Mršavljenje za oblik tijela: Ravnalo

Jedna si od onih sretnica koje imaju sitnu konstrukciju tijela i pristaje ti sve što obučeš, baš kao princezi Kieri Knightly u Piratima s Kariba ili Victoriji Beckam. 

image

Ako je tvoj oblik tijela ravnalo, tada se ne vidi velika razlika između mjera bokova, grudi i struka. Često te zadirkuju da imaš dječački izgled i obline nisu tvoja jača strana. Sreća je da smiješ jesti što god poželiš, jer to neće utjecati na tvoju težinu. No, u usporedbi s figurom pješčanog sata, tvoj struk nije toliko tanak, nego podložan skupljanju masnih naslaga.

  • Ono što smiješ jesti: namirnice s visokim udio proteina, puretina, piletina, teletina ili riba, voće i povrće, smeđa riža, složeni ugljikohidrati, avocado.
  • Ono što ne smiješ jesti: Izbjegavajte jednostavne ugljikohidrate
  • Vježbanje: sklekovi, trčanje, plivanje, a izbjegavajte one vježbe koje mogu stvoriti nelagodu u leđima.
  • Poznate zvijezde koje imaju oblik tijela ravnala: Kiera Knightly, Cara Delevigne, Kelly Ripa, Victoria Beckham.

Čišćenje tijela je osnova za mršavljenje!

Ako ćete svoje tijelo temeljito očistiti, brže ćete ukloniti masnoće. Naime, s detoksikacijom ćete očistitit jetru koja je najvažniji organ kod uklanjanja toksina. Najjednostavniji su 10 –dnevni programi čišćenja tijela, no obratite pozornost na to da budu prirodni.

Individualni program za tebe:

U borbi protiv masnih naslaga oko trbuha i mlohavih ruka, pomoći će ti prirodni proizvod s visokim sadržajem vlakana. Lakše ćeš se oduprijeti hrani koja se kod tebe pretvara u višak kilograma oko struka.     

Za tebe smo pripremili DVOSTUPANJSKI PROGRAM za čišćenje tijela, ubrzanje metabolizma i sprječavanje apsorcije ugljikohidrata.

1. FAZA: Detoksikacija tijela u 10 dana
2. FAZA: Mršavljenje