Vrijeme je da se oprostite od simptoma (peri)menopauze

Stručnjaci su došli do revolucionarnog otkrića: napokon postoji odgovor za hormonalni disbalans tijekom (peri)menopauze!

85*% žena iskusi ili će iskusiti simptome (peri)menopauze tijekom života. Između perimenopauze (prijelazno stanje prije menopauze) i menopauze, žene doživljavaju značajnu hormonsku neravnotežu, posebno u razinama estrogena, što može uzrokovati različite, ponekad iscrpljujuće, simptome.

Najčešći znakovi su valovi vrućine, noćno znojenje, problemi sa spavanjem, promjene raspoloženja, povećan apetit, debljanje (osobito u području trbuha), suhoća vagine i gubitak libida. Šokantno je to, da se ovi simptomi mogu pojaviti već u dobi od trideset godina!

Posljednjih su se godina stručnjaci za žensko zdravlje posvetili pronalaženju sastojaka koji mogu pružiti potporu u ovom prijelaznom razdoblju života, a pronašli su obećavajući sastojak: ekstrakt hmelja!

Christina se godinama nosi s (peri)menopauzalnim simptomima

Perimenopauza, prijelazno razdoblje prije menopauze, može trajati i do 10 godina. Može imati dalekosežne posljedice, utjecati na naš san, samopouzdanje i sposobnost da živimo život punim plućima.

Christina je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i kupila M-Pause, visokokvalitetni dodatak prehrani za potporu menopauzi.

"Nedavno sam na internetu naišla na oglas za ovaj proizvod i znala da mi zvuči savršeno. Sadrži sastojke za koje sam čula da podržavaju žensko tijelo tijekom menopauze: ekstrakt hmelja i crnu djetelinu."

"Napravio je veliku razliku!"

„Koristim M-Pause redovito već skoro 2* mjeseca i stvarno primjećujem veliku razliku. Manje osjećam valove vrućine i noćno znojenje i kao rezultat toga sada mogu bolje spavati. Čak sam i smršavjela!”

M-Pause sadrži jedinstveni patentirani oblik ekstrakta hmelja Lifenol®. Studije pokazuju da može pomoći u smanjenju valova vrućine i noćnog znojenja te uvelike ublažiti druge problematične aspekte (peri)menopauze kao što su razdražljivost, problemi sa spavanjem, glavobolje, debljanje, promjene raspoloženja, problemi s koncentracijom i niske razine energije.

Osim ekstrakta hmelja, formuli su dodani i drugi prirodni sastojci, poput crne djeteline, koja također pomaže u ublažavanju simptoma menopauze, te korijena cikorije, koji potiče probavu i mršavljenje. Formula je pojačana dodatkom crnog papra koji potpomaže apsorpciju i povećava učinkovitost ostalih sastojaka.

Kako proizvod djeluje?

M-Pause s ekstraktima hmelja i crne djeteline, bogat fitoestrogenima (tvari biljnog podrijetla slične estrogenu), regulira razinu estrogena i pruža olakšanje koje je ženama u (peri)menopauzi potrebno. Studije** pokazuju da sam ekstrakt hmelja Lifenol® smanjuje valunge za 4*x i noćno znojenje za 2*x! Ali čekajte, to nije sve.

Također može značajno smanjiti neugodne simptome s kojima se žene svakodnevno suočavaju, uključujući razdražljivost, probleme sa spavanjem, glavobolje, debljanje, promjene raspoloženja, probleme s koncentracijom i niske razine energije. Njegovo izuzetno snažno djelovanje pomoglo je korisnicama da postignu 2*x manje simptoma perimenopauze i menopauze nakon samo 6* tjedana!

Nasumična, dvostruko slijepa, placebom kontrolirana studija** potvrdila je da su žene imale 4*x manje valunga nakon samo 6* tjedana korištenja dodataka!

Ukratko, to znači da ovaj revolucionarni proizvod na prirodnoj bazi može pomoći kod znakova (peri)menopauze kao što su:

 • valovi vrućine i noćno znojenje,
 • problemi sa spavanjem,
 • promjene raspoloženja,
 • povećan apetit i debljanje,
 • gubitak libida.

Sarah je konačno pronašla rješenje za valunge!

U svojim kasnim 40-ima Sarah je počela osjećati ozbiljnije simptome menopauze. Pridržavala se svih uobičajenih preporuka, zdravo se hranila i vježbala, ali ništa nije pomoglo.

''Jako sam sretna!''

“Ovaj proizvod je jedino što je pomoglo. Naleti vrućine bili su najgori - ali sada su gotovo nestali. Ne mogu biti sretnija.”

Brzo ublažavanje simptoma (peri)menopauze

Može varirati koliko brzo će ovaj proizvod dati rezultate. Važno je znati da problemi vezani uz (peri)menopauzu mogu jako varirati među pojedincima te da ne postoji rješenje koje će donijeti rezultate nakon samo jednog dana. Neke žene mogu primijetiti učinke unutar nekoliko dana, dok će drugima trebati malo duže. Preporučujemo da proizvod koristite najmanje 3 mjeseca, ali po potrebi ga možete potpuno sigurno koristiti i dulje!

''Primijetila sam brzo poboljšanje.“

Sarah rado preporučuje ovaj proizvod svima koje zna. Zahvalna je i na dodatku korijena cikorije koji potiče probavu i mršavljenje.

“Primijetila sam brzo poboljšanje. Uzimam 1 kapsulu svaki dan i razlika je vidljiva. Sretna sam što mogu izvijestiti da su nakon dugog razdoblja nelagode, valovi vrućine i noćno znojenje gotovo nestali."

Ovaj dodatak prehrani izvrstan je izbor

Nicola ovaj proizvod koristi već nekoliko mjeseci i samo je jedan od mnogih zadovoljnih korisnica.

''Čudesno djeluje“

"Sretna sam što mogu izvijestiti da ovaj proizvod čini čuda. Već nakon nekoliko dana primijetila sam da se puno lakše nosim sa svojim problemima i od tada je situacija sve bolja. Koristim ga već nekoliko mjeseci i mogu iskreno reći da svaka žena mojih godina treba ovaj proizvod!”

Helen je bila skeptična, ali ne zadugo!

Helen je imala problema s valovima vrućine i noćnim znojenjem, koji su bili toliko intenzivni da su joj ometali noćni san. Iako je inače malo skeptična prema dodacima prehrani, odlučila je ostaviti sumnje po strani i isprobati ovaj proizvod. Ispostavilo se da je on upravo ono što joj treba.

Uvijek sam se znojila i to je stvarno utjecalo na moje samopouzdanje. Srećom, prijateljica koja je otprilike u isto vrijeme prolazila kroz menopauzu preporučila mi je M-Pause!”

''Nije joj trebalo dugo da me uvjeri.“

“Nakon nekoliko tjedana život je postao podnošljiviji pa me nije trebalo dugo uvjeravati. Sada kada ga koristim nekoliko mjeseci, svi negativni aspekti menopauze su se povukli i napokon osjećam da ponovno mogu uživati ​​u životu punim plućima."

Helen je prilično zahvalna svojoj prijateljici koja joj je preporučila proizvod, a sada ga i ona rado preporučuje i drugim ženama koje se bore s istim problemima.

Milijuni žena bore se s ovim prijelaznim razdobljem u životu...ali ne mora biti tako!

Suvremeni način života ne olakšava ženske probleme: stres, višak tjelesne težine, previše kofeina - sve to može pogoršati znakove menopauze. Postoje i drugi čimbenici koje možda nećemo odmah uzeti u obzir, poput pušenja, alkohola pa čak i pretjerano začinjene hrane!

Smanjenje stresa i zdrav način života mogu pomoći. Kada se pojave valovi vrućine, posegnite za prijenosnim ventilatorom. Odaberite prirodne materijale poput pamuka ili lana za odjeću i posteljinu.

I zapamtite, kada sve drugo zakaže, naše najprodavanije M-Pause kapsule su tu da priskoče u pomoć!

Sinergija različitih sastojaka u postizanju zajedničkog cilja

Osim nevjerojatnog patentiranog ekstrakta hmelja, formula sadrži i druge moćne sastojke.

Crna djetelina pojačava umirujuće djelovanje na menstrualne tegobe te čini menopauzu mirnijom i ugodnijom. Korijen cikorije ubrzava probavu i pospješuje mršavljenje. Crni papar podupire apsorpciju i povećava učinkovitost ostalih sastojaka.

Kakve učinke može imati proizvod?

 • ublažava tegobe menopauze,
 • potiče dobar san,
 • smanjuje valunge, noćno znojenje i druge simptome menopauze,
 • olakšava gubitak viška tjelesne težine.

POKLON uz svaku kupnju: besplatna e-knjiga s najboljim savjetima za očuvanje zdravlja i zdravu prehranu te ukusnim receptima!

Pridružite se Gemmi i ostalim zadovoljnim kupcima!

Nakon 2 mjeseca korištenja dodatka prehrani M-Pause javila nam se Gemma i podijelila s nama svoju priču.

“U menopauzi sam imala velikih problema s beskrajnim znojenjem i valunzima. Imala sam i dosta problemas probavom; općenito, stalno sam se osjećala vrlo neugodno."

"Teško je povjerovati u omjer cijene i kvalitete!"

Dodaje: 'Doktor mi je dao sve uobičajene savjete, ali nisam osjetila olakšanje. Htjela sam nešto što se temelji na prirodnim resursima, pa sam odlučila sama pronaći rješenje. Srećom, naišla sam na M-Pause!”

“Nakon nekoliko mjeseci mogu reći da sam nevjerojatno uzbuđena. Omjer cijene i kvalitete je iznenađujuć! Probava mi se poboljšala i osjećam značajno manje valunge. Sve što mogu reći je: WOW!”

Vicky je končno našla rešitev

Poput mnogih žena, Vicky je iskusila sve tipične simptome menopauze. Kaže da su joj najgori bili valovi vrućine: “Nigdje nisam išla bez dodatne odjeće. Nikad se nisam mogla opustiti i moje je samopouzdanje patilo.”

Brzo je primijetila poboljšanja

“Naišla sam na oglas za M-Pause na internetu i pomislila da nemam što izgubiti. Mislila sam probati nešto s prirodnim ekstraktima prije nego što se okrenem hormonskom liječenju koje mi je liječnik preporučio. Moram priznati da nisam baš vjerovala da će mi pomoći.”

Nakon nekoliko tjedana korištenja M-Pause, Vicky sretno priznaje da je pogriješila: 'Uvelike mi je pomogao poboljšati život. Vrlo je učinkovit i povoljan!”

Borba protiv problema (peri)menopauze

M-Pause je tu da svakoj ženi pruži podršku potrebnu u borbi protiv simptoma (peri)menopauze! S iznimno učinkovitim ekstraktom hmelja i drugim prirodnim sastojcima!

Učinkovitost ovog proizvoda ne potvrđuju samo naši zadovoljni kupci, već njegove pozitivne učinke potvrđuju i klinička istraživanja!

Sam ekstrakt hmelja Lifenol® može smanjiti valunge za 4*x inoćno znojenje za 2*x! Također može značajno smanjiti neugodne simptome s kojima se žene svakodnevno suočavaju, uključujući razdražljivost, probleme sa spavanjem, glavobolje, debljanje, promjene raspoloženja, probleme s koncentracijom i niske razine energije. Njegovo izuzetno snažno djelovanje pomoglo je korisnicama da postignu 2*x manje simptoma perimenopauze i menopauze nakon samo 6* tjedana!

Crna djetelina

Crna djetelina se stoljećima koristi u tradicionalnoj medicini! Znanstvena istraživanja potvrđuju da može pomoći u ublažavanju očitih znakova menopauze kao što su valovi vrućine, pretjerano znojenje, nemir i razdražljivost.

Uz dodatak crne djeteline, ova formula sadrži sve što je potrebno za ugodniju i mirniju menopauzu.

Nevjerojatni rezultati!

Tisuće zadovoljnih korisnica već su isprobale M-Pause i izvještavaju o ogromnim prednostima! Povratne informacije naših kupaca pokazuju da pomaže kod simptoma menopauze kao što su:

 • valovi vrućine,
 • noćno znojenje,
 • problemi sa spavanjem,
 • debljanje,
 • probavni problemi.

Brzo postaje najprodavaniji među proizvodima za zdravlje žena — i to s dobrim razlogom!

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važna je raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života.

**Izvori:

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomised, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardised hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Proizvodi za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-45%
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 59,99 EUR(452,02kn)
Pogledajte proizvod
HORMONSKA RAVNOTEŽA
-45%
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 59,98 EUR(451,95kn)
Pogledajte proizvod