5 razloga zašto je L-carnitin neophodan za naše tijelo!

Na dijeti ste, često vježbate, koristite i razne dodatke… ali mišići nikako da se oblikuju onako kako vi to želite? Možda vam treba nešto što će vam dodatno pomoći – ali što? Da li ste već čuli za L-karnitin? Svi koji žele smršaviti i imati lijepe mišiće itekako znaju o čemu je riječ. Evo zašto!

image

L-carnitin je aminokiselina koja pomaže tijelu da masnoću pretvori u energiju. Prije svega, dobro je znati da L-karnitin nije bilo kakav stimulams poput mnogih koji se koriste prije tjelovježbe za topljenje masnoća. Radi se o prirodnom sastojku kojeg naše tijelo treba, a proizvodi ga u malim količinama. Evo 5 razloga zašto bi i vi trebali početi koristiti L-karnitin već danas!

1. Brže topljenje masnoća

Bez L-karnitina, sve masnoće koje u tijelo unesemo hranom, tijelo ne može upotrijebiti za energiju. Što je više L-karnitina u tijelu, više masnoća tijelo pretvara u energiju i manje se talože na trbuhu, bokovima i stražnjici.

2. Za postizanje maksimalnog učinka vježbanja

Ako kod vježbanja koristite L-karnitin vaše tijelo neće koristiti proteine nego masne zalihe za stvaranje energije. Također je dokazano da L-karnitin omogućuje da vježbate intenzivnije i ne osjećate se toliko umorno.

3. Za bržu i bolju regeneraciju mišića

L-karnitin ubrzava i poboljšava regeneraciju mišića tako što sprječava mikro ozljede mičićnog tkiva koje nastaju za vrijeme vježbanja.

4. Za zdravlje srca i krvnih žila

Brojna istraživanja su pokazala da L-carnitin ima zaštitne učinke na srce i krvne žile. Može smanjiti rizik od srčano-žilnih bolesti.

5. Za savršen izgled kože

S obzirom da izlučuje masnoću iz krvi, smanjuje čak i njihovo pretjerano nakupljanje u slojevima kože. Rezultat? Manje masna koža s manje prištića i mitesera.

Najčišći L-carnitin na tržištu!

FatburnEXTREME je najbolja inovacija s najčišćim švicarskim L-karnitinom koji će vam pomoći da izgubite 24% više masnoće, a topit će masnoće čak i 4 sata nakon konzumacije. A najbolje od svega je da djeluje čak i dok mirujete! Iskoristite super akcijsku ponudu još danas!

Možda ćete biti zainteresirani