Možete li 10 dana izdržati bez šećera?

Planovi prehrane koji predviđaju nizak udio ugljikohidrata nisu ništa novo. Štoviše, za ovaj trik znamo više od dvjesto godina, no tek smo nedavno dobili uvid u sve pogodnosti ovakve vrste dijete.

image

Što podrazumijeva prehrana sa smanjenim udjelom ugljikohidrata?

Stvar je vrlo jednostavna: ovim načinom prehrane smanjujete unos ugljikohidrata, a povećavate konzumaciju masti i proteina. Tijekom ovakve dijete ograničen je i unos voća koji ima visok udio šećera, ponekih vrsta povrća te škroba. Kruh, šećer, riža i tjestenina na listi su zabranjenih namirnica, dok su jaja, meso, sir i drugi izvori proteina preporučljivi u gotovo neograničenim količinama. 

Ovakav način prehrane pogoduje našoj liniji, ali ne može poslužiti kao uravnotežen plan konzumiranja hrane (zbog smanjenog unosa voća, povrća i vlakana), osmislili smo desetodnevni program uz pomoć kojeg u vrlo kratkom vremenu možete izgubiti nekoliko kilograma viška.

Mršaviji, sretniji i zdraviji!

Više od 20 kliničkih istraživanja tijekom posljednjih desetak godina naglasilo je važnost smanjenog unosa ugljikohidrata, a beneficije koje nam pruža ovakav pristup dijelimo u tri kategorije:

Smanjena razina šećera u krvi
Razina šećera u krvi tema su koja često iskače u prvi plan kada je riječ o pretilosti i dijabetesu. Inzulin omogućava apsorpciju i pretvaranje glukoze u energiju, a inzulin kontrolira i transformaciju glukoze u masne stanice kada se ona ne koristi kao primaran izvor energije. Ako jedemo previše ugljikohidrata (šećera), gušterača ne može proizvesti dovoljno inzulina koji metabolizira glukozu, pa razine šećera u krvi rastu što rezultira pojavom kardiovaskularnih bolesti i dijabetesom.

Smanjenje emocionalne gladi
Veća količina proteina dozvoljava tijelu da razvije osjećaj većeg zadovoljstva – pa je osjećaj sitosti produljen.

Poboljšani metabolizam
Povećanje metaboličkih procesa omogućuje tijelu da koristi više energije, što znači da tijelo sagorijeva više masnoća. Istraživanja su pokazala da ljudi koji su se pridržavali režima smanjenog unosa ugljikohidrata iskusili drastično smanjenje razine kolesterola i triglicerida.

Riješite se viška kilograma u samo deset dana!

Isprobajte iznimno brz program 10 Days Fast Slim koji će vas dovesti do cilja bez gladovanja, bez iscrpljivanja i što je najvažnije, kilogrami će nestati trajno.

Paket 10 DAYS Fast Slim sadrži kombinaciju 3 prirodna dodatka prehrani  koji pomažu brzom gubitku zadnjih nekoliko kilograma viška:

  • kapsule A - Drainer - detoksiciraju organizam i izlučuju suvišnu vodu te tako organizam pripremaju na intenzivan proces mršavljenja,
  • kapsule B - Glucose Balance - uravnotežuju razinu krvnog šećera i tako sprječavaju iznenadne napade gladi, potiču razgradnju masnoća te gubitak viška kilograma,
  • kapsule C - Metabolism Support - sprječavaju apsorpciju masnoća unesenih hranom, pospješuju topljenje masnih naslaga i doprinose izvanrednim rezultatima u 10 dana!

Osim učinkovitih kapsula cjeloviti program sadrži specijalan program prehrane koji su pripremili nutricionisti i u kojem nema gladovanja ni brojanja kalorija. Obroci su zdravi, uravnoteženi i iznimno laki za pripremu.

10 Days Fast Slim daje iznimne rezultate svima koji žele izgubiti nekoliko kilograma viška u kratkom vremenu i očuvati zdravu tjelesnu težinu.

Isprobajte 10 Days Fast Slim uz besplatnu dostavu i mogućnost povrata u roku 30 dana - naručite svoj paket bez rizika OVDJE.