Vaska Đurić: nakupljena voda me je debljala! Riješila sam se vode i kilograma s napitkom od maline.

Vaska Đurić se osjećala napuhnuto, otečeno i vrlo joj je smetalo da izgleda deblja zbog nakupljene vode. Otkako pije napitak od maline WaterOut je svaki tjedan izgubila 3,5 kilograma.* Brzo je primijetila rezultate i presretna je da je pronašla proizvod koji joj zaista pomaže.

*Rezultati temelje na kliničkim studijama. Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. 

image

Zbog nakupljene vode sam izgledala još deblje

Bila sam dosta napuhnuta, imala sam otečene gležnjeve, ruke i lice. Osjećala sam se kao balon i debelo. Konstantno sam bila umorna, napuhnuta, troma i bez energije. Naravno imala sam i probleme s viškom kilograma ali i ta nakupljena voda me je udebljala.

Pomislila sam: Nemam ništa za izgubiti – osim kilograma˝ i probala sam WaterOut napitak

Bila sam na raznim dijetama ali to ništa nije djelovalo. Na mesnoj dijeti sam izgubila sve vitamine, vrtjelo mi se, bila sam slaba i bez energije, a na kraju su se kile vratile brže nego sam ih izgubila. Sad već znam da dijeta ne djeluje ako nemate još nešto što potakne to mršavljenje.

A ovaj napitak radi upravo to, potakne metabolizam i uklanja tu vodu koja nas dodatno deblja. Koristim ga već 10 dana, no već nakon 7 dana sam izgubila 3,5 kilograma, što me zaista iznenadilo.*

Waterout mi je poboljšao probavu i više nemam teške noge

Ujutro si napravim ovaj napitak i popijem ga prije posla. Osjećam se življe, poletnije i imam više energije. Idem i češće na toalet tako da mi se i probava regulirala. Zaista sam jako zadovoljna. I noge mi više nisu teške.

Ovaj napitak je potpuno prirodan, nema nikakvih aditiva

Proizvod sam vidjela na Sensilab facebooku i odlučila sam ga probati. Vrlo mi se svidjelo da sadrži prirodne sastojke koji su mi poznati. Nema ništa umjetno, nikakvih aditiva, sve je prirodno i pomislila sam da u biti nemam ništa za izgubiti osim kilograma.

U roku 7 dana izgubila sam 3,5 kg*

U 7 dana otkako pijem WaterOut sam skinula 3 i pol kile. Sada je prošlo 10 dana i vaga mi je pokazala da sam skinula već 4 i pol kile.* Tako da sam stvarno prezadovoljna. Željela sam i s drugima podijeliti to svoje zadovoljstvo. Stvarno mi je jako drago, sretna sam.

Zaista djeluje – ja sam živi dokaz i preporučila bi ga svima

Osjećam se puno poletnije, sretna sam jer bolje izgledam, zato imam više samopouzdanja. Svima bi preporučila, da barem probaju, proizvod zaista djeluje, a uz to je i odličnog okusa.

Najviše bi ga preporučila onima koji imaju probleme s nadutosti i otečenosti. Također i probleme s debljinom kao i probavne probleme.  Inače imam malo problem sa masnom jetrom, i koliko vidim WaterOut djeluje odlično i na taj problem.

*Rezultati temelje na kliničkim studijama. Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici.