Nakon 13 godina opet stanem u veličinu M

Jasmin je optimističan 45-godišnjak, koji živi za nogomet – nekada kao nogometaš, danas kao trener 13-godišnjaka.

Nakon kraja njegove aktivne nogometne karijere kilogrami su se počeli nakupljati i »trbuh je postao stvarno velik«, zbog čega je imao bolove u križima i teško se saginjao, pa niti kondicije nije imao da bi s klincima trčao po igralištu.

Povećan opseg trbuha i prekomjerna tjelesna težina su samo dvije od mnogih posljedica masne jetre. Problem je u tome, da masna jetra ne boli, tako da mnogi nisu niti svjesni, da je njihova jetra preopterećena ili masna. 'Bole' nas posljedice, kao što su pretjerano nakupljanje kilograma oko trbuha, neuspješno mršavljenje, nadutost i problemi s probavom, pojava prištića, suha koža, umor, razdraženost …

Zašto se u 13 godina udebljao za čak 30 kilograma?

»Moj trbuh je postao moj najveći problem,« kaže nam Jasmin. U 13 godina se udebljao za čak 30 kilograma. »Radno vrijeme po 12, 13 sati, stres, nezdrava hrana … to me dovelo do toga, da sam bio velik i ogroman …« Sve to je naravno dovelo do preopterećene jetre koja je razgradnju masnoće »pustila sa strane« Zato je Jasmin imao, poput mnogih drugih, probleme s gubitkom viška kilograma.  

»Mislio sam da ću puknuti«

Jasmin je odlučio da mu treba velika promjena prije svega iz dva razloga. »Na poslu se nisam mogao sagnuti i podizati stvari. Brzo bi se umorio, no najviše mi je smetao moj trbuh, križa su me bolila. A radio sam i po 12, 13 sati. Drugi razlog je nogomet, trener sam 13-godišnjaka i grozno mi je da se klinci zezaju da sam debel i ne mogu trčati za njima. Je šala, ali nije ugodno kad čuješ »vidi ga trener kako je debel...«.  

Našao je rješenje - Hepafar forte

Jasmin kaže da na početku neke velike promjene nije niti opazio, sve dok nije kupio novu majicu.»Najviše me iznenadilo što mi je bila dobra majica M veličine! To ne mogu vjerovati. M nisam nosio od kad sam prestao trenirati, znači 13 godina. Tada sam imao 70, 72 kilograma,« objasnio je.

»Svi me pitaju, kako mi je to uspjelo!«

Jasminu se život u svakom pogledu promjenio na bolje: na poslu nije više toliko umoran i lakše obavlja poslove, na treninzima bez problema otrči nekoliko krugova.

»Na poslu su svi primjetili veliku promjenu,« rekao nam je Jasmin. »Doslovno su vidjeli da se mijenjam. Na početku su se neki izrugivali, a sada me svi pitaju kako mi je to uspjelo. Čak i žena me sada lakše zagrli,« kroz smijeh kaže Jasmin.

Jasmin i vama preporuča Hepafar, ako ...

»Hepafar bi preporučio svima koji imaju slične probleme poput mene i ne znaju da problem velikog trbuha i viška kilograma može biti upravo zbog jetre. S Hepafarom ćete se riješiti prevelikog trbuha, bolje se osjećati i imati više energije, baš poput mene!«

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-57%
Posebna cijena 199,99 HRK Standardna cijena 469,97 HRK
Pogledajte proizvod