Katy Perry objašnjava zašto obožava jabučni ocat!

23.10.2019.

Svi znamo Katy Perry, teško da je ne bi prepoznali... Ali kada je riječ o hrani, morate znati da Katy ima vrlo specifična pravila. Jedna od njenih tajni je jabučni ocat. Iznenađeni? Mi nismo...

Photo credit: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Kaže da je zahvaljujući majci i njenom utjecaju Katy tijekom godina postala stručnjak za prirodne lijekove.

Jedna od majčinih zdravih navika, za koju se također uvjerila da održava kondiciju, jest konzumiranje jabučnog octa. "Majka me prisiljavala da ga koristim svaki dan, ali sada je to postala rutina i dio je mog dnevnog rituala."

Katy Perry priznaje da u svom automobilu uvijek ima bocu jabučnog octa i tako uzima dvije žlice razrijeđene u 250 ml vode svaki dan.

Zašto Katy Perry redovito konzumira jabučni ocat?

Prednosti jabučnog octa su brojne: antibakterijski je, ima detoksikacijski učinak, snižava razinu šećera i kolesterola u krvi i potiče gubitak kilograma. Ali ocat nema dobar okus! A može nadražiti grlo, caklinu zuba i želudac.

Zbog toga smo razvili 100% prirodni proizvod s učinkom zaustavljanja apetita koji ubrzava gubitak kilograma: CiderFit STRONG savršen je pratitelj u vašem svakodnevnom životu.

Inovativna formula s jabučnim octom oslobodit će vaše tijelo od toksina, smanjiti apetit, smanjiti nakupljanje masti, ubrzati gubitak kilograma.

CiderFit STRONG također podržava pravilnu probavu i povećava energiju.

Što točno skriva ovo revolucionarno piće dobrog okusa? Ne skriva baš ništa.

CiderFit STRONG je mješavina jabučnog octa (jabuke dolaze iz EU-a), patentiranog sastojka ActazinTM (ekstrakt kivija), korijena opuncije, topivih vlakana (od cikorije), ekstrakta malve i vitamina C.

CiderFit STRONG je bez glutena, bez laktoze, bez GMO-a i pogodan je za vegetarijance.

Znamo da to želite! Kupite sada, uvjerite se u rezultate i sami! Otkrit ćete da CiderFit STRONG nema okus (ili miris) octa.

*sursa: msn.com

CiderFit STRONG - napitak za smanjen unos kalorija i zaustavljanje apetita

Najsnažniji napitak za mršavljenje sa snagom jabučnog octa ali bez njegovog lošeg okusa!

CiderFit STRONG - napitak za smanjen unos kalorija i zaustavljanje apetita -73%

Puna cijena: 149,99 kn

Snižena cijena: 39,99 kn

× Zatvori