Otkrivamo vam dijete slavnih

12.1.2017.

Jeste li i vi ikada razmišljali kako slavne glumice i pjevačice uspiju već godinama održati vitku liniju? Niste jedini, ali na sreću mnoge od njih svoje dijete često otkrivaju na društvenim mrežama zato ćemo i mi danas njihove tajne podijeliti sa vama.

Miley Cyrus uspijeva s bezglutenskom dijetom

Miley Cyrus nikad nije imala problema sa suvišnim kilogramima i to sve zahvaljujući prehrani koja isključuje sve namirnice sa glutenom. Gluten je sastavni dio prehrambenih boja, konzervansa i aditiva pa ćete ga tako naći u namirnicama u kojima ga niti u snovima ne biste očekivali. Popis se oteže u nedogled: sve vrste kruha, tjestenina, kolača, peciva, torti sve što je načinjeno od pšeničnog, raženog, zobenog ili ječmenog brašna. S ovom dijetom možete izgubiti težinu i očistiti tijelo od toksina. Prehrana je raznovrsna, uravnotežena i sadrži minimum kalorija i šećera, pa samim time možete lako izgubiti težinu. Pored riješavanja problema s glutenskom intelorencijom, ova prehrana vrši korekciju mogućih vitaminskih i mineralnih nedostataka.

Oprah Winfrey i njena borba s tjelesnom težinom

Slavna voditeljica se već godinama bori s kilogramima, u svojoj najdebljoj fazi je imala čak 110 kilograma. Nije tajna da je probala već veliki broj dijeta i nikad nije uspjela smršaviti ali sad je konačno otkrila dijetu s kojom je uspjela izgubiti 20 kilograma. Oprah je uvijek imala problema s količinom pojedene hrane tako da je razlog za njen uspjeh jednostavno prisutnost njenog osobnog trenera koji joj odredi količinu svakog obroka. Uz to i redovno vježba jogu i pokušava smanjiti grickalice te zamijeniti ih voćem i povrćem. Ovim "receptom" konačno ponosne ističe novu liniju i nosi uske haljine koje je uvijek voljela nositi.

"Clean eating" dijeta Mirande Kerr i Jessice Alba

Prehrana koja se temelji na unosu lokalnih sezonskih namirnica pri čemu se svako jelo priprema od namirnica bez industrijskih dodataka zove se clean eating. Taj režim je u nekim dijelovima sličan osnovnim principima zdrave prehrane ali slavne osobe se najčešće pridržavaju ekstremnih verzija koje isključuju gluten, alergene, žitarice, voće i povrće bogato škrobom te mlijeko i mliječne proizvode. Iako je ovakav način prehrane u granicama normale zdrav, nikad nije dobro pretjerivati. Naime ako nemate dijagnosticiranu intoleranciju ili alergiju na spomenute namirnice nema nikakve potrebe izbacivati ih iz prehrane.

Penélope Cruz i mediteranska dijeta

Penelope Cruz ima tijelo kojeg joj zavidi skoro svaka žena ali rijetko ko zna kako uspijeva održavati vitku liniju već godinama. Riječ je o mediteranskoj dijeti koja uključuje namirnice tipične za talijansku, grčku i provansalsku kuhinju kao što su ribe, morski plodovi, voće, povrće i kuhanje sa maslinovim uljem. Zbog namirnica je ova dijeta zdrava za srce i mozak tako da ju često preporučuju i stručnjaci.

Najbolja je zlatna sredina

Ako se pridržavate samo dijete "clean eating" ili dijete zelenim napitcima onda uklonite alergene i namirnice s glutenom, mlijekom ili voćem što može dovesti do nedostatnog unosa pojedinih hranljivih tvari. Naime, ovakva prehrana nije uvijek uravnotežena i raznolika i zbog toga može uzrokovati negativne posljedice na vaše zdravlje.

Kako bih uspijeli izgubiti kilograme brzo i na jednostavan način vam preporučamo prirodan dodatak prehrani 30 Days slim women s kojim možete smršaviti i postiči vitku liniju u samo 30 dana.