Kako sam se konačno riješila 40 kilograma

Trebalo mi je mnogo neuspješnih pokušaja prije nego što sam skinula 40 kg. Uvijek sam imala ideju o tome kako smršaviti, ali nikad nisam skupila dovoljno snage. 

image

Istina je, uvijek sam znala koje namirnice su zdrave i koje nisu. No, nikad se nisam toga pridržavala, radila sam prema principu „bit će nekako.“

Od kada znam sam željela smršaviti, zaista željela. To vam govorim jer sam isprobala zaista puno besmislenih dijeta, od gladovanja do metoda o kojima sam negdje pročitala ili čula.

Mislim kako je biti pretio još uvijek shvaćeno negativno u okolini u kojoj živim, ponekad sam bila čak i meta ismijavanja. To sve utječe na loše samopouzdanje više nego što bi trebalo. Stoga ne nagovaram one koji imaju višak kilograma zbog zdravstvenih razloga, nego one koji imaju mogućnost nešto poduzeti oko toga, ali iz nekog razloga nisu ili je bilo već prekasno… kao što je to bilo kod mene.

maria1

Sa 26 godina, nakon porođaja, imala sam već 98 kilograma. Ne znam da li su mi išli ljudi sa svojim pogledima i primjedbama na živce ili sam išla na živce sama sebi. Često sam se osjećala sasvim nemoćnom i govorila bi si „Ja ne mogu? Zaista ne mogu smršaviti! Zašto baš ja od svih ne mogu?!“  Koliko sam samo puta znala s velikim očima gledati traperice koje ni u snovima nisam mogla obući. I tako sam još jednom, nakon mnogobrojnih pokušaja, od gladovanja do dodataka koji nisu imali učinka, zaista odlučila smršaviti.

Prijateljica mi je poklonila vaš MangoFit+ za 3 mjesece upotrebe. Odlučno sam uz uzimanje kapsula stala na kraj tjesteninama, kruhu, masnoj hrani i slatkišima. Ne mogu vam opisati kako mi je na početku bilo teško, posebno sa poslasticama. Često sam se znala lupati po glavi s komadom čokolade, ali nisam ga pojela.

Mislim da mi je vaš MangoFit + uistinu pomogao na mom putu. Najviše u zaustavljanju apetita za slatkim i nezdravim namirnicama. Mogu reći da zaista djeluje! Također moram naglasiti da ga nisam uzimala kontinuirano sva 3 mjeseca, nego 2 mjeseca, onda sam stala. U prva sam tri mjeseca izgubila 20 kilograma bez sporta, isključivo pomoću promjene prehrambenih navika, MangoFit+ kapsula i jutarnje šetnje moje kćeri do škole i natrag. Kasnije sam opet započela uzimati MangoFit+ i u jednoj sam godini izgubila 43 kilograma. To je bilo u 9. mjesecu 2014. godine, od 98 kg sam došla na 55 kg.

maria2

Danas je jedina stvar koja mi smeta suvišna koža, posebno oko trbuha. No, započela sam redovito odlaziti na  masažu i moram reći da ima već pomaka.

Čista mira mogu potvrditi da sam uz vašu pomoć i pomoć moje odluke postigla rezultate. Svoju sam osobnu priču odlučila podijeliti sa svima koji su se snašli u sličnoj situaciji kao ja, da vide da ima rješenja i možda ću s njom nekome pomoći da skupi snagu i postigne svoje cilj.

Maria Magdalena Marteniuc

Mariu možete pronaći na njezinoj osobnoj Facebook stranici:

P.S. Maria nam je dozvolila da s vama podijelimo link do njezinih slika na Facebooku, kako bi se uvjerili da se radi o istinitoj priči i tolikom gubitku težine.

https://www.facebook.com/mariamagdalenamarty/media_set?set=a.138784652857361.29822.100001774824621&type=3

MangoFit je 100% prirodni proizvod koji zaustavlja prekomjernu želju za hranom. Klinička istraživanja su potvrdila, da možete s njim u 3 mjeseca izgubiti više od 6 kilograma.
Na kupovinu imate 100% jamstvo, što znači da ako niste zadovoljni s rezultatima, možete u roku 30 dana vratiti prazne kutije, a mi ćemo vam vratiti novac. Naručite danas, bez rizika, pakiranje 2+1 gratis >