Čišćenje jetre za hormonsku ravnotežu!

Bez čišćenja jetre, teško ćemo se boriti sa svakodnevnim problemima. Istraživanja upućuju da treba čistiti jetru ako želimo na vrijeme spriječiti zdravstvene probleme kao što su: neplodnost, PMS, hormonska neravnoteža, debljina i promijene u raspoloženju. Upravo su masna jetra te kiselo tijelo glavni krivac za te probleme.

image

Jetra je organ koji brine za: 

  • Čišćenje tijela
  • Hormonsku ravnotežu
  • Metabolizam masti

Istraživanja su pokazala da kada zbog neznanja opteretimo organ kao što su jetra, dolazi do ozbiljnih problema kao što su: neplodnost, bolnog i obilnog PMS-a, bolnih menopauza, povišene tjelesne težine i neuspješnog mršavljenja. 

Detoksikacija od A do Ž ili od metabolizma do jetre 

Čišćenje ili detoksikacija tijela je prirodan proces koji naše tijelo izvodi svaki dan. Svaka stanica našega tijela u sebi ima dio koji služi kao naprava za čišćenje. Na taj način, svaka individualna stanica uzima ono što joj je potrebno (hranjive tvari) i kroz protok limfe ili krvi izbaci ono što joj nije potrebno. To, što stanice odbace, kruži po našem tijelu tako dugo dok jetra, limfni čvorovi te ostali organi s funkcijom čišćenja toga ne prerade. Naše tijelo postepeno čisti i bubrege, pluća i probavni trakt, a istovremeno ulogu čistača ima i naša koža. Tvari, koje ne trebamo (mikrobi, bakterije) unosimo putem zraka, kozmetike, plastike, hrane iz mikrovalne, raznih ambalaža..  

Detox - modni trend koji je od vitalnog značenja za kvalitetan život

O čišćenju tijela govore svi! Poznate su nam različite metode čišćenja tijela poput čišćenje s antioksidantima, čišćenje tijela s glinom, klistiranje, detox sa sokovima, čišćenje probavnog trakta itd. Problem je u tome, što većina tih oblika čišćenja ne uključuje jetru koja je najviše opterećena i odgovorna za našu vitalnost i sreću. 

Jetra i hormoni

Jetra,koja su najsnažniji organ čišćenja, najviše su povezana s hormonskom neravnotežom. Ako želimo spriječiti hormonske smetnje logično je da našoj jetri priuštimo čišćenje. Uloga jetre je i da izlučuje suvišne hormone, i tu dolazi do problema. Određeni toksini, koje unosimo u naše tijelo se ponašaju poput hormona. Ako jetra prije nisu uspjela izlučiti, odnosno, predati toksine, tada počnu lučiti vlastite hormone, dok ''varljivi hormoni''  - toksini obavljaju rad naših vlastitih hormona .  

Zbog toga muškarci, kao i žene mogu primijetiti: 

  •  umor,
  • depresiju,
  • nečistu kožu,
  • krhku i ispucanu kosu,
  • promjene raspoloženja i  
  • neplodnost.
  • Uz sve to smo manje otporni na stresne situacije. 

 Žene su uz to podložne i: 

  • teškom obliku predmenstrualnog sindroma (PMS),
  • bolnim i neredovitim menstruacijama  
  • mučnim menopauzama itd..

Jetra i masne naslage

Jetra radi neumorno svaki dan, kako bi nas zaštitila od štetnih toksina. Ako ih ne mogu preraditi (jer ih ima previše ili su preopterećena) tada ih spreme tako da vam ne mogu štetiti. No, na veliku žalost, skladište za toksine su masnoće na trbuhu ili žlijezde i organi koji sadrže masnoće. Kada jetra brinu da toksine drže podalje od sebe i na sigurnome, zaborave na masnoće koje ne razgrađuju. Uz to, preoterečena jetra, koja je zapravo odgovorna za razgradnju masnoća ne može preraditi sve nakupljene masnoće. Upravi je zbog toga jetra glavni krivac bezuspješnog mršavljenja, iako manje jedemo i više se bavimo fizičkim aktivnostima. Uz to, dobivanje viška kilograma doprinosi neravnoteži hormona. Leptin je glavni krivac što smo cijelo vrijeme gladni, a inzulin da nakon obroka pojedemo previše i da te obroke dovoljno ne razgradimo nego počinjemo nakupljati masnoće.

Savjet: prirodni regulator djelovanja leptina je ekstrakt afričkog manga, a prirodni regulator inzulina su acai bobice koje su i  među najmoćnijim antioksidantima. Znak, da nam probleme stvara leptin je konstantna glad, a znakove inzulina možemo prepoznati po prekomjernom konzumiranju hrane nakon obroka i želji za slatkom, masnom i teškom hranom. 

30-dnevno čišćenje cijelog tijela (metabolizam, probava, jetra)

Sensilabovo rješenje koje je nastalo kao odgovor na gore spomenute probleme je 30-dnevni program detoksikacije 30-Days Liver detox koji čisti sve kritične točke u tijelu, uključujući jetra. 30-Days Liver detox sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih ekstrakta koji brinu za brzo i učinkovito čišćenje tijela. 30-Days Liver detox sadrži kombinaciju 3 prirodna sastojaka:  

  • Kapsule A: sadrže ekstrakt plodova odgaline, sikavice i crnog papra. Kapsule A  sadrže savršenu kombinaciju prirodnih ekstrakata koji aktiviraju detoksikaciju jetre. 
  • Kapsule B: sadrže ekstrakt artičoke, kurkume i crnog papra. Kapsule B uzimamo nakon ručka, glavnog obroka dana, jer kombinacija prirodnih ekstrakata u kapsulama omogućava metabolizam otrova koji opterećuju djelovanje našeg tijela te ih uspješno razgradi te se izluče iz tijela.
  • Kapsule C: sadrže ekstrakt ružmarina, cikorije i crnog papra  koji smire naše tijelo prije spavanja što pripomogne optimalnom djelovanju jetre tijekom noći.

Paketu 30 DAYS Liver Detox priložena je i knjižica sa savjetima, receptima i jasnim uputama za 30-dnevni program te praktična kutijica za jednostavno čuvanje i doziranje kapsula. Tijekom 30-dnevnog programa nudimo vam motivacijsku potporu putem e-mail pošte.

Kombinacija 30 days liver detox i Adrenalux proizvoda očistiti će vaše cijelo tijelo i pružiti mu savršenu potporu protiv stresa kojem je tijelo podvrženo tijelom čišćenja.

  • intenzivno očistiti jetru i regenerirati jetrene stanice
  • smanjiti trbušne masnoće 
  • regulirati tjelesni i psihički stres
  • učinkovito izgubiti kilograme
  • da se osjećate bolje i dati vam energiju

Ako se ne želite dodatno udebljati ili bi željeli smršaviti pomozite tijelu na jednostavan i prirodan način. Uravnotežite kortizol i pobrinite se za zdravlje vaše jetre koja je glavni organ koji čisti vaše cijelo tijelo.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod