Stručnjaci upozoravaju: masna jetra postaje "epidemija"!

Problem bezalkoholne masne jetre dosegao je epidemiološke dimenzije. Studije pokazuju da je 20-30% stanovništva već pogođeno. Budući da je fenomen masne jetre usko povezan s razvojem dijabetesa tipa 2, trbušne pretilosti i hipertenzije, budućnost ne izgleda vrlo svijetlo.

Bolest masne jetre utječe na normalnu aktivnost jetre, sprječavajući eliminaciju toksina i proizvodnju žuči. Kad jetra više ne može učinkovito obavljati te zadatke, ona izlaže organizam riziku od mnogih drugih problema.

Prepoznajte simptome

Bolest masne jetre prepoznata je kao "tiha bolest" - to znači da vjerojatno ne osjećate nikakvu bol, unatoč alarmantnom stanju vaše jetre.

Ipak, nemojte zanemariti ove simptome:

  • Trbušna masnoća
  • Povećana razina triglicerida i kolesterola
  • Umor
  • Loša probava

Najvažnija terapija masne jetre je zdrava prehrana

Pravilna prehrana za borbu protiv masnih bolesti jetre uključuje širok izbor namirnica. Postoji bezbroj preporučenih namirnica ili namirnica koje treba izbjegavati u ovoj vrsti prehrane.

Ispod ćete pronaći najnoviji popis namirnica:

 

Ali ponekad samo pravilna prehrana nije dovoljna!

Promjena prehrambenih navika pomaže i štiti jetru, ali u većini slučajeva ne pomaže popraviti već učinjenu štetu, pogotovo ako imate nekoliko viška kilograma. Zbog toga vam preporučujemo da počnete konzumirati kvalitetne dodatke prehrani, temeljene na bilju koje potiče obnavljanje stanica jetre.

Boštjan je isprobao i prirodne dodatke prehrani te nije požalio!

 

"Napokon, mogao bih provesti kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji, a da se ne osjećam iscrpljeno! Počeo sam lagano gubiti kilograme, a smanjila mi se veličina trbuha.

Otkako sam počeo konzumirati Hepafar (prije 2 mjeseca) - vjerovali ili ne - smršavio sam 8 kilograma, a opseg struka se jako smanjio. Konačno mogu nositi hlače koje nisam nosio godinama i do sada sam ih držao u ormaru za slučaj da izgubim kilograme."  
Boštjan U., Slovenija

 

Hepafar Forte - rješenje problema masne jetre s preko 600.000 zadovoljnih korisnika:  

  • Sadrži fosfolipide, ekstrakte artičoke, plus vitamin E
  • Stimulira detoksikaciju jetre
  • Pomaže obnovi i jačanju stanica jetre i optimizira njihovu funkciju
  • Pomaže u smanjenju masnoća u trbuhu
  • Poboljšava probavu i smanjuje nadutost

*[Rezultati se razlikuju od osobe do osobe, ovisno o načinu života i zdravlju.]

Proizvodi za vas