S Tiroluxom može opet "srušiti i planinu"!

Osjetljivost na hladnoću, umor, usporena probava, povećanje tjelesne težine te bolovi u mišićima simptomi su nepravilnog rada štitnjače. Ljudi često pokušavaju različita rješenja ali ponekad im ništa ne pomaže. Potpuno drugačije iskustvo doživjela je naša korisnica Slavica.

image

Već duži niz godina je imala zdravstvene probleme

"Već duži niz godina imala sam velike probleme s naglim promjenama raspoloženja koje su bile tako velike da bi često imala ispade bijesa čak i zbog nekih nevažnih stvari. Bezvoljnost i umor su me svakodnevno pratili, a da ne spominjem kako mi je libido pao na totalnu "nulu"! Napomenula bi i to da živim sama tako da bi u večernjim satima, kada bih bila sama kod kuće, moje "depresivno" raspoloženje bilo još i gore! ", povjerila se nam je Slavica.

Tirolux je probala jer je prirodan proizvod

"Budući da sam "zadrti" protivnik bilo kakvih tableta a posebice hormonske terapije pokušavala sam riješiti moje zdravstvene probleme prirodnim načinima, npr. neko vrijeme sam koristila Maca prah no nisam osjetila nikakva poboljšanja. Nakon toga vidjela sam vašu reklamu za TiroLux. Naručila sam ga bez puno razmišljanja jer je proizvod potpuno prirodan i sada sama sebi čestitam na tome!", rekla je Slavica.

Raspoloženje joj se poboljšalo već za 10 dana

"Već nakon desetak dana primjene počela sam osjećati promjene! Prvo mi se je uvelike popravilo raspoloženje. Nisam više depresivna, bezvoljna i ponovo sam ona stara "JA" koja je uvijek govorila da može "srušiti i planinu"! Ispadima bijesa sam već zauvijek rekla: ZBOGOM!", kaže Slavica.

Prejedanje više nije dio njene svakodnevnice

"A što mi je najvažnije, u večernjim satima više nemam potrebu za prejedanjem, popijem čaj i pojedem dvije jabuke, eventualno nešto slatko npr. nekoliko kockica obične čokolade. "

Tirolux preporučuje svima s problemima sa štitnjačom

"Moja namjera je prvenstveno podijeliti svoje pozitivno iskustvo sa drugima, budući da mi je jako dobro poznato koje su sve popratne pojave vezane uz nepravilan rad štitnjače. Uglavnom, jako sam zadovoljna! Meni zaista pomaže zato Tiroluxpreporučam svima koji imaju probleme sa štitnjačom.˝, savjetuje Slavica.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod