Bez energije tijekom dijete – tegoba koje se možete riješiti!

Koliko ste si puta obećali da ćete do ljeta smršaviti, da ćete se u svojem tijelu osjećati odlično, da ćete biti puni energije i vitalnosti, da biste na kraju ostali napuhnuti, bez energije, lošeg raspoloženja i nenormalnom glavoboljom? Ne brinite! Do ovog  ljeta možete dijetu zaista ubrzati, i to bez iscrpljenosti i lošeg raspoloženja. 

image

Kada dijeta postaje naprosto naporna...

Svi poznajemo onaj osjećaj umora i bezvolje? Ne da nam se ništa, nervozni smo i bez energije, dok proljetni umor koji pogađa brojne još samo pogoršava proces rješavanja suvišnih kilograma koje smo nakupili tijekom zime. Mah, kakav sport kad nam se ni na posao ne da!

Zašto nam nedostaje energija tijekom dijete?

Obično se na dijetama bacamo na voće i povrće, dok ugljikohidrati postaju naši najveći neprijatelji, iako su, koristeći ih ispravno, jako važan dio prehrane i prijatelji energije. Uz sve to, tijekom dijete u našem tijelu nastaju slobodni radikali i toksini. Više ih bilo, sporija nam je probava, više smo umorni, mogu se javiti glavobolje, prištići i sl.

Ništa od motivacije, zar ne?

Na sreću možemo tijelu pomoći smjesta, a da se pritom ne osjećamo kao da nas je zgazio vlak.

SlimCut – prijatelj brze dijete

SlimCut pored gorke naranče sadrži patentiran mix od 21 prirodnog ekstrakta voća i povrća koji djeluju u našem tijelu poput mega antioksidanta. Svi najsnažniji antioksidanti koji učinkovito uklanjaju slobodne radikale i čiste tijelo od toksina, pomažu nam u održavanju ravnoteže i adekvatnu razinu energije tijekom dijete koju trebamo ukoliko želimo ubrzano smršaviti.

U dvostruko-slijepoj studiji u kojoj su provjeravali učinkovitost patentiranoga mixa u SlimCut proizvodu, ustanovili su kako su u skupini u kojoj su uzimali dodatak prehrani osjećali za 53% bolje, nego u skupini u kojoj su mršavjeli pomoću placeba. U skupini u kojoj su mršavjeli sa SlimCut-om, bili su za 52% boljeg osjećaja i imali su više energije, nego prije početka mršavljenja.

No, da su u prosjeku izgubili 6 kg, smanjili opseg struka i razinu kolesterola, samo je dodatan plus. 

SlimCut tijekom dijete dokazano vraća energiju, naše tijelo štiti od slobodnih radikala, uz to potiče rad probave i regenerira metabolizam, što je od iznimne važnosti ukoliko želimo smršaviti nakon 25. godine.

SlimCut – do više energije

Kapsule SlimCut sadrže ogromno vitamina B3 koji je iznimno važan za naše tijelo.

Europska agencija za sigurnost hrane, EFSA je za njega potvrdila sljedeće karakteristike:

  • doprinosi normalnim fiziološkim funkcijama
  • doprinosi normalnom metabolizmu energije
  • doprinosi normalnom djelovanju živčanog sustava
  • doprinosi održavanju normalne sluznice
  • doprinosi normalnom djelovanju kože
  • smanjuje umor i bezvoljnost

Bitno ga je unositi u dovoljnim količinama, posebno tijekom dijete.

Pored svega će vas SlimCut napuniti energijom, naime sadrži prirodni kofein koji vas neće samo probuditi, nego će vam pomoći i u topljenju suvišnih masnih naslaga. Svaka tjelesna aktivnost u kombinaciji sa SlimCut-om radi još brže i učinkovitije.

SlimCut u super akciji 2+1 gratis: