Svetski hit ACAI bobice, 100% prirodna pomoć pri mršavljenju i regulaciji probave

13.1.2014.

Ne preporučuje se unos hrane koja sadrži manje od 1200 kalorija (5040KJ) na dan. Potrebno je držati se unosa minimalno 1500 kalorija (6300KJ) dnevno i posvetiti se fizičkim aktivnostima.

Uz pomoć proizvoda Acai Detoxan ćete brzo izgubiti višak kilograma!

Unošenje vode u organizam pomaže ne samo pri sprečavanju dehidracije, već i napuni telo i smanjuje apetit, a neka istraživanja su pokazala i da je voda dobra za regulaciju metabolizma. Unos hrane je bitan, ali je to samo jedan deo plana za smanjenje težine. Potrebno je uvesti i fizičke vežbe kao i trening za snagu kako bi istopili kalorije i učvrstili mišiće.

SUPERHRANA JE ODLIČNA POMOĆ PRI MRŠAVLJENJU 

U superhranu spadaju i acai bobice, koje u poslednje vreme dobijaju samo pozitivne kritike. Acai bobice za sebe vezuju masti, što će biti vidljivo kao smanjenje obima oko stomaka i zadnjice. Acai bobice sadrže visoku količinu vlakana, koji su ključni za zdravu ishranu i regulaciju metabolizma, a pomažu i pri čišćenju tela od masti.

Kao što smo već spomenuli, acai bobice sadrže veliku količinu vlakana, a hrana bogata vlaknima pruža osećaj sitosti i sprečava pustošenje frižidera između obroka.