100% Garancija na zadovoljstvo
Ako niste zadovoljni rezultatima, u roku od 30 dana, možete nam poslati proizvod, a mi ćemo vam vratiti novac.
Besplatna dostava
Za sve narudžbe u iznosu do 200 kn troškovi dostave iznose 24,90 kn, a kod narudžbi u iznosu od 200 kn ili više dostava je besplatna.
Dostava u roku 1-3 radnih dana putem Overseas Express dostavne službe.
Opcije plaćanja:

PAKIRANJE: 30 kapsula

Budite u formi uz pomoć e-vodiča i online fitnessa - BESPLATNO sa svakom narudžbom!

Preuzmite besplatan e-vodič o zdravlju i prehrani, s ukusnim receptima i savjetima kako stvoriti nove i zdrave navike. Kreirali smo i jedno mjesečni plan s vježbama kako bi lakše oblikovali svoje tijelo.

Kombinirajte ih s našim Sensilab dodacima prehrani kako bi se brže i lakše vratili u formu!

Bolesti srca i krvnih žila glavni su uzrok prerane smrti u Europskoj uniji i drugim razvijenim zemljama. Važnu ulogu u radu srca imaju i omega- 3 masne kiseline, a prije svega EPA i DHK.

Kapsule Super Omega 3 + Q10 sadrže 1000 mg visoko kvalitetnog ribljeg ulja koji je sadrži najmanje 560 mg omega-3 masnih kiselina. Svaka kapsula sadrži barem 280 mg EPK i 190 mg DHK. 

Iznimna kombinacija - s dodanim koenzimom Q10

Koenzim Q10 je tvar slična vitaminima, koje naše tijelo može samo proizvesti. Prisutan je u svakoj stanici, a u većim količinama ga možemo pronaći u jetrenim i srčanim stanicama. Starenjem nastanak koencima Q10 počinje opadati. Nakon 50. godine starosti u tkivu ga je 60 % manje nego u 20. godine starosti.

S hranom u tijelo unesemo vrlo malo koencima Q10, prosječno 3 do 5 mg dnevno. Koencim Q10 možemo naći u mesu, mahunarkama, kikirikiju i drugim oraščićima. Kuhanje i pečenje smanjuje količinu koencima Q10 u hrani zato ga je u tijelo potrebno unijeti u obliku kvalitetnog prehrambenog dodatka. Kapsule Super Omega 3 + Q10 sadrže čak 50 mg prirodno pridobivenog koencima Q10.

Omega 3 u pravom obliku

Kada se odlučimo na korištenje omega 3, vrlo je važno izabrati pravi oblik omega 3 masnih kiselina. Na tržištu ih nalazimo u dva oblika ribljeg ulja - u obliku triglicerida i u obliku etil estera.

Omega 3 u obliku etil estera nije prisutna u prirodi i dobivena je sintetičkim putem, zato je naše tijelo ne prepoznaje i teško je iskoristi. S druge strane su trigliceridi, prirodni oblik ribljeg ulja, znači takav kojeg naše tijelo prepoznaje i lako iskoristi.  U kapsulama Super Omega 3 + Q10 se omega 3 masne kisline nalaze isključivo u obliku triglicerida.

Sensilab kvaliteta

Riblje ulje koje se nalazi u proizvodu Super Omega 3 + Q10 pridobiveno je od malih riba (inčuni, sardele) čiji organizam nije opterećen teškim metalima. Ribe nisu bile umjetno uzgajane nego su ulovljene u vodama Perua i Čilea. 

 

Sastojci: (u 1 kapsuli): koncentrirano riblje ulje (sadrži min. 280 mg EPK, min. 190 mg DHK) 1000 mg, kapsula: riblja želatina, glicerin, koenzim Q10 50 mg, bojilo: žuti željezni oksid.

*Korisni učinak se postiže dnevnim unosom 250 mg EPK i DHK.

Način primjene: Preporučena dnevna doza je 1 kapsula s 2 dl vode nakon obroka.

Upozorenja: Ako ste preosjetljivi ili alergični na bilo koji sastojak proizvoda, posebno riblje ulje, ili koristite lijekove savjetujte se s liječnikom prije upotrebe. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Način čuvanja: Čuvati od dohvata djece! Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži na suhom mjestu i temperaturi do 25 °C.

Neto količina: 45 g.

 

Super omega 3 + Q10