Napitak koji uništava masnoću

2.8.2019.

Čaša ovog osvježavajućeg napitka otopit će masnoće prije nego to uopće primjetite. Saznajte kako.

Topljenje masnoća

Vjerojatno ste već čuli za hranu koja topi masnoće. To su namirnice koje pomoću termogeneze potiču probavu – postupak u kojem tijelo proizvodi toplinu i zato topi masnoće.

Jedna od najboljih namirnica za topljenje masnoća je svakako ananas. Njegove brojne prednosti su poznate već neko vrijeme i to su:

  • Pod kontrolom održava kolesterol i šećer – ananas sa svojim djelovanjem kontrolira glikemijske vrijednosti  i kolesterol. Sadrži veoma malo šećera, zato ga se preporučuje i dijabetičarima. Ima visoku vrijednost vlakana koja smanjuju apsorpciju kolesterola u krvi.
  • Ananas je saveznik u slučaju zatvora, jer kao što je spomenuto, ananas sadrži mnogo vlakana.
  • Zbog bromelaina ananas je voće sa snažnim protuupalnim svojstvima. Koristi se za liječenje različitih bolesti, kao što su cistitis, gastritis i za urološke probleme.

Utjecaj ananasa na razgradnju masnoća

Ananas sadrži sastojak, bromelain koji ima poznata svojstva topljenja masnoća. To je tvar koja ubrza probavu, jer razgrađuje bjelančevine kad iz namirnica dođu do našeg želuca.

Ima i diuretičko i anticelulitno djelovanje. Sadrži organske kiseline koje imaju diuretičku funkciju, koje se mogu učinkovito boriti protiv zadržavanja vode što je glavni uzrok celulita. Kad celulit postigne štetne vrijednosti za tkiva, uzrokuje površinske upale, čega je uzrok neprivlačan izgled narančine kože.

Otopite masnoće sa samo jednom čašom ovog napitka na dan

Predstavljamo vam FatBurn Extreme - najbolji topioc masnoća s 3 u 1 snažnim termogenim učinkom za maksimalni gubitak masnoća i vitko te oblikovano tijelo. Klinički je dokazano da sagorijeva 24% više masnoća i djeluje čak i kada se odmarate.

FatBurn Extreme će imati maksimalan učinak ako ga konzumirate nakon obroka, jer će ubrzati metabolizam i dobit ćete najintenzivnije sagorijevanje masnoća.

FatBurn EXTREME

Vrhunsko sagorijevanje masnoće s 3 u 1 djelovanjem, s izuzetnim termogenim učinkom koji osigurava optimalan gubitak masnoće i oblikovano fit tijelo.

FatBurn EXTREME -28%

Puna cijena: 179,99 kn

Snižena cijena: 129,99 kn

× Zatvori