Detoksikacijom do linije Hollywoodskih zvezda

27.1.2014.

TAJNA VITKE LINIJE GWYNETH PALTROW LEŽI U DETOKSIKACIJI.

Naše telo je preopterećeno nezdravom hranom, agresivnom kozmetikom, sredstvima za čišćenje i zagađenim vazduhom. Neke toksine, nažalost, ne možemo izbeći. Zbog toga nam je potrebno čišćenje tela.

Za čišćenje tela je važno paziti na pravilnu ishranu, ostaviti loše navike iza sebe i u telo unositi materije koje će pomoći proces detoksikacije. »Za čišćenje tela nije dovoljna samo zdrava ishrana, nego je važno i da sebi pomognemo korišćenjem prirodnih ekstrakata, koji će postupak čišćenja pospešiti.« - pojasnila nam je stručna savetnica Staša Matjaž. Ovakva pomoć je 10-Days Detox.

10-Days Detox sadrži kombinaciju tri prirodna dodatka ishrani.

  • Liver Antiox, koji štiti i čisti jetru
  • Digestive Care, koji reguliše naš apetit i lučenje probavnih sokova, te telu pruža energiju
  • Colon Protect, koji utiče na proces varenja i održava ravnotežu digestivnog trakta.

 

Proizvod LiverAntiox sadrži ekstrakt sikavice, artičoke i crnog bibera koji podstiču regeneraciju jetrinih ćelija i time čišćenje jetre. »Zbog loše i nepravilne ishrane je naša jetra preopterećena. Zbog toga se počinju gomilati masnoće i toksini. Korišćenjem odgovarajućih biljnih ekstrakata, omogućujemo jetri da se regeneriše i izluči toksine. Pored toga, tokom desetodnevne detoksikacije se moramo pobrinuti i za pravilno lučenje probavnih sokova, pri čemu nam pomoć pružaju kapsule DigestiveCare. Na kraju, sledi treći korak, tokom koga izlučujemo toksine iz tela. ColonProtect utiče na probavu, održava ravnotežu probavnog trakta i brine za to, da toksini napuste naše telo.« - objašnjava Staša.

 

ISHRANA JE VRLO VAŽNA

Pored dodataka ishrani koji podstiču i pospešuju čišćenje tela, veoma je važno da tokom tih deset dana prilagodimo ishranu i odbacimo loše navike.

Šta smete jesti: sveže voće i povrće, radič, mahunasti plodovi bogati belančevinama i vlaknima koja će nas zasititi, leblebije, sočiva, ćureće meso, riba, pirinčno i sojino mleko, orašasti plodovi.

Šta ne smete jesti: paradajz, paprika, krompir, hleb, testenine, mleko i mlečni proizvodi – jogurt, kefir, sir.