Edith: "Osjećam se kao da mi je dan novi život!"

Edith ima 54 godine i radi kao pomoćnica njegovatelja. Obožava svoj posao, ali otkad je ušla u menopauzu, pati od valunga, promjene raspoloženja, nadutosti i, što je najgore, lošeg sna. Ali je pronašla rješenje! Čitajte dalje kako biste saznali više.

image

Stvari nisu bile jednostavne za Edith: "Nisam spavala 2-3 sata noću zbog valunga, što je imalo veliki utjecaj i na moj svakodnevni život." To je nagnalo Edith da isproba hormonsku nadomjesnu terapiju: "To mi je još pogoršalo simptome - zato sam morala prestati nakon nekoliko mjeseci, jer se nisam više mogla nositi sa nuspojavama."

Edith je naišla na EstroLux

Stvari nisu izgledale dobro za Edith, ali onda jednog dana: "Sensilabov oglas pojavio se dok sam pregledavala Facebook." To je bio oglas za EstroLux: "Pregledala sam sve sastojke i bila sam sretna kad sam otkrila da su svi prirodni. Čak sam provjerila vašu glavnu stranicu kako bih bila da su provedene studije legitimne. "

“O moj bože, bila sam šokirana!”

Odmah je naručila EstroLux i ubrzo ga počela uzimati. „U početku sam bila pomalo skeptična, ali nisam imala što izgubiti. Bila sam spremna učiniti sve kako bih se riješila tih valunga i kvalitetno se spavala. " Vrlo brzo je primijetila razliku!

“Bila sam šokirana, primijetila sam razliku u roku od tjedan dana! Valunge su skoro nestale, možda sam se još samo jednom na noć probudila zbog toga. Tada mi se raspoloženje podiglo, dobila sam više energije. Čak su i suprug i obitelj primijetili razliku. Na početku sam šutjela - htjela sam vidjeti hoće li efekti trajati - i zaista jesu!

EstroLux – a prirodni hormonski detox

"EstroLux mi je promijenio život - presretna sam! Najveće poboljšanje bilo mi je spavanje: sad imam barem 6 sati sna! Moja razina energije je porasla i osjećam se kao da mi je dan novi život! Koristim ga sada četvrti mjesec i definitivno ću nastaviti."

Edith je podijelila tajnu s nekim svojim bliskim prijateljima,oni će također pokušati riješiti jedne druge probleme EstroLuxom. Ako patite od simptoma perimenopauze ili menopauze, EstroLux je upravo ono što tražite. Pomaže u smanjenju hormonalne neravnoteže, istovremeno podržavajući zdravlje jetre i reproduktivnih organa.