Naša jetra je neverovatna, ali zašto je onda zapostavljamo?

Što bolje razumemo svoje telo, verovatnije je da ćemo se potruditi da mu pružimo odgovarajuću negu i iskažemo poštovanje. Kada dobro upoznamo sve vitalne organe i način njihovog funkcionisanja, oni će nam vratiti samo dobrim. Kao što razumevanje određenog fenomena, pojave i slično dovodi do promene u društvu, životnih navika i odluka, tako će i razumevanje organa, poput jetre, doprineti onome što je u životu najvažnije – zdravlju!

Nažalost, jetra je često zlostavljana, zanemarena, ignorisana, nezaštićena i napuštena.

image

ZBOG ČEGA JE JETRA TAKO VAŽNA?

Jetra je najveći organ u telu, odgovoran za približno 500 funkcija. Ovaj vitalni organ obrađuje gotovo sve što konzumiramo, udišemo ili apsorbujemo preko kože. Njena najvažnija uloja je razgradnja i eliminacija štetnih materija. Ona je poput skladišta u kom čuvamo energiju i materije važne za naš organizam. Budući da jetra obavlja mnoge vitalne funkcije, njeno oštećenje može uticati na celo telo.

 

KOLIKO JE VREDNA TVOJA JETRA?

Jetra je pravi radoholik! Radi neprekidno, svakog dana, da bi ispunila svoju odgovornost. Kada je na odmoru, vreme je za paniku! Stoga, počnite da cenite svoju jetru i odužite joj se za naporan rad tako što ćete joj pružiti detoksikaciju.

 

ČIŠĆENJE JETRE = ČIŠĆENJE TELA

Menjamo ulje u autu, da bi i dalje dobro radio, imamo prolećno i jesenje veliko spremanje stana, ali, retko ko čisti svoje telo.

Čišćenje jetre je jedan od najboljih načina da izgubimo telesnu težinu, porvrđuju medicinski stručnjaci širom sveta. Nismo ni svesni koliko važnu ulogu ima jetra pri razgradnji masti. U svakom slučaju, jetra je jednako važna za mršavljenje kao i creva i želudac. Jetra proizvodi žuč, neophodnu za razgradnju masti. Ako ste ozbiljni u svojim namerama i zaista posvećeni mršavljenju, čišćenje jetre se mora naći na listi Vaših prioriteta!

 

KAMENČIĆI U JETRI? DRŽITE IH NA DISTANCI!

Ponekad su žučni kanali prepuni kristala holesterola, koji stvaraju blokadu i sprečavaju jetru da normalno obavlja svoju funkciju i vrati hranljive materije u telo. Detoksikacijom jetre možete svoje telo osloboditi od 3000 »kamenčića« u jednom trenutku.

 

AKO JETRA PROPADNE, RECITE ZBOGOM SVOM TELU!

Detoksikovanjem jetre detoksikovaćete čitavo telo. Logično je da detoksikaciju započnete sa organom odgovornim za celo telo. Obavezni smo i da jetru što manje opteretimo nezdravim načinom života. Čišćenje jetre će Vas napuniti energijom, pružiti snagu, bićete produktivniji i lakše obavljati svakodnevne poslove – u tome će Vam pomoći više nego kafa ili nezdravi energetski napitak.

Global Healing Center kaže da je jetra organ transmutacija – ima sposobnost jednu materiju pretvoriti u drugu.

Detoksikacija će jetri omogućiti da povrati pravilan dotok hranljivih materija u telo i značajno će povećati Vašu energiju. Ovo nije sve – uklanjanje toksina iz tela će učiti Vašu kožu čistijom, svežom, osećaćete se kako godinama niste – bolje, mlađe i poletno.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod