Mršavite s cimetom i medom

Gubitak kilograma nije lak posao, pa čak i ako se radi samo o nekoliko kilograma. Ako ste isprobali brojne dijete i niste bili zadovoljni postignutim rezultatima, isprobajte dijetu s cimetom i medom te na prirodan način skinite kilograme na područjima koja vam smetaju.

image

UTJECAJ MEDA NA MRŠAVLJENJE

Med je moćan antioksidans te sadrži niz aminokiselina, vitamina i minerala, enzima, flavonoida te drugih vrijednih sastojaka.

Iako ga često izbjegavamo zbog visokog udjela šećera, znanstvenici sa sveučilišta San Diego objavili su 2011. godine istraživanje koje je pokazalo da med ima drugačiji utjecaj na tijelo od šećera. Med, u usporedbi sa šećerom sprječava nakupljanje kilograma, masnih naslaga i snižava razinu triglicerida. Istraživanje je zaključilo da med, ne samo da pomaže u mršavljenju, nego i sprječava debljanje te smanjuje rizik za kardiovaskularne bolesti.

UTJECAJ CIMETA NA MRŠAVLJENJE

Gotovo svatko u kuhinjskom ormariću čuva cimet za bolji okus kolača ili ga koristi kao dodatak kuhanom vinu koje nas grije u hladnijim danima. No, osim što je bogat željezom, kalcijem i vlaknima, cimet se koristi i za liječenje mnogih bolesti kao što su: probavne smetnje, nadutost, bakterijske infekcije, snizuje razinu šećera u krvi te krvni tlak. Cimet upravlja razinom šećera u krvi i pomaže u sprječavanju nakupljanja masnih naslaga u tijelu. Isto tako usporava prolazak hrane iz želuca u crijeva i na taj način stvara osjećaj sitosti. Pomaže u efikasnoj probavi ugljikohidrata što također pomaže u mršavljenju.

Istraživanja su pokazala da su masne naslage oko trbuha osjetljivije na utjecaj cimeta od ostalih dijelova tijela.

BOMBA ZDRAVLJA 

Medicinska istraživanja su pokazala da kombiniranje meda i cimeta blagotvorno djeluje u slučaju srca, loše probave, prehlade, sprječava nastanak akni i bubuljica, smanjuju gubitak kose i bol uzrokovanu zuboboljom.

Redovita upotreba meda i cimeta povećava energiju te pruža osjećaj zadovoljstva i spokoja.

Priprema napitka:

Pomiješajte žličicu meda s pola žličice cimeta. Mješavinu prokuhajte u količinu vode koja odgovara jednoj šalici. Pola šalice popijte prije spavanja, a drugu polovicu poklopite i spremite u hladnjak. Ujutro, na prazan želudac popijte preostali dio.

Napitak konzumirajte hladnog ili ga ostavite da se sagrije na sobnoj temperaturi.

Kako bi dijeta djelovala, pridržavajte je se nekoliko sedmica (7 tjedana) uz redovito vježbanje i pravilnu prehranu.

Najljepša stvar kod ove dijete s cimetom i medom je u tome što možete normalno jesi i uživati u hrani.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod