Saznajte kako je Pink izgubila 25 kilograma

6.5.2014.

Preokupacija oko tjelesne težine u trudnoće je potpuno opravdana. Previše ili premalo kila može imati loš utjecaj na majku i dijete. Žene diljem svijeta se bore sa kilogramima dobivenima u trudnoći, pa tako i slavne osobe nisu iznimka.

Popularna pjevačica Pink navukla je 25 kilograma tokom trudnoće. Kazala je da se ničega nije odricala i da je jela sve što je željela.

Zvijezda je ujedno priznala da je tajna njezina mršavljenja u činjenici da se odrekla mesa u korist povrća pripremljenog u različitim oblicima.

Pink je zatražila pomoć za gubitak kilograma od Jeanette Jenkins, jedne od najpopularnijih trenera za slavne i autorice DVD serijala  „The Hollywood Trainer”. Jenkins je također pomogla i Alicia-i Keys i Tia-i Mowrey u gubitku kilograma koje su dobile u trudnoći.

„Pink dijeta“ nije ostavila po strani hranu kao što je zeleno povrće, koje je odlično u kombinaciji sa zdravim ugljikohidratima kao što su smeđa riža i kuskus.

Pet dana u tijednu, Pink ima sat vremena kardio vježbe, popraćene sa sat vremena intenzivnog treninga ili joge.

Stručnjaci savjetuju kombinaciju kardio vježba i intenzivnog treninga kao najbolje rješenje za brzi gubitak kilograma.

Kod poznatih osoba je prirodno da izgube tjelesnu težinu što prije nakon poroda jer u suprotnome su često kritizirane od strane medija.